Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [23/10/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [23/10/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [23/10/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [23/10/20].

Κριός

Αν κάτι που πέτυχες πρόσφατα ενίσχυσε την αυτοπεποίθησή σου, τότε αυτό θα επιδράσει υπέροχα, σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Και η ερωτική σου ζωή δεν αποτελεί εξαίρεση. Πρέπει όμως να σκεφτείς όλες τις τολμηρές κινήσεις που έκανες, πριν μετατρέψεις οποιοδήποτε πάθος στην ερωτική σου ζωή. Να θυμάσαι, πως η παθιασμένη πρόοδος που βλέπεις σαν μέτρια ίσως φαίνεται εξαιρετικά έντονη για τον εραστή σου.

Ταύρος

Θα νιώσεις καθησυχασμένη από την πρακτική καθοδήγηση της καρδιάς σου. Υιοθετείς μια πιο ρεαλιστική άποψη για τα ερωτικά σου ζητήματα. Αυτή η νέα προοπτική θα σε ενθαρρύνει να κάνεις ένα βήμα προς μια κατεύθυνση που δεν είχες διερευνήσει προηγουμένως. Φαίνεται επίσης να ασχολείσαι με την αλήθεια αυτού που θέλεις και χρειάζεσαι , ρομαντικά και οικεία. Με ανοιχτό μυαλό, αυτά τα πάθη, θα συνεχίσουν να υπάρχουν στη σχέση σου.

Δίδυμοι

Η σχέση σου, θα υποβληθεί σε μια μορφή αξιολόγησης τώρα. Μπορεί να αφορά την παθιασμένη ενέργεια που επικρατεί… κι με το αν είσαι ικανοποιημένη με αυτή ή όχι. Μπορεί να υπάρχουν θέματα, ιδίως οικονομικά που θέλεις να αξιολογήσεις, για τυχόν ανισορροπίες. Καταγράφεις όμως τη σχέση σου δίκαια και ειλικρινά. Αυτό έχει σημασία!

Καρκίνος

Έχεις δίκιο να πιστεύεις ότι η ερωτική σου ζωή ή η επιλογή του εραστή σου, είναι δική σου υπόθεση . Μπορεί όμως ο φιλικός σου περίγυρος, να έχει κάποιο δίκιο όταν αυτά που σου λέει, είναι για τη δική σου ευτυχία. Προσπάθησε να είσαι ανοιχτόμυαλη στις προτάσεις τους… γιατί είναι καλοπροαίρετες.

Λέων

Ο προβληματισμός για μεγάλες, δραματικές κινήσεις στην ερωτική σου ζωή είναι μια χαρά. Ωστόσο, η δημιουργία ενός ρεαλιστικού σχεδίου δράσης, είναι απαραίτητη. Πριν προχωρήσεις στο μέλλον, ρίξε μια ματιά στο παρελθόν της ερωτικής σου ζωής που σε αγγίζει στον ώμο. Η σοφία σου, βασίζεται στις εμπειρίες που σε έφεραν στη στιγμή που βιώνεις τώρα. Ό, τι σχεδιάζεις ή σκέφτεσαι, είναι πολύ καλό για να το βιάσεις.

Παρθένος

Αν ο εραστής σου βιώνει μια επιφοίτηση στη σχέση σας, τότε ο διαφωτισμός του θα σε ωφελήσει εξαιρετικά. Οι νέες προοπτικές που κερδίζεις τώρα, θα βασίζονται στις εμπειρίες του. Δεν έχει σημασία που δεν είναι δικές σου. Πρέπει να πιστέψεις, πως κάποιο πολύτιμο μάθημα, θα υπάρχει και για σένα.

Ζυγός

Μια ρομαντική πρόκληση στη σχέση σου μπορεί να φαίνεται ασυνήθιστη ή άγνωστη. Όμως αυτό συμβαίνει συχνά με τις προκλήσεις, για αυτό πρέπει να φερθείς έξυπνα. Η μοναδικότητα αυτού με το οποίο ασχολείσαι, θα σου προσφέρει επίσης την τέλεια ευκαιρία να προσπαθήσεις με το ταίρι σου να το αντιμετωπίσεις. Αξίζει να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία να ενώσεις τις πνευματικές σου δυνάμεις με αυτές του εραστή σου.

Σκορπιός

Ίσως είναι μια στιγμή, που εμφανίζεται αυτή η φανταστική διαίσθησή σου με υπέροχους τρόπους. Θα νιώσεις ή θα προβλέψεις τις ανάγκες του συντρόφου σου, πριν ακόμη τις σκεφτεί ο ίδιος. Διατηρώντας ένα παθιασμένο προβάδισμα από το ταίρι σου, προσθέτεις ένα νέο επίπεδο συγκινήσεων και προσδοκιών στη σχέση σου. Για αυτό συνέχισε να λειτουργείς έτσι.

Τοξότης

Το να είσαι παιχνιδιάρα με τον εραστή σου, δε χρειάζεται να σε κάνει να νιώθεις άβολα. Ίσως το γεγονός πως βλέπεις τη σχέση σου με ρεαλισμό, να σου παρέχει την ηρεμία που χρειάζεσαι για να εκφραστείς με το σωστό τρόπο. Δεν επισημαίνεις μόνο τα προβλήματα, αλλά έχεις και λογικές λύσεις. Αυτό παρέχει την απόδειξη που μπορεί να χρειάζεται να γνωρίζει ο εραστής σου, για το γεγονός πως παίρνεις τη σχέση σας στα σοβαρά.

Αιγόκερως

Αν αισθάνεσαι πως η σχέση σου έχει χάσει την ορμή της, τότε αυτό μπορεί να αντιμετωπιστεί και να επιλυθεί εύκολα. Αν μη τι άλλο, εσύ και ο εραστής σου, έχετε την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε τους «ρομαντικούς κανόνες δέσμευσης». Μπορεί να υπάρχει ένα ζήτημα στο δεσμό σας που πρέπει να αντιμετωπιστεί, σχετικά με την ανεξαρτησία και τη δέσμευση. Αυτό όμως, είναι σημάδι μιας εξελισσόμενης σχέσης. Για αυτό καλωσόρισε αυτά τα καινούργια θέματα συζήτησης.

Υδροχόος

Μπορεί να αναρωτιέσαι από πού προέρχεται η καλή σου διάθεση, αλλά θα την καλωσορίσεις. Τώρα θα βρίσκεις ευκολότερα τα κατάλληλα λόγια για όποιο θέμα επιθυμείς να συζητήσεις κάτι που παλαιότερα σε δυσκόλευε πολύ. Όμως η ρεαλιστική προσέγγιση στον έρωτα και τον ρομαντισμό, να δημιουργεί ένα νέο επίπεδο εμπιστοσύνης. Πίστεψε πως η αυθεντικότητά σου είναι ελκυστική.

Ιχθύες

Η αναμονή μέχρι να σου δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία για να ρωτήσεις τον εραστή σου κάτι που σε απασχολεί, ίσως έχει σαν αποτέλεσμα να περιμένεις πολύ καιρό. Μπορείς όμως να τον ρωτήσεις με τρόπο που να διευκρινίζει πόσο σημαντική είναι η απάντηση για σένα, χωρίς να φαίνεται πως είσαι διερευνητική. Εφόσον κατανοεί την πραγματική ανάγκη σου για μια απάντηση και την εμπιστοσύνη σου σε αυτόν, μια μεταξύ σας συζήτηση, μπορεί να είναι χρήσιμη και διαφωτιστική.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments