Ελλάδα

Έχω την πένα την γ@μ@τη – Το απίστευτο post απάντηση της Έλενας Ακρίτα στον Γιώργο Κύρτσο

Έχω την πένα την γ@μ@τη – Το απίστευτο post απάντηση της Έλενας Ακρίτα στον Γιώργο Κύρτσο
Έλενα Ακρίτα: Πως αντέδρασε η δημοσιογράφος στο tweet του Γιώργου Κύρτσου.

Η Έλενα Ακρίτα σχολίασε την ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου στο twitter, ο οποίος παρουσίασε το νέο του βιβλίο «Στον λαβύρινθο της πανδημίας». Η ανάρτηση του δημοσιογράφου και ευρωβουλετή της Νέας Δημοκρατίας έχει γίνει trend, και δεν ήταν λίγοι αυτοί που μπήκαν στον πειρασμό να την σχολιάσουν. Το ίδιο έκανε και η Έλενα Ακρίτα με τον δικό της τρόπο.

Το μήνυμα του Γιώργου Κύρτσου

«Σαν πολιτικός ιεραρχώ σωστά τα θέματα, δεν ωραιοποιώ. Σαν δημοσιογράφος έχω σωστό timing. Σαν επιστήμονας κινούμαι σε υψηλά επίπεδα τεκμηρίωσης, ανάλυσης. Δημιουργία υπό πίεση χρόνου».

Από πολλούς χρήστες θεωρήθηκε αρκετά εγωκεντρική η συγκεκριμένη τοποθέτηση και φρόντισαν να… την πέσουν στον κ. Κύρτσο, με τα σχόλια από κάτω να παίρνουν φωτιά. Ωστόσο, η Έλενα Ακρίτα για μια ακόμα φορά έκανε τη διαφορά, καθώς ανέβασε ένα ειρωνικό  ποστάρισμα στο λογαριασμό της στο Facebook, στο οποίο αναφερόταν η ίδια στο δικό της βιβλίο.

Έγραψε σχετικά:

«Ικανοποιημένη με το νέο μου βιβλίο «Το σκισμένο τούλι» (408 σελίδες, Διόπτρα). Ως (και όχι “σαν”) συγγραφέας γράφω τόσο υπερτέλεια που θα με ζήλευε κι ο Ντοστογέφσκι. Ως δημοσιογράφος έχω την πένα την γ….η που μού τη ζητάνε κι από άλλα κράτη. Ως ξανθιά έχω άλλο επίπεδο πιο άνωθεν και πιο εκατερωθεν φτου σκόρδα. Δημιουργία υπό πίεση χρόνου, το έγραψα όλο σε πέντε λεπτά».

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό post:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments