Ελλάδα

Τροχαίο Αμαλιάδα: Θρήνος για την Αλίκη – Διασωληνωμένος νοσηλεύεται ο ξάδερφός της

Τροχαίο Αμαλιάδα: Θρήνος για την Αλίκη – Διασωληνωμένος νοσηλεύεται ο ξάδερφός της
Τροχαίο Αμαλιάδα: Προανάκριση για τα αίτια διενεργεί το τμήμα τροχαίας Ήλιδας.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αμαλιάδας από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (24 Οκτωβρίου) και έκοψε το νήμα της ζωής σε μια νεαρή κοπέλα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης, μηχανή μεγάλου κυβισμού, στην οποία επέβαιναν ένας 30χρονος, και μια 23χρονη, εξετράπη της πορείας της και χτύπησε σε κολόνα, με αποτέλεσμα τον θάνατο της 23χρονης φοιτήτριας, Αλίκης Καυκά και τον σοβαρό τραυματισμό του 30χρονου οδηγού της μηχανής.

Πρόκειται για τον ξάδερφό της ο οποίος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας και έπειτα στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου διασωληνώθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του, διακομίσθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαίας Ήλιδας, με την εν λόγω είδηση να προκαλεί θλίψη. Να αναφέρουμε πως η νεαρή σπούδαζε φιλοσοφία, στο Πανεπιστήμιο Πατρών, ενώ παράλληλα εργαζόταν στον τομέα της εστίασης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments