Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [24/10/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [24/10/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [24/10/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [24/10/20].

Κριός

Μπορεί να είναι μια μέρα που το παραμικρό θέμα, γίνεται βουνό και φέρνει περιττό άγχος στη σχέση σου. Υπάρχουν επαναλαμβανόμενες στιγμές που ό,τι κι αν κάνετε ή πείτε μεταξύ σας ενοχλεί, πότε τον ένα και πότε τον άλλον. Μην αφήσεις αυτή τη μπερδεμένη ενέργεια να προκαλέσει προβλήματα στο δεσμό σου. Δε θα κρατήσει πολύ και είναι διαχειρίσιμη. Δε χρειάζεται να την λάβεις σοβαρά υπόψη.

Ταύρος

Αν η απόκρυψη ή η καταστολή των σκέψεων ή των συναισθημάτων σου έχει γίνει θηλιά που σε πνίγει, τότε σύντομα θα κάνεις τις αποκαλύψεις σου. Ίσως δεν χρειαστεί να προσπαθήσεις πολύ για να βρεις το θάρρος να μιλήσεις και να πεις πώς νιώθεις και τι ακριβώς σκέφτεσαι. Οι εξελισσόμενες καταστάσεις θα σε ωθήσουν να μιλήσεις ανοιχτά. Και ξέρεις πως είναι σημαντικό να το κάνεις τώρα.

Δίδυμοι

Παρότι εστιάζεις στα τρέχοντα θέματα της σχέσης σου, δεν παύει να σε απασχολεί ιδιαίτερα, το μέλλον της ερωτικής σου ζωής. Αναρωτιέσαι αν είσαι ικανοποιημένη με το δεσμό σου ή αν χρειάζεται να χτίσεις θεμέλια, για κάτι μόνιμο. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να κοιτάξεις μέσα σου και να κατανοήσεις τι ακριβώς επιθυμείς από την ερωτική σου ζωή.

Καρκίνος

Η ένταση, θα δώσει μια δυσάρεστη ώθηση στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου. Δεν απολαμβάνεις το γεγονός πως πρέπει να την αντιμετωπίσεις, αλλά οι καταστάσεις θα σου υπαγορεύσουν να το κάνεις. Ωστόσο, κάθε ανισορροπία πρέπει να εξεταστεί ρεαλιστικά και ειλικρινά. Ίσως πρέπει να γίνεις λίγο πιο ευέλικτη και προσαρμόσιμη.

Λέων

Η ανοιχτή σκέψη και η ευελιξία, θα βοηθήσουν ώστε να υπάρξει μια πιο χαλαρή ή παραδοσιακή προσέγγιση στα ερωτικά σου θέματα τώρα. Θα είσαι επίσης ξεκάθαρη για όσα θέλεις από μια ερωτική σχέση και για το πώς πρέπει να είναι μια σύνδεση ανάμεσα στο ζευγάρι. Οφείλεις στον εαυτό σου να διευκρινίσεις και τα δύο… Οπότε βρες χρόνο για να το κάνεις. Στη συνέχεια, δες τι συμβαίνει όταν αποκαλύπτεις αυτά τα οράματα, στον αγαπημένο σου.

Παρθένος

Υπάρχουν πολλά οφέλη αν κοιτάξεις θετικά και αισιόδοξα τις αλλαγές στη ζωή σου. Το πλεονέκτημα είναι, η λαχτάρα σου για πρόοδο σε διάφορους τομείς της ζωής σου και ιδιαίτερα στην ερωτική σου ζωή. Αυτό που επιθυμείς να βιώσεις περισσότερο, μπορεί να απαιτεί μόνο ένα σίγουρο βήμα για να το πετύχεις. Η αγάπη χρειάζεται τη βοήθειά σου, για να ανθίσει τώρα.

Ζυγός

Η δημιουργία ισορροπίας στη σχέση σου ή σε μια εκκολαπτόμενη σχέση, ίσως απαιτεί ανοιχτό μυαλό κι ευελιξία. Μπορεί να μην έχεις τις σωστές ιδέες για το πώς πρέπει να γίνει κάτι αλλά υπάρχουν τρόποι που μπορείς να τη μετατρέψεις σε μια γλυκιά προσπάθεια συνεργασίας. Δώσε σε αυτόν που αγαπάς την ευκαιρία, να εξηγήσει πώς το βλέπει εκείνος.

Σκορπιός

Τα παθιασμένα σου σχέδια, θα είναι υπέροχα εμπνευσμένα. Θα είναι όμως επιρρεπή σε καθυστερήσεις, διακοπές ή περισπασμούς. Αυτό δεν σημαίνει πως θα πάνε εντελώς στραβά αλλά πως με λιγότερη προετοιμασία και πιο ανοιχτή σκέψη κι ευελιξία, θα ωφεληθείς περισσότερο. Ο παθιασμένος σου στόχος, μπορεί να παραμείνει ο ίδιος. Απλώς να είσαι έτοιμη να ακολουθήσεις μια κάπως μεγαλύτερη διαδρομή, για να φτάσεις εκεί.

Τοξότης

Η αυτοπεποίθησή σου είναι σαγηνευτική! Η υπερβολική αυτοπεποίθηση όμως, όχι. Το τελευταίο, θα έχει σαν αποτέλεσμα να αγνοήσεις τη συμβολή του εραστή σου, με την πεποίθηση ότι οι απόψεις ή η συνεισφορά του δεν είναι τόσο χρήσιμες, όσο αυτές που προσφέρεις εσύ. Προσπάθησε να καταλάβεις πως αν δεν αποδεχτείς τις προσπάθειές του, αυτό θα τον απομακρύνει. Το μόνο που θέλει να ξέρει, είναι πως είσαι έτοιμη να τον ακούσεις.

Αιγόκερως

Θα νιώσεις εφησυχασμένη για τη προσπάθεια που κατέβαλλες στην καριέρα σου, επειδή έφερε συνέπεια και σταθερότητα. Όμως η ερωτική σου ζωή, μπορεί να χρειαστεί παρόμοια προσοχή. Αν είσαι ελεύθερη, τότε η εστίαση στα επαγγελματικά σου, θα έχει σαν αποτέλεσμα να χάσεις μερικές ερωτικές ευκαιρίες. Αν είσαι σε σχέση, τότε ακόμη και η παραμικρή προσπάθεια από την πλευρά σου για να υπενθυμίσεις στον εραστή σου πόσο σημαντικός είναι για σένα, θα βοηθήσει στην εξέλιξη της σχέσης σας.

Υδροχόος

Οι απόψεις σου που για σένα είναι ενδιαφέρουσες δεν είναι υποχρεωτικά ενδιαφέρουσες για τους άλλους ή για τον εραστή σου συγκεκριμένα. Επίσης μόλις ξεκινήσεις να τις εκφράζεις, δεν θα μπορείς να σταματήσεις. Ο εραστής σου όμως αυτό που θέλει, είναι διάλογος κι όχι διάλεξη. Μόλις δεις πως το ταίρι σου αρχίζει να εκνευρίζεται, δες το σαν υπόδειξη, πως πρέπει να γίνεις καλύτερος ακροατής.

Ιχθύες

Ίσως χρειαστεί να προσέξεις λίγο παραπάνω μερικές σημαντικές αλλαγές που σκέφτεσαι, εκτός της ερωτικής σου ζωής. Αυτό θα ισχύσει ιδιαίτερα αν είσαι σε σχέση και υποθέτεις πως ο εραστής σου θα είναι άμεσα διαθέσιμος. Αν όμως είσαι ελεύθερη, τότε ένας πιθανός εραστής θα ήθελε να μάθει περισσότερα για το θέμα που σε απασχολεί. Μπορείς να τον εμπλέξεις γιατί θα είναι για το συμφέρον και των δύο σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments