Video

Πέγκυ Ζήνα τραγούδια: Μόλις κυκλοφόρησε το νέο video clip της

Πέγκυ Ζήνα τραγούδια: Μόλις κυκλοφόρησε το νέο video clip της
Πέγκυ Ζήνα τραγούδια: «Ειλικρινά» είναι ο τίτλος της νέας μπαλάντας της Ελληνίδας τραγουδίστριας.

Η Πέγκυ Ζήνα μας παρουσιάζει τη νέα δισκογραφική επιτυχία με τίτλο «Ειλικρινά» στο YouΤube και τα πρώτα σχόλια είναι διθυραμβικά. Πιο «ειλικρινής» από πότε, δεν τη φοβάται τη σιωπή…

H αγαπημένη ερμηνεύτρια, έχει χαρίσει εδώ και 26 χρόνια αμέτρητες επιτυχίες. Και τώρα «ανοίγει την πόρτα» για να μας ταξιδέψει με μια νέα, δυναμική μπαλάντα, με τίτλο «Ειλικρινά». Ένα υπέροχο τραγούδι με τη μοναδική ερμηνεία της δημοφιλούς καλλιτέχνιδος, σε μουσική Γιάννη Φρασέρη και στίχους Βασίλη Γιαννόπουλου. Θα μας οδηγήσει σε ένα νοσταλγικό μουσικό μονοπάτι.

Τη σκηνοθεσία του μοναδικού music video έχει επιμεληθεί ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος, σε ένα Art Deco διατηρητέο σπίτι του 1924 στο κέντρο της Αθήνας, με vintage αλλά και μοντέρνα αισθητική. Να αναφέρουμε πως η Πέγκυ Ζήνα έχει δεκαπέντε προσωπικούς δίσκους στο ενεργητικό της. Στο παρελθόν συνεργάστηκε με πολλά ονόματα του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού όπως με τον πιο επιτυχημένο τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη, τον Πασχάλη Τερζή, τον Στέλιο Ρόκκο, τον Λευτέρη Πανταζή, τον Αντώνη Ρέμο, τον Σάκη Ρουβά, τον Νίκο Κουρκούλη, τον Γιάννη Πλούταρχο,τον Νίκο Βέρτη, τον Νικο Μακροπουλο και αλλους.Η Κορυφαία της συνεργασία ήρθε το 2009 όπου συνεργάστηκε δίπλα στον τεράστιο Δημήτρη Μητροπάνο.

Το 2002 εμφανίστηκε στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου και του Σάκη Ρουβά στο Απόλλων Palace. Το 2005 το άλμπουμ «Ματώνω» τιμήθηκε με το βραβείο «Αρίων». Tον χειμώνα 2009 – 2010 συνεργάστηκε με τον Δημήτρη Μητροπάνο στην Ιερά Οδό , στη συνέχεια εμφανίστηκαν στη Θεσσαλονίκη στο Odeon με μεγάλη επιτυχία και ξανασυνεργάστηκαν για δεύτερο συνεχόμενο χειμώνα στην Αθήνα, 2010 – 2011.

Την άνοιξη του 2012 τραγούδησε με τη Πάολα στο νυχτερινό κέντρο «Θέα». Τον χειμώνα του 2012 – 2013 εμφανίστηκε στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Δήμο Αναστασιάδη στο STAGE by night. Την άνοιξη του 2013 συνεργάστηκε ξανά 14 χρόνια μετά με τον Γιάννη Πλούταρχο. Την επόμενη χρονιά εμφανίστηκε στην Πύλη Αξιού στη Θεσσαλονίκη με τον Τάκη Ζαχαράτο σε ένα ανατρεπτικό show. Την άνοιξη του 2014 τραγούδησε στο «Θέα» με τον Νίκο Οικονομόπουλο όπου σημείωσαν μεγάλη επιτυχία. Τον χειμώνα 2014 – 2015 συνεργάστηκε ξανά με τον Νότη Σφακιανάκη στο Φωταέριο ενώ κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «Με την πλάτη στον τοίχο» σε μουσική και στίχους του Θάνου Παπανικολάου.

Την άνοιξη του 2015 ξεκίνησε εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη με τον Νίκο Μακρόπουλο στο Club Vogue όπου έκαναν τεράστια επιτυχία την οποία τη μετέφεραν στην Αθήνα στο Fantasia. Toν χειμώνα του 2015 πήγε στη συμπρωτεύουσα στο Club Vogue έχοντας στο πλευρό της ανερχόμενους καλλιτέχνες. Ανάμεσα σε αυτούς ο Λούκας Γιώρκας. Έπειτα από μια σειρά επιτυχημένης πορείας και καταξίωση στον χώρο του τραγουδιού, η Πέγκυ Ζήνα, συμμετείχε ως κριτής στην επιτροπή του talent show The X-Factor (Ελλάδα) στο κανάλι του ΣΚΑΙ. Το 2018 κυκλοφόρησε ο πολυσυλλεκτικός της δίσκος «Έλα», με καλές κριτικές για στίχο, ενορχήστρωση και ερμηνείες.

Ακούστε το νέο της τραγούδι «Ειλικρινά»:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments