Αθλητισμός

Βαθμολογία Super League: Παρέμεινε πρώτος ο Άρης – Έπιασε τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ

Βαθμολογία Super League: Παρέμεινε πρώτος ο Άρης – Έπιασε τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ
Βαθμολογία Super League: Ο Άρης παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ η ΑΕΚ έφτασε τον Ολυμπιακό μετά το "διπλό" στα Γιάννινα.

Όνειρο ζουν οι φίλοι του Άρη που για άλλη μια αγωνιστική βλέπουν την ομάδα τους στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Μάλιστα οι “κιτρινόμαυροι” παραμένουν στην κορυφή του πρωταθλήματος χωρίς να έχουν δώσει κάποιο παιχνίδι για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει 13 βαθμούς έχοντας δώσει πέντε παιχνίδια μέχρι σήμερα. Στη δεύτερη θέση με 11 βαθμούς βρίσκεται ο Βόλος ο οποίος έχει δώσει και τα έξι πρώτα παιχνίδια.

Η ομάδα της Μαγνησίας αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι που άνοιξε την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με την κεφαλιά του Καρλίτος, και γενικά είχε κάποιες καλές στιγμές οι Βολιότες κατάφεραν να ισοφαρίσουν λίγο πριν το φινάλε κλέβοντας έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη του πρωταθλήματος. Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός έμεινε για άλλη μια αγωνιστική μακριά από τις επιτυχίες και με τρεις βαθμούς σε πέντε παιχνίδια βρίσκεται στην ενδέκατη θέση.

Φτωχό πρόγραμμα και την Κυριακή

Η κουτσουρεμένη έκτη αγωνιστική συνεχίστηκε την Κυριακή με μόλις δυο παιχνίδια. Στο πρώτο ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχθηκε τον ΟΦΗ. Οι Αρκάδες πέτυχαν την τρίτη τους νίκη σε πέντε παιχνίδια και με 10 βαθμούς φιγουράρουν στην πέμπτη θέση. Αντίθετα η ομάδα της Κρήτης έμεινε στους έξι βαθμούς έχοντας δώσει κανονικά όλα της τα παιχνίδια. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν έντονα παράπονα από τη διαιτησία.

Το παιχνίδι που έκλεισε τα ματς του Σαββάτου ήταν και το πιο συναρπαστικό. Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχθηκε την ΑΕΚ που ήθελε να βγάλει αντίδραση μετά την βαριά ήττα από την Μπράγκα. Οι “κιτρινόμαυροι” ήταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο και πήραν κεφάλι στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Η ποινή καταλογίστηκε μετά από ορθή χρήση VAR.

Το VAR ήταν αυτό που σε δυο περιπτώσεις σταμάτησε τον ΠΑΣ Γιάννινα που ισοφάρισε αλλά είδε τα γκολ του να ακυρώνονται. Αξίζει να σημειωθεί ότι και στις δυο περιπτώσεις οι αποφάσεις μετά την παρέμβαση του VAR ήταν σωστές. Με αυτή τη νίκη η ΑΕΚ έφτασε των Ολυμπιακό στους 10 βαθμούς έχοντας ένα παιχνίδι παραπάνω από τους “ερυθρόλευκους” ενώ εκκρεμεί και το μεταξύ τους παιχνίδι.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

Σάββατο 24 Οκτωβρίου

Παναθηναϊκός – Βόλος 1-1 (56′ Καρλίτος / 90+2′ Μπαρτόλο)

Κυριακή 25 Οκτωβρίου

Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 1-0 (73′ Μπαράλες)

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 0-1 (16′ Ανσαριφάρντ)

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου

Ατρόμητος – Παναιτωλικός (19:30)

*Αναβλήθηκαν και θα διεξαχθούν σε νέες ημερομηνίες τα ΑΕΛ – Άρης, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, Απόλλων Σμύρνης – Λαμία

Η βαθμολογία της Superleague

  1. Αρης 13 (5)
  2. Βόλος 11 (6)
  3. Oλυμπιακός 10 (4)
  4. ΑΕΚ 10 (5)
  5. Αστέρας 10 (5)
  6. ΠΑΟΚ 9 (5)
  7. ΟΦΗ 6 (6)
  8. Ατρόμητος 5 (5)
  9. Απόλλων 3 (2)
  10. Παναιτωλικός 3 (4)
  11. Παναθηναϊκός 3 (5)
  12. ΠΑΣ Γιάννινα Car.gr 2 (4)
  13. Α.Ε.Λ. 1 (4)
  14. Λαμία 1 (4)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments