Ελλάδα

Ο Στέφανος Χίος πήρε συνέντευξη από τον καταζητούμενο Παππά της Χρυσής Αυγής

Ο Στέφανος Χίος πήρε συνέντευξη από τον καταζητούμενο Παππά της Χρυσής Αυγής
Ο Στέφανος Χίος υποστήριξε ότι πήρε συνέντευξη από τον Χρήστο Παππά που καταζητείται από την αστυνομία μετά την καταδικαστική απόφαση εις βάρος του.

Η δίκη της Χρυσής Αυγής ολοκληρώθηκε επίσημα πριν από λίγες ημέρες. Μετά την απόφαση της έδρας να μην δώσει αναστολές στις ποινές των μελών της εγκληματικής οργάνωσης, όλοι τους θα έπρεπε να έχουν οδηγηθεί στις φυλακές. Οι περισσότεροι από αυτούς πήγαν στα αστυνομικά τμήματα της περιοχής τους για να παραδοθούν. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δυο καταδικασθέντες που δεν έχουν συλληφθεί ακόμα. Ο ένας είναι ο Γιάννης Λαγός που έχει ακόμα την ασυλία εξαιτίας της παρουσίας του στην Ευρωβουλή. Ο άλλος που δεν έχει βρεθεί πίσω από τα σίδερα είναι ο Χρήστος Παππάς.

Ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Μιχαλολιάκου παραμένει άφαντος εδώ και μέρες. Μάλιστα η διαφυγή του προκάλεσε και πολιτική αντιπαράθεση στη Βουλή ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Μπορεί λοιπόν η αστυνομία να δήλωνε απόλυτα έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα, αλλά πιάστηκε στον ύπνο στην μοναδική σύλληψη που χρειάστηκε να κάνει. Όπως αναφέραμε και νωρίτερα τα υπόλοιπα μέλη της Χρυσής Αυγής παραδόθηκαν, ενώ έγιναν και κάποιες συλλήψεις εντός του δικαστηρίου μετά την ανακοίνωση της απόφασης για τις αναστολές.

Ο Παππάς είναι άφαντος και δίνει συνεντεύξεις

Μπορεί ο Χρήστος Παππάς να παραμένει άφαντος και να υπάρχει υποψία ότι μπορεί να έχει διαφύγει στο εξωτερικό, αλλά αυτό δεν τον έχει εμποδίσει να έχει επικοινωνία με ορισμένους ανρθώπους. Ο ένας είναι ο δικηγόρος του κάτι που μέχρι ένα σημείο είναι και λογικό. Ο δεύτερος που κατάφερε να έρθει σε επαφή με τον υπαρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης είναι ο Στέφανος Χίος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος σε παρουσία του σε τηλεοπτικό πάνελ αποκάλυψε ότι έχει μιλήσει με τον Χρήστο Παππά. Μάλιστα αποκάλυψε ότι ο Παππάς του έχει δώσει και μια συνέντευξη που πρόκειται να κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα. Συγκεκριμένα ο Στέφανος Χίος τόνισε: “Εγώ με τον Παππά μίλησα αλλά δεν ξέρω πού είναι”, είπε μιλώντας στο ΑΡΤ την Παρασκευή. Ερωτηθείς αν ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης είναι καλά στην υγεία του, ο Στέφανος Χίος απάντησε «Είναι λιοντάρι εκτός κλουβιού. Έφυγε σαν κύριος, με το κοστούμι του και με το αυτοκίνητό του. Όχι θα περιμένει τον Χαρδαλιά της αντιτρομοκρατικής να τον πιάσει». «Ας αρχίσουν να παρακολουθούν και το άλλο μου τηλέφωνο, αλλά δε μιλάω από το τηλέφωνο κουτορνίθια. Του πήρα και συνέντευξη που θα δημοσιευτεί τις επόμενες ημέρες» συνέχισε. «Μπορεί να σκάσει στη ΓΑΔΑ με ταξί τις επόμενες ημέρες σαν τον Κουφοντίνα» κατέληξε.

Δείτε το βίντεο από το 20:30 μέχρι το 24:00:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments