Τεχνολογία

Vivo: Έρχεται στην Ευρώπη – Με ποιο smartphone της θα κάνει ντεμπούτο

Vivo: Έρχεται στην Ευρώπη – Με ποιο smartphone της θα κάνει ντεμπούτο
Vivo: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε την πρώτη μας σειρά smartphone για την ευρωπαϊκή αγορά», αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Η vivo, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές smartphone στον κόσμο, παρουσίασε πριν από ελάχιστες ημέρες την πρώτη της ευρωπαϊκή σειρά προϊόντων στο Ντίσελντορφ ως μέρος μιας διαδικτυακής ενημέρωσης Τύπου.

Η εταιρεία απευθύνεται σε πολλές ομάδες – στόχους στη Γερμανία και λανσάρει τη σειρά Y στο τμήμα μεσαίων τιμών καθώς και μια κορυφαία συσκευή από τη σειρά X: το Vivo X51 5G που διαθέτει μια κύρια κάμερα με σταθεροποιητή αντίστασης και πολλές προηγμένες λειτουργίες φωτογραφιών. Η ανακοίνωση έρχεται την κατάλληλη στιγμή, επειδή το ενδιαφέρον για τα Vivo smartphones αυξάνεται στην Ευρώπη, όπως τόνισε η εταιρεία κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε την πρώτη μας σειρά smartphone για την ευρωπαϊκή αγορά. Πριν ξεκινήσουμε την ανάπτυξη προϊόντων, ερευνήσαμε 9.000 καταναλωτές από όλη την Ευρώπη για να κατανοήσουμε ακριβώς πώς χρησιμοποιούν τις συσκευές τους σε καθημερινή βάση », δήλωσε ο Denny Deng, αντιπρόεδρος και επικεφαλής της ευρωπαϊκής επιχείρησης In Vivo.

«Τα σχόλια ήταν ξεκάθαρα: Τα πιο σημαντικά πράγματα για τους καταναλωτές ήταν η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η σχεδίαση κάμερας και smartphone και συγκεκριμένα, διαισθητικός και εύκολος χειρισμός. Επιπλέον, κάποιος δίνει προσοχή σε έναν καλό λόγο τιμής – απόδοσης. Και αυτό ακριβώς προσφέρουμε». Να αναφέρουμε πως η Vivo ως μάρκα smartphone υπάρχει από το 2011. Η εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 1995, εδρεύει στο Dongguan (Κίνα) και έχει τις ρίζες της στους τομείς των σταθερών τηλεφώνων και των κινητών τηλεφώνων.

Ποιο είναι το πρώτο smartphone από τη Vivo για την ευρωπαϊκή αγορά;

Με ετήσιες πωλήσεις 110 εκατομμυρίων συσκευών στην περιοχή Ασίας – Ειρηνικού, της Ρωσίας και της Μέσης Ανατολής, η Vivo είναι σήμερα η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία smartphone στις κινεζικές και ινδικές αγορές και ηγέτης της αγοράς στην Ινδονησία. Οι ισχυρές καινοτομίες δεν είναι κάτι καινούριο για τη ζωή. Το 2012, η ​​εταιρεία κυκλοφόρησε το Vivo X1, το πρώτο smartphone με το δικό του τσιπ hi-fi.

Δύο χρόνια αργότερα, τα ρεκόρ έσπασαν με το πιο λεπτό smartphone μέχρι σήμερα, το Vivo X5Max είναι μόλις 4,75 mm λεπτό. Το 2018 η Vivo παρουσίασε το πρώτο smartphone με σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη: Το Vivo NEX ήταν επίσης το πρώτο εντελώς ασύρματο smartphone με αναδυόμενη κάμερα selfie. Πολλές από αυτές τις καινοτομίες μπορούν να βρεθούν μαζί με μια από τις πιο σημαντικές λειτουργίες του APEX 2020 concept smartphone στο Vivo X51 5G, το πρώτο premium smartphone από τη Vivo για την ευρωπαϊκή αγορά.

Έχει πολύ «δυνατή» κάμερα

Χάρη στην τελευταία τεχνολογία σταθεροποίησης εικόνας και εκτεταμένες λειτουργίες για νυχτερινή λειτουργία, φωτογραφία ζουμ και πορτρέτο, το X51 5G μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λήψη καθαρών φωτογραφιών και βίντεο υψηλής ποιότητας σε μεγάλη ποικιλία καταστάσεων. Κάθε λήψη γίνεται φωτογραφικό αριστούργημα. Ο σχεδιασμός του Vivo X51 5G συνδυάζει στοιχεία από τη φύση με μια φουτουριστική αισθητική και έτσι εμπλουτίζει τον ενεργό τρόπο ζωής των πελατών. Με επαγγελματικές λειτουργίες φωτογραφίας, εντυπωσιακό σχεδιασμό και ομαλή απόδοση, το X51 5G επαναπροσδιορίζει τις απαιτήσεις που διατίθενται σε κορυφαία smartphone.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments