Lifestyle

Ελευθερία Ελευθερίου Instagram: Ποζάρει μόνο με τα εσώρουχά της στην κουζίνα

Ελευθερία Ελευθερίου Instagram: Ποζάρει μόνο με τα εσώρουχά της στην κουζίνα
Ελευθερία Ελευθερίου Instagram: Η όμορφη τραγουδίστρια εντυπωσιάζει και με την εμφάνισή της.

Η Ελευθερία Ελευθερίου, η Κύπρια τραγουδίστρια, έγινε γνωστή από το ελληνικό μουσικό σόου The X-Factor όπου αποχώρησε στο πέμπτο live.

Και από τότε ξεκίνησε την καριέρα της ενώ το 2012 εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision με το τραγούδι «Aphrodisiac», καταλαμβάνοντας τη 17η θέση. Έπειτα από την αποχώρηση της, δέχτηκε πρόταση από τον τραγουδιστή και παρουσιαστή του διαγωνισμού Σάκη Ρουβά για συνεργασία ενώ ακολούθησαν live εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη με τον Νίκο Βέρτη.

«Είμαι ευγνώμων για αυτά που έχουν συμβεί στη ζωή μου, μαζεύω εμπειρίες και χτίζω το μέλλον. Αυτό που κάπως με στενοχωρεί είναι η κρίση αξιών στις ανθρώπινες σχέσεις και συμπεριφορές. Αν και πάντα υπάρχει περιθώριο να το διορθώσουμε. Έτσι όπως το βλέπω, με τη δική μου ρομαντική μάτια», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε προσωπική της συνέντευξη στο tralala.

Όσο για το αν σκέφτηκε να ασχοληθεί και με κάτι άλλο πέρα από το τραγούδι, τόνισε πως «το συγκεκριμένο επάγγελμα είναι αγχωτικό. Υπάρχει η περίοδος που είσαι ενεργός αλλά και η περίοδος που είσαι στην αναζήτηση εργασίας. Οπότε εκ των πραγμάτων το άγχος και την αγωνία την έχεις παρέα σου σε κάθε σεζόν. Και όλο αυτό απλά έχει μεγεθυνθεί λόγω της κατάστασης τα τελευταία χρόνια. Όσο για το αν σκέφτηκα να παρατήσω τη μουσική, όχι, δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου κάτι τέτοιο μιας που το αγαπούσα πάντα και για αυτό το σπούδασα. Δεν θέλω να βάλω καμία κρίση εμπόδιο στα όνειρα και τους στόχους μου. Μπορούμε να καταφέρουμε ό,τι επιθυμούμε, με θέληση και σωστά εφόδια».

Όμως, πέρα από τις φωνητικές της ικανότητες, η όμορφη Ελευθερία Ελευθερίου εντυπωσιάζει και με την εμφάνισή της. Διαθέτοντας ένα πολύ καλοσχηματισμένο κορμί, φροντίζει να το αναδεικνύει επιλέγοντας κολλητά κα μικροσκοπικά ρούχα. Και της ταιριάζουν ως προς το στιλ της ενώ τα σχόλια που λαμβάνει στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram είναι ενθαρρυντικά. Οι followers της άλλωστε, εκφράζουν την αγάπη τους στο πρόσωπό της σχολιάζοντας και χαρίζοντας likes.

Ακολουθεί η φωτογραφία της Ελευθερίας Ελευθερίου που ανέβασε πρόσφατα: 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments