Αθλητισμός

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Ελληνοαμερικάνοι ενδιαφέρονται για την ομάδα

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Ελληνοαμερικάνοι ενδιαφέρονται για την ομάδα
ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Ποιοι είναι οι Ελληνοαμερικάνοι που έδειξαν ενδιαφέρον;

Δεν είναι αμελητέο το ενδιαφέρον των Ελληνοαμερικανών για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Σοβαροί και επιφανείς οικονομικά είναι οι άνθρωποι, πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου είναι ο επικεφαλής τους Μάρκος Δρακωτός και δεν είναι η πρώτη φορά που έχουν δείξει ενδιαφέρον. Όπως αναφέρει και η εφημερίδα ΕΦ.ΣΥΝ  ωστόσο υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά: άλλο η διερεύνηση προθέσεων και άλλο η πρόταση. Εάν γίνει επίσημη πρόταση και δημοσιοποιηθεί, τότε αλλάζει το πράγμα, διότι η πίεση θα είναι αφόρητη στον Αλαφούζο, ακόμη κι αν αυτός δεν θέλει να πουλήσει.

“Ντου” της Θύρας 13 στα γραφεία της ΠΑΕ

Δεν είναι μυστικό ότι ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έχει καλές σχέσεις με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν έχει παραχωρήσει την ομάδα, ενώ την ίδια στιγμή έχει εφαρμόσει ένα σφικτό οικονομικό πλάνο εξαιτίας των χρεών που έχουν δημιουργηθεί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να μένει εκτός Ευρώπης παρά το γεγονός ότι τερματίζει μέσα στις θέσεις που δίνουν συμμετοχής στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι οι “πράσινοι” δεν θυμίζουν την ομάδα του, όχι τόσο μακρινού, παρελθόντος.

Όλα τα παραπάνω έχουν εξοργίσει τους οργανωμένους που δεν χάνουν την ευκαιρία να δείχνουν την κόντρα τους με τον Γιάννη Αλαφούζο. Αυτό επιβεβαιώθηκε από την σημερινή τους επίσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ. Συγκεκριμένα μια αντιπροσωπεία των μελών της Θύρας 13 μπήκε στα γραφεία και πέταξε τρικάκια. Αυτά έγραφαν ένα απλό, αλλά όλο νόημα μήνυμα. “Λευτεριά στην ΠΑΕ”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Κρέμασαν πανό και πήραν το τρόπαιο

Εκτός από τα τρικάκια, οι φίλοι του Παναθηναϊκού κρέμασαν ένα πανό εντός των γραφείων, που έγραφε: «Δεν αντέχει η ιστορία άλλο αυτή την ομηρία. Λευτεριά στην ΠΑΕ – Θ13». Βέβαια κάτι αξιοσημείωτο είναι ότι οι οπαδοί μπήκαν στο σημείο που βρίσκονται τα τρόπαια και πήραν μαζί τους το τελευταίο πρωτάθλημα που κατέκτησε η ομάδα το 2010.

Στη συνέχεια μετέφεραν το τρόπαιο στα γραφεία του Ερασιτέχνη με την επισήμανση πως θα επιστραφεί «όταν η ομάδα θα κάνει πράξει τον ύμνο της». Πρέπει να αναφέρουμε ότι οι πρώτες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι δεν ασκήθηκε βία σε κανέναν, ενώ ούτε υλικές ζημιές προκλήθηκαν στα γραφεία. Πάντως η αντιπροσωπεία της Θ13 προειδοποίησε πως θα υπάρξει και συνέχεια, αφού αυτή ήταν η πρώτη μόλις δράση από όσες θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα. Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το θέμα. Επίσης παραμένει άγνωστο αν η ΠΑΕ θα κάνει κινήσεις προκειμένου να επιστρέψει το τρόπαιο του πρωταθλήματος στην τροπαιοθήκη της ομάδας.

Δείτε τις φωτογραφίες από το τρόπαιο του πρωταθλήματος

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments