Lifestyle

Αλέξης Γεωργούλης: Τέλος η εκπομπή του στο OPEN

Αλέξης Γεωργούλης: Τέλος η εκπομπή του στο OPEN
Αλέξης Γεωργούλης: Πρόωρο τέλος είχε το τηλεπαιχνίδι «Joker» που είχε ως παρουσιαστή τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με αλλαγή στην ροή του προγράμματος που έστειλε πριν από λίγο το OPEN, το παιχνίδι «Joker» κόβεται οριστικά από το κανάλι, καθώς η τηλεθέασή του, παρά τις προσπάθειες για διορθώσεις και τις αλλαγές, δεν ανέβηκε.

Αυτό έγινε γνωστό το απόγευμα της Τρίτης, σύμφωνα με αλλαγή στη ροή του προγράμματος που γνωστοποίησε ο τηλεοπτικός σταθμός. Έτσι λοιπόν, το τηλεπαιχνίδι διακόπτεται πρόωρα και βγαίνει εκτός προγράμματος από την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλη την διάρκεια προβολής του είχαν προκληθεί αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια λόγω της παρουσίας του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Γεωργούλη στην θέση του παρουσιαστή

Συγκεκριμένα ο Αλέξης Γεωργούλης είχε σχολιάσει τα όσα του καταλογίζουν σε πρόσφατη συνέντευξή του. Μάλιστα ο ηθοποιός διευκρίνισε πως η αμοιβή του το μήνα ανέρχεται στα 25.000 ευρώ και όχι στα 20.000. Στη συνέχεια είπε πως αν δεν ξοδευτούν όλα αυτά τα χρήματα θα πρέπει να τα επιστρέψει.

Δείτε παρακάτω όσα ανέφερε στη συνέντευξή του:

«Είμαι ηθοποιός που νιώθω υποχρέωση να υπερασπιστώ, όπως μπορώ, τα δικαιώματα μιας κοινωνίας. Είναι αυτό που είχε πει κάποια στιγμή και η μητέρα μου, ότι έχεις βγει στις Ευρωεκλογές γιατί ο κόσμος σε αγαπάει, να του ανταποδώσεις την αγάπη που πήρες.

Αυτό είναι ουσιαστικά η αλλοίωση της ταυτότητάς μου, εάν πω ότι πέρα του ότι με ψήφισε ο κόσμος σαν ευρωβουλευτή θα πρέπει να ξεχάσω και την υπόλοιπή μου ζωή. Δεν πηγαίνει πίσω το έργο μου σαν ευρωβουλευτής, επειδή συνεχίζω να δουλεύω σαν ηθοποιός. Αν κάποιος με κατηγορεί γιατί κάνεις και αυτό, είναι σαν να κατηγορείς και έναν άλλον ευρωβουλευτή γιατί έχει παιδιά που του απασχολούν χρόνο. Εγώ δεν έχω παιδιά, έχω ελεύθερο χρόνο, μπορώ να τον ξοδεύω όπου μου αρέσει.

Οι πολιτικοί δεν είναι σταρ. Δεν είναι ότι όποιος πολιτικός αναγνωρίζεται περισσότερο παίρνει περισσότερα λεφτά. Όλοι οι ευρωβουλευτές παίρνουν τον ίδιο μισθό, ανεξαρτήτως από τις δουλειές που κάνουν. Αυτός ο μισθός δεν είναι 20,000 ευρώ. Το 20,000, αυτός ο αριθμός υπήρχε στην προηγούμενη θητεία και τώρα αυτός ο αριθμός έχει γίνει 25,000 ευρώ. Άρα, τα 20,000 δεν ισχύουν. Ισχύουν τα 25,000 που αφορούν στα έξοδα του γραφείου που αν δεν γίνουν θα πρέπει να δοθούν πίσω».

Οι αντιδράσεις ωστόσο για τον ρόλο του ως Ευρωβουλευτής συνεχίζουν με την πιο πρόσφατη της Νατάσας Γιάμαλη

Η δημοσιογράφος που ήταν και υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Β’ εκλογική περιφέρεια Αθηνών αναφέρθηκε στην επιλογή του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να να αναλάβει την παρουσίαση του νέου τηλεπαιχνιδιού, Joker.

Η Ν. Γιάμαλη κάνει κριτική στον ευρωβουλευτή αφού αποδέχτηκε τη συγκεκριμένη πρόταση, ενώ ασκεί τα καθήκοντά του στις Βρυξέλλες. Την ίδια στιγμή αναφέρθηκε και στην «αφωνία» που επικρατεί από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ. Η παρουσιάστρια αναφέρει στο σχόλιό της στο Facebook τα εξής: «Το πρόβλημα με τον Αλέξη Γεωργούλη δεν είναι ότι είναι ηθοποιός που πέρυσι συμμετείχε ως κριτής σε show και φέτος ανέλαβε χρέη παρουσιαστή σε καθημερινό (!!!) τηλεπαιχνίδι, το πρόβλημα είναι ότι είναι πιο ενεργή τηλεπερσόνα πάρα ευρωβουλευτής. Η αφωνία του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει εντυπωσιακή».

Δείτε την ανάρτηση στο Facebook

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments