Ελλάδα

Πέθανε ο Χαράλαμπος Παπαδόπουλος

Πέθανε ο Χαράλαμπος Παπαδόπουλος
Χαράλαμπος Παπαδόπουλος: Πέθανε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Από τη ζωή έφυγε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χαράλαμπος Παπαδόπουλος ενώ τα συλλυπητήριά του για τον θάνατό του εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας.

Σε γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος της Βουλής σημείωσε ότι ο Χαράλαμπος Παπαδόπουλος «υπηρέτησε με ήθος και αφοσίωση την πατρίδα και την ακριτική περιφέρειά του, τον νομό Κιλκίς, τιμώντας στο ακέραιο την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του, τους οποίους εκπροσώπησε επάξια, επί σειρά ετών, στη Βουλή των Ελλήνων».

Γεννηθείς στον Ροδώνα Κιλκίς, ο Χαράλαμπος Παπαδόπουλος έγινε μέλος της Νέας Δημοκρατίας το 1974 και την ίδια χρονιά εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Κιλκίς με το ψηφοδέλτιο του κόμματος. Την περίοδο 1977 με 1981, διετέλεσε γραμματέας της Βουλής.

Ακολουθεί αναλυτικά η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Τασούλα:

«Ο Χαράλαμπος Παπαδόπουλος υπηρέτησε με ήθος και αφοσίωση την πατρίδα και την ακριτική περιφέρειά του, τον νομό Κιλκίς, τιμώντας στο ακέραιο την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του, τους οποίους εκπροσώπησε επάξια, επί σειρά ετών, στη Βουλή των Ελλήνων. Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους οικείους του».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments