Πολιτική

Νίκη Κεραμέως: Αρνητικά όλα τα τεστ των συνεργατών της

Νίκη Κεραμέως: Αρνητικά όλα τα τεστ των συνεργατών της
Νίκη Κεραμέως: Λήξη συναγερμού στο υπουργείο Παιδείας. Παραμένει σε καραντίνα η υπουργός.

Ευχάριστα είναι τα νέα από το υπουργείο Παιδείας, καθώς αρνητικά βγήκαν τα τεστ για κορωνοϊό που έγιναν στο υπουργείο και στο γραφείο της υπουργού, Νίκης Κεραμέως, η οποία βρέθηκε χθες θετική στον ιό. Συγκεκριμένα, σε τεστ υποβλήθηκαν όλοι οι συνεργάτες και οι υπάλληλοι του υπουργείου Παιδείας, με τους οποίους είχε έρθει σε επαφή τις τελευταίες ημέρες η κυρία Κεραμέως.

Όλα τα τεστ «βγήκαν» αρνητικά.

Υπενθυμίζεται ότι την ανακοίνωση ότι είναι θετική στον κορωνοϊό είχε κάνει η ίδια με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media. «Ο σύζυγός μου εμφάνισε συμπτώματα covid19 και ελεγχθήκαμε και οι δύο. Τα αποτελέσματα και των δύο βγήκαν θετικά. Δεν έχω εμφανίσει καθόλου συμπτώματα και θα παραμείνω σε απομόνωση, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υγεία της υπουργού Παιδείας παραμένει καλή. Βρίσκεται σε καραντίνα μαζί με όλη της την οικογένεια καθώς τα παιδιά της δεν θα πάνε σχολείο. Η ίδια θα συνεχίζει να εργάζεται σε κανονικούς ρυθμούς από το σπίτι.

Σε καραντίνα και ο Σταύρος Κελέτσης:

Υπενθυμίζεται πως “θύμα” του ιού έχει πέσει και ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Κελέτσης. Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο κ. Κελέτσης έγραψε πως υποβλήθηκε σε τεστ μοριακού ελέγχου μετά την εκδήλωση κρούσματος στο γραφείο του στην Αλεξανδρούπολη. Το τεστ βγήκε θετικό και ο βουλευτής ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών έχει τεθεί σε καραντίνα.

«Μετά την εκδήλωση κρούσματος Κορωνοιού στο γραφείο μου στην Αλεξανδρούπολη, υποβλήθηκα κι εγώ σε τεστ μοριακού ελέγχου, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής και τον ΕΟΔΥ το οποίο υπήρξε θετικό, χωρίς να έχω καθόλου συμπτώματα. Αυτονόητα ακολουθώ τις οδηγίες των ειδικών και τέθηκα σε καραντίνα. Με την βοήθεια του Θεού, τις προσευχές σας και την αγάπη σας είμαι βέβαιος πως θα κερδίσω κι αυτή τη μάχη. Ακολουθείτε αυστηρά τις οδηγίες των ειδικών» έγραψε ο βουλευτής της ΝΔ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments