Ελλάδα

Τροχαίο στην Κηφισίας: Νεκρός ο οδηγός του οχήματος

Τροχαίο στην Κηφισίας: Νεκρός ο οδηγός του οχήματος
Τροχαίο στην Κηφισίας: Το δυστύχημα συνέβη σήμερα νωρίς το πρωί στο ύψος του «Υγεία».

Δυσάρεστα είναι τα νέα από το τροχαίο που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης 29 Οκτωβρίου στην Κηφισίας, καθώς όπως έγινε γνωστό ο οδηγός έφυγε από τη ζωή. Το δυστύχημα σημειώθηκε στο ύψος του «Υγεία», στην περιοχή Σίδερα Χαλανδρίου. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αστυνομικοί,  και τρία πυροσβεστικά οχήματα, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον σοβαρά τραυματισμένο άνδρα, ο οποίος διεκομίσθη στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε. 

Τα αίτια του ατυχήματος παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα.

Ωστόσο, πληροφορίες θέλουν το αυτοκίνητο να κινούταν στον παράδρομο της Κηφισίας στο ρεύμα ανόδου προς Κηφισιά, όταν ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο, προσέκρουσε αρχικά σε μια κολώνα και έπειτα καρφώθηκε σε μια δεύτερη. Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής κατάφεραν έπειτα από αγωνιώδεις προσπάθειες να τον απεγκλωβίσουν κόβοντας την πόρτα. Το όχημα, όπως είναι φυσικό, έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Για αρκετή ώρα στο σημείο επικράτησε κυκλοφοριακό κομφούζιο, με την Τροχαία να κατευθύνει τους οδηγούς για την ασφαλή μετακίνησή τους.

“Ολοκληρώθηκε απεγκλωβισμός ενός ατόμου χωρίς τις αισθήσεις του, από Ε.Ι.Χ. όχημα, επί της Λεωφόρου Κηφισίας, με τη χρήση διασωστικής σειράς και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ. Επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα” ανέφερε σχετικά η Πυροσβεστική σε ανάρτησή της στα social media.

Η ενημέρωση της μέσω Τwitter:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments