Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [29/10/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [29/10/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Πέμπτη [29/10/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Πέμπτη [29/10/20].

Κριός

Εάν αισθάνεστε την ανάγκη για αλλαγή, πρέπει να κάνετε κάτι διαφορετικό. Ειδικά αν αναζητάτε νέα σχέση, πρέπει να αρχίσετε να κινείστε σε άλλους κύκλους. Κάντε ένα διάλειμμα από την ρουτίνα σας. Ο έρωτας θα σας βρει, αν αφιερώσετε χρόνο για να γνωρίσετε νέα άτομα και να ασχοληθείτε με νέα ενδιαφέροντα.

Ταύρος 

Η σημερινή είναι καλή μέρα για πειραματισμούς, ειδικά αν είστε σε σχέση. Προσπαθήστε να δείτε το ταίρι σας με άλλο μάτι, να το αντιμετωπίσετε με διαφορετικό τρόπο. Δώστε του την ευκαιρία να είναι διαφορετικό, αφήστε το να κάνει λάθη και να είναι ο εαυτός τους.

Δίδυμοι

Αν ψάχνετε σχέση, πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε εντελώς διαφορετικά. Δοκιμάστε να αλλάξετε περιβάλλον, τρόπο ντυσίματος, τρόπο προσέγγισης. Βάλτε στόχο να γνωρίζετε τρία καινούργια άτομα καθημερινά.

Καρκίνος

Παρόλο που οι συνθήκες δεν είναι οι πιο ευνοϊκές, είναι καλή μέρα για να προγραμματίσετε μια απόδραση με το ταίρι σας. Αναζητήστε μια περιπέτεια που θα σας κάνει να επανασυνδεθείτε, να ξαναβρείτε το πάθος σας. Η αλλαγή περιβάλλοντος πάντα βοηθάει.

Λέων 

Κάντε μια τρέλα, ειδικά αν ψάχνετε το ξεχωριστό άτομο στην ζωή σας. Εάν πάτε σε πάρτι ή άλλη συγκέντρωση σήμερα, βάλτε τα καλά σας και το πιο λαμπερό σας χαμόγελο. Είναι βέβαιο ότι κανείς δεν θα μπορεί να σας αντισταθεί.

Παρθένος

Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να εκφράσετε τις μοναδικές σας ιδιότητες που σας κάνουν τόσο ξεχωριστούς. Αν ψάχνετε σχέση, σταματήστε να αγχώνεστε τόσο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είστε ο εαυτός σας και ο έρωτας δεν θα αργήσει να σας χτυπήσει την πόρτα.

Ζυγός 

Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να συναντηθείτε με άτομα εντελώς διαφορετικά από αυτά που κάνετε συνήθως παρέα. Αν ψάχνετε σχέση, κάντε κάτι διαφορετικό αλλιώς θα πέσετε στο ίδιο μοτίβο. Πρώτα από όλα θα πρέπει να αλλάξετε τον εαυτό σας, από μέσα.

Σκορπιός

 Το πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει να κάνετε μια αλλαγή στην εξωτερική σας εμφάνιση. Δοκιμάστε κάτι ακραίο που πάντα θέλατε αλλά δεν τολμούσατε. Θα δείτε ότι θα λειτουργήσει ως μαγνήτης για νέα άτομα στη ζωή σας. Αν έχετε σχέση, δοκιμάστε μια περιπετειώδη δραστηριότητα και ξαναβρείτε την σπίθα ανάμεσά σας.

Τοξότης 

Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να σηκωθείτε επιτέλους από τον καναπέ. Κλείστε την τηλεόραση και περάστε ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας. Αν βγείτε, μην πάτε πάλι για δείπνο. Προτείνετε κάτι εντελώς διαφορετικό που θα φέρει το χαμόγελο στο πρόσωπό σας.

Αιγόκερως

Η μέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την ποίηση. Προσεγγίστε τον ρομαντισμό με έναν τρόπο που δεν είχατε κάνει ως τώρα και εκπλήξτε το ταίρι σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια αλλαγή στα μαλλιά, το στυλ ή το ντύσιμό σας. Βασικά σπάστε την ρουτίνα και δείτε τι μπορεί να συμβεί.

Υδροχόος

Τον τελευταίο καιρό είχατε κρυφτεί στο καβούκι σας. Τώρα ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα της ερωτικής ζωή ή της σχέσης σας. Να είστε τολμηροί, να μιλάτε από την καρδιά σας και να μην ανέχεστε άσχημες συμπεριφορές.

Ιχθύες

Σήμερα θα έχετε την παρόρμηση να πειραματιστείτε. Για μια φορά σταματήστε να κρύβεστε πίσω από τη μάσκα του καθωσπρεπισμού και προσπαθήστε να δείξετε τον αληθινό σας εαυτό. Θα το βρείτε ιδιαίτερα αναζωογονητικό. Το ίδιο και ο/η σύντροφό σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments