Ελλάδα

Πέθανε ο Χριστόφορος Καζαντζίδης

Πέθανε ο Χριστόφορος Καζαντζίδης
Άφησε την τελευταία του πνοή ο ηθοποιός σε ηλικία 84 ετών.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 84 ετών άφησε σήμερα Κυριακή (1 Νοεμβρίου) ο ηθοποιός Χριστόφορος Καζαντζίδης έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή με ανάρτηση στο Facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας. «Έφυγε σήμερα από κοντά μας ο αγαπημένος σπουδαίος συνάδελφός μας Χριστόφορος Καζαντζίδης μετά από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο», αναφέρει ο γνωστός ηθοποιός.

Και συνεχίζει στην ίδια δημοσίευση: «Απόγονος μεγάλης γενιάς μπουζουκτζήδων, γεννήθηκε μέσα σε αυτά στις 7 Ιανουαρίου του 1936, με λαμπρή καριέρα στο θέατρο και σημαντικό στέλεχος του ΚΘΒΕ για πολλά χρόνια. Ενεργός στο ΤΑΣΕΗ και τελευταίος σύζυγος της σπουδαίας και αλησμόνητης Σοφίας Ολυμπίου». «Θα σε θυμόμαστε με αγάπη αγαπημένε μας Χριστόφορε…», καταλήγει στην ανάρτησή του.

Τα σχόλια των διαδικατυακών φίλων του ήταν για να εκφράσουν τη θλίψη τους για το δυσάρεστο συμβάν. «Χριστόφορέ μου, για αυτό δεν σε βλέπω στη γειτονιά. Ούτε απαντούσες. Αναπαύσου καλέ μου στην αγκαλιά των αγγέλων, στις αρμονίες των σφαιρών», ήταν ένα εκ των σχολίων. «Αγαπημένος συνάδελφος, ταλαντούχος, ωραίος άνθρωπος. Στο καλό!», ήταν ένα άλλο σχόλιο στην εν λόγω δημοσίευση του Σπύρου Μπιμπίλα, με όλους να μιλούν για τον ηθοποιό με τα καλύτερα λόγια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments