Αθλητισμός

Π@@στη Χάρε – Νέο post από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Π@@στη Χάρε – Νέο post από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Γιαννακόπουλος κορωνοϊός: Ο πρώην πρόεδρος του «τριφυλλιού» αξιοποίησε ένα σκίτσο για να ενημερώσει για την πορεία της υγείας του.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας πριν από μερικές μέρες, αλλά από ό, τι φαίνεται ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός βγήκε νικητής αφού ξεπέρασε το πρόβλημα με την καρδιά του.

Ο κ. Γιαννακόπουλος παρά την σοβαρότητα της περιπέτειας που πέρασε δεν χάνει το χιούμορ του και με νέο post στο Instagram, παρουσίασε τον εαυτό του ως… καουμπόι που μόλις έχει σκοτώσει τον Χάρο. Μάλιστα, το σκίτσο συνοδεύεται από την εξής λεζάντα: «Π@@στη Χάρε, εγώ και οι κατσαρίδες θα μείνουμε». Στο ίδιο post ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ευχαρίστησε τον γνωστό σκιτσογράφο, Χρήστο Ζωίδη που έφτιαξε το ομολογουμένως πετυχημένο σκίτσο.

Δείτε την ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Instagram

View this post on Instagram

Thank you Christos Zoidis 🙏🏻. Πουστη Χαρε ! Εγω και οι κατσαριδες θα μεινουμε. 🕸🕷#χαρεαντιοεκειστηνα2

A post shared by dimitris giannakopoulos (@dpg7000) on

Κάτω από την ανάρτησή του, πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού του στέλνουν τα περαστικά τους, ενώ ορισμένοι του έκαναν και παραινέσεις να προσέχει περισσότερο την υγεία του. «Καλό αλλά μήπως να ελαττώσεις λίγο το τσιγάρο βρε πρόεδρε; Κρίμα είναι» του γράφει ένας ακόλουθος του. Άλλος του επισημαίνει «Σιδέρενιος να είσαι πρόεδρε αλλά να προσέχεις…, δυστυχώς μόνο μια ζωή έχουμε όλοι…!». «Να προσέχεις την υγεία σου πρόεδρε, μείωσε το τσιγάρο μόνο κακό κάνει… Σιδερένιος», του γράφει ένας τρίτος. Το σκίτσο έχει συγκεντρώσει σχεδόν 25 χιλιάδες like στο προφίλ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Τι γίνεται με τη μεταγραφή γκαρντ στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός είναι στην αναζήτηση γκαρντ μετά την αποχώρηση των Πιερ Τζάκσον και Κίφερ Σάικς που δεν «στέριωσαν» στο ΟΑΚΑ. Εδώ και μέρες έχει ακουστεί το όνομα του Ντεμέτριους Τζάκσον, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που ο παίκτης εξετάζεται από το «τριφύλλι».

Για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ντεμέτριους Τζάκσον γράφει στο Twitter o Ισπανός δημοσιογράφος Ερίκ Μολέιρο. Ο Μολέιρο σημείωνει ότι ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Λιέτουβος Ρίτας, έχει προτάσεις από τον Παναθηναϊκό, αλλά και τη Μπασκόνια.

Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται ως ο επικρατέστερος επόμενος προορισμός του Τζάκσον. Ο 26χρονος μπασκετμπολίστας εξετάζει τις δύο προσφορές και θα αποφασίσει στη διάρκεια της εβδομάδας ποια θα επιλέξει, σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο. Μετά την αποχώρηση του Κίφερ Σάικς, ο Γιώργος Βόβορας θα ήθελε έναν play maker για να συμπληρώσει το ρόστερ. Όμως, η Euroleague κλυδωνίζεται από το δεύτερο κύμα της πανδημίας και ίσως ο προπονητής του Παναθηναϊκού να περιμένει πριν καταλήξει στις αποφάσεις του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments