Ελλάδα

Αυτό είναι το νέο αυτοκίνητο του Πύρρου Δήμα

Αυτό είναι το νέο αυτοκίνητο του Πύρρου Δήμα
Πύρρος Δήμας αυτοκίνητο: Η Automotivo δημοσιοποίησε τη φωτογραφία με τον Έλληνα Ολυμπιονίκη.

Είναι από τους θρύλους της άρσης βαρών και έχει γράψει μοναδική ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τις εμφανίσεις του. Ο λόγος για τον Πύρρο Δήμα που, όμως, ήρθε στην επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες για άλλο λόγο.

Πιο συγκεκριμένα, το περασμένο Σάββατο 31/10 ο Πύρρος Δήμας αποφάσισε να πάρει ένα νέο αυτοκίνητο και η Automotivo από όπου το απέκτησε δεν έχασε την ευκαιρία να το ανακοινώσει. Ο Ολυμπιονίκης απέκτησε ένα Renault Clio με τον 1.500άρη diesel των 85 ίππων, συνδυαζόμενο με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, το οποίο παρέλαβε από την Automotivo. Η αντιπροσωπεία φρόντισε ν’ απαθανατίσει τη στιγμή με τον 4 φορές χρυσό και χάλκινο Ολυμπιονίκη ευχαριστώντας τον για την εμπιστοσύνη του.

«Ο Πύρρος Δήμας σήκωσε και το Renault Clio από την Automotivo. O 4 φορές χρυσός και χάλκινος Ολυμπιονίκης μας, εμπιστεύεται την Automotivo για το νέο του αυτοκίνητο. Από όλους εμάς, καλοτάξιδο!», ήταν η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία της Automotivo.

Μερικά λόγια για τον Πύρρο Δήμα

Ο Πύρρος Δήμας (Χειμάρρα, 13 Οκτωβρίου 1971) είναι Έλληνας Βορειοηπειρώτης Ολυμπιονίκης αθλητής της άρσης βαρών και εκλεγμένος βουλευτής επικρατείας με το ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2012 – 2015. Είναι τρεις φορές χρυσός (Βαρκελώνη 1992, Ατλάντα 1996 και Σίδνεϊ 2000) και μία φορά χάλκινος Ολυμπιονίκης στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004. Ο πλέον επιτυχημένος αθλητής στην ολυμπιακή ιστορία του ελληνικού αθλητισμού είναι ο μοναδικός έως σήμερα Έλληνας αρσιβαρίστας με τρία χρυσά κι ένα χάλκινο ολυμπιακά μετάλλια, ισοφαρίζοντας τον Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου στα χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ το 2000.

Ο Πύρρος Δήμας είναι έφεδρος αξιωματικός των ελληνικών ειδικών δυνάμεων και αριστούχος απόφοιτος του Παιδαγωγικού τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ήταν παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Αναστασία Σδούγκου που, δυστυχώς, έφυγε από τη ζωή το 2018) με την οποία απέκτησε τέσσερα παιδιά.

Ο τετράκις Έλληνας Ολυμπιονίκης από τον Οκτώβριο του 2008 είναι ο πρόεδρος της ΕΟΑΒ (Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών), ενώ εξελέγη από τη Διεθνή Ομοσπονδία Άρσης Βαρών πρόεδρος της επιτροπής αθλητών τον Μάιο του 2005. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός αντιντόπινγκ (WADA), το Νοέμβριο του 2011 τον ανακήρυξε πρέσβη καταπολέμησης του ντόπινγκ στον αθλητισμό. Στις 2 Δεκεμβρίου 2009 ίδρυσε στην Κατερίνη Πιερίας τον πρώτο αθλητικό σύλλογο, που φέρει το όνομά του «Αθλητικός Σύλλογος Πύρρος Δήμας», ο οποίος ήδη έχει αναδείξει πρωταθλητές στο άθλημα της άρσης βαρών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments