Διεθνή

Ντιέγκο Μαραντόνα: Μπαίνει χειρουργείο με αιμάτωμα στο κεφάλι

Ντιέγκο Μαραντόνα: Μπαίνει χειρουργείο με αιμάτωμα στο κεφάλι
Ντιέγκο Μαραντόνα: Άσχημα τα νέα για τον αστέρα του ποδοσφαίρου, καθώς μπαίνει εσπευσμένα σε χειρουργείο. Σύμφωνα με πληροφορίες η αξονική τομογραφία έδειξε αιμάτωμα στο κεφάλι.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα μπαίνει εσπευσμένα στο χειρουργείο, καθώς όπως αναφέρουν μέσα της Αργεντινής παρουσίασε αιματώματα στο κεφάλι. Ο διεθνής σταρ του ποδοσφαίρου, εισήχθη σε νοσοκομείο της πόλης Λα Πλάτα.

Ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου μπήκε τη Δευτέρα (02.11.2020) σε κλινική της πόλης Λα Πλάτα με συμπτώματα κατάθλιψης και αναιμία και σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα θα πρέπει να χειρουργηθεί.

Τα μέσα από την Αργεντινή αναφέρουν ότι ο Μαραντόνα θα πρέπει να περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου, καθώς η αξονική τομογραφία που έκανε έδειξε ένα αιμάτωμα στο κεφάλι. Το 10μελές ιατρικό τιμ που τον παρακολουθεί φαίνεται πως ενέκρινε τη συγκεκριμένη εξέλιξη, χωρίς να γίνουν γνωστές κάποιες λεπτομέρειες. Ο Μαραντόνα φαίνεται πως θα μεταφερθεί στο Μπουένος Άιρες, για να κάνει το συγκεκριμένο χειρουργείο.

Χθες έγινε γνωστό ότι νοσηλεύτηκε και ο γιατρός του προχώρησε σε δηλώσεις

Οπως εξήγησε ο γιατρός του Μαραντόνα, Λεοπόλδο Λούκε, η εισαγωγή αποφασίστηκε προκειμένου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής να υποβληθεί σε εξετάσεις. Ο Μαραντόνα αισθανόταν άσχημα εδώ και αρκετό καιρό και θα παραμείνει υπό παρακολούθηση για «τουλάχιστον τρεις ημέρες» διευκρίνισε ο Λούκε.

«Δεν είναι καλά ψυχολογικά και αυτό έχει επίπτωση στην κατάσταση της σωματικής του υγείας. Δεν είναι τόσο καλά όσο θα ήθελα και όσο καλά γνωρίζω ότι θα μπορούσε να είναι. Χρειάζεται βοήθεια και αυτή ειναι η ώρα για να τον βοηθήσουμε» είπε στους δημοσιογράφους ο γιατρός του Μαραντόνα.

«Ο Ντιέγκο είναι ένα άτομο που ορισμένες φορές νοιώθει τέλεια και άλλες όχι και τόσο. Θα μπορούσε να είναι 10.000 φορές καλύτερα. Με την εισαγωγή του θα τον βοηθήσουμε. Είναι δύσκολο να είσαι ο Μαραντόνα» πρόσθεσε ο Λούκε.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Μαραντόνα ήταν την περασμένη Παρασκευή προκειμένου να παρακολουθήσει το φιλικό της ομάδας που προπονεί με την Πατρονάτο. Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν ότι ο Μαραντόνα φαινόταν καταβεβλημένος και αδύναμος. Το 2019 ο Μαραντόνα εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο με γαστρορραγία ενώ το 2018 είχε καταγραφεί να λιποθυμά στις εξέδρες του αγώνα Αργεντινή-Νιγηρία στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments