Video

Εκπομπή του Mega κόβεται δύο εβδομάδες μετά την πρεμιέρα [vid]

Εκπομπή του Mega κόβεται δύο εβδομάδες μετά την πρεμιέρα [vid]
Κόβεται εκπομπή: Πρόωρο τέλος για την εκπομπή που ξεκίνησε πριν από λίγες εβδομάδες.

Το Mega μπαίνει σε μια νέα τροχιά σε μια προσπάθεια τηλεοπτικής επανεκκίνησης και ανανέωσης του προγράμματός του. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» η συνέχεια του συγκεκριμένου προγράμματος είναι αμφίβολη.

Μάλιστα, προσφάτως, μόλις δύο εβδομάδες πριν, η εκπομπή «Απόψε Μόνο» του Λάμπρου Φισφή, του Δημήτρη Μακαλιά και του Ζήση Ρούμπου, ξεκίνησε με πολλούς να την αναμένουν για να τους παρακολουθήσουν και στην τηλεόραση πέρα από το YouTube. Η εν λόγω εκπομπή μεταδόθηκε για δύο εβδομάδες αν και δεν είναι σίγουρο ότι θα την ξαναδούμε. Όπως ειπώθηκε στην πρωινή εκπομπή του Star, οι συντελεστές του «Απόψε Μόνο» έχουν γυρίσει ήδη τέσσερα επεισόδια.

Ωστόσο, ειδοποιήθηκαν πριν λίγες ημέρες να μην πάνε για γύρισμα την Τρίτη όπου θα ετοίμαζαν την πέμπτη τους εκπομπή. Όπως ειπώθηκε από τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, το γεγονός ότι δεν υπάρχει συμβόλαιο δυσκολεύει τα πράγματα για το συγκεκριμένο πρότζεκτ. Σημειώθηκε ακόμη ότι οι άνθρωποι που έχουν αντικαταστήσει τον Πέτρο Μπούτο στη διεύθυνση προγράμματος του καναλιού δεν επιθυμούν τη συνέχιση της εκπομπής.

Πάντως, επίσημη τοποθέτηση δεν υπάρχει ούτε από το κανάλι ούτε από τους συντελεστές της εκπομπής αν και όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντίνιδης, στο Mega τίθεται και θέμα μπάτζετ το οποίο θέλουν να μειώσουν. Αξίζει να αναφέρουμε πως πρέπει να σημειώσουμε ότι η συμφωνία των δύο πλευρών προέβλεπε δώδεκα επεισόδια. Να αναφέρουμε πως μια ακόμα τηλεοπτική συνεργασία των Λάμπρου Φισφή, Δημήτρη Μακαλιά και Ζήση Ρούμπου ήταν το «Κάψε το Σενάριο» πριν από οχτώ χρόνια περίπου, στο Mega και τότε.

«Το χιούμορ βοηθάει στο να… ξεφουσκώσεις λίγο μερικές καταστάσεις, να τις δεις πιο ανάλαφρα. Για να γίνει αυτό, πρέπει να περάσει λίγος χρόνος, είναι πολύ δύσκολο, ακόμα κι αν έχεις πολύ μεγάλη αίσθηση του χιούμορ, είσαι, δεν είσαι κωμικός, να το χρησιμοποιήσεις σαν άμυνα ακριβώς τη στιγμή ή λίγο μετά όταν συμβεί κάτι και είναι δυσάρεστο», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Ρενέ Σαραντινού ο Λάμπρος Φισφής, πριν από μερικά χρόνια.

«Οι στιγμές που με έχει βοηθήσει το χιούμορ είναι τα πρώτα χρόνια, που ασχολιόμουν με την κωμωδία και είχε πολύ ζόρι. Ήμασταν με τη γυναίκα μου, μέναμε μέσα σε ένα σπίτι με άλλους τέσσερις συγκατοίκους, είχαμε ποντίκια, δεν είχαμε λεφτά, έμπαζε νερό… Εκεί που είσαι στα μεγάλα ζόρια ή θα σε πάρει από κάτω όλη αυτή η κατάσταση που παλεύεις να συντηρηθείς και δεν τα καταφέρνεις, γιατί δεν μπορείς να βγάλεις χρήματα, ή θα χρησιμοποιήσεις το χιούμορ για να το ξεπεράσεις και να το δεις πιο ανάλαφρα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments