Διεθνή

Γκάφα Μπάιντεν: Παρουσίασε την εγγονή του ως τον νεκρό γιο του

Γκάφα Μπάιντεν: Παρουσίασε την εγγονή του ως τον νεκρό γιο του
Γκάφα Μπάιντεν: Συγχυσμένος παρουσιάστηκε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών στη Φιλαδέλφεια.

Σε μια γκάφα υπέπεσε ο Τζο Μπάιντεν σε ομιλία του σε οπαδούς του στη Φιλαδέλφεια. Παρουσίασε τις εγγονές του ως τον γιο του που έχει φύγει από τη ζωή από το 2015 αφού είχε χάσει τη μάχη με τον καρκίνο.

«Ιδού ο γιος μου, Μπο Μπάιντεν, τον οποίο πολλοί από εσάς βοηθήσατε να εκλεγεί στη Γερουσία του Ντέλαγουερ. Ιδού η εγγονή μου, η Νάταλι», είπε, αγκαλιάζοντας από τους ώμους μια άλλη εγγονή του, τη Φίνεγκαν. Όταν κατάλαβε τι συνέβη, ο 77χρονος υποψήφιος των Δημοκρατικών φανερά συγχυσμένος είπε: «Α, όχι, περιμένετε, δεν είναι αυτή». Και αγκάλιασε την εγγονή στην οποία είχε αναφερθεί, τη Νάταλι, που είναι κόρη του Μπο.

Θυμίζουμε ότι σε μια παλαιότερη συνέντευξή του, ο Μπάιντεν είχε ξεχάσει το όνομα του Ρεπουμπλικανού προέδρου και αντί για «Ντοναλντ Τραμπ» τον είχε αποκαλέσει «Τζορτζ».

Ο πρώην αντιπρόεδρος είχε πολύ στενή σχέση με τον γιο του, τον Μπο, για τον οποίο μιλάει συχνά στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του. Ο Μπο Μπάιντεν, πρώην γενικός εισαγγελέας του Ντέλαγουερ, ο οποιος είχε υπηρετήσει και στο Ιράκ με τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις, ήταν ανερχόμενο αστέρι στην πολιτική σκηνή των ΗΠΑ, όμως πέθανε σε ηλικία μόλις 46 ετών από καρκίνο στον εγκέφαλο.

Το πρωί της Τρίτης είχε επισκεφθεί τον τάφο του γιου του

Να τονίσουμε ότι ο Τζο Μπάιντεν επισκέφθηκε τον τάφο του γιου του Μπο. Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στο Γκρίνβιλ του Ντελάγουερ, όπου θα ξαναγυρίσει μετά την επίσκεψή του στην Πενσιλβάνια, για να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα.

Θυμηθείτε το βίντεο που δεσπόζει στον λογαριασμό του Τζο Μπάιντεν στο Twitter και καλεί τους πολίτες της Αμερικής να τον ψηφίσουν απέναντι στον Ρεπουμπλικανό αντίπαλό του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments