Lifestyle

Έλενα Μπουζαλά: Συγκινεί η δημοσιογράφος με την εξομολόγησή της για τον καρκίνο

Έλενα Μπουζαλά: Συγκινεί η δημοσιογράφος με την εξομολόγησή της για τον καρκίνο
Έλενα Μπουζαλά: «Yστερα από το πρώτο σοκ, το οποίο ξεπέρασα πολύ γρήγορα, μπήκα σε μια ρουτίνα του τι πρέπει να κάνω» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Γνωστές και άγνωστες πτυχές της ζωής της μοιράστηκε η Έλενα Μπουζαλά. Η δημοσιογράφος ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Νάντιας Κοντογεώργη, «φλΕΡΤ», και μεταξύ άλλων για την περιπέτεια της υγείας της και την “μάχη” που έδωσε με τον καρκίνο. Όπως είπε η ίδια η παρουσιάστρια της “Αθλητικής Κυριακής” διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2017 και σημείωσε:

«Ύστερα από το πρώτο σοκ, το οποίο ξεπέρασα πολύ γρήγορα, μπήκα σε μια ρουτίνα του τι πρέπει να κάνω. Έκανα το χειρουργείο, μετά ήταν η αποκατάσταση και μετά 2-3 πράγματα που πρέπει να κάνεις με εξετάσεις».

Παράλληλα, η δημοσιογράφος πρόσθεσε: «Τότε ήμουν στην εκπομπή με τον Τάκη Σαράντη «Πάμε Αλλιώς», ένα μαγκαζίνο. Στις δέκα μέρες πήγα στη δουλειά. Ξεκίνησα και λίγο γυμναστήριο γιατί μετά το χειρουργείο πρέπει και να γυμναστείς. Δεν είναι ότι δεν στενοχωρήθηκα και είπα τι ωραία, οκ. Μπήκα σε μια ρουτίνα του τι πρέπει να κάνεις για να το ξεπεράσεις. Υπάρχει μια σειρά πραγμάτων και αυτή ακολούθησα. Έχουν περάσει τώρα παραπάνω από 3,5 χρόνια».

Τέλος, η Έλενα Μπουζαλά είπε: «Πάντα εκτιμούσα από τα πιο απλά πράγματα μέχρι και τα πιο σημαντικά. Ίσως τώρα τα εκτιμώ λίγο περισσότερο. Ο σύζυγός μου μού στάθηκε πάρα πολύ. Το μότο του ήταν τι έχουμε να κάνουμε και θα το κάνουμε, ήταν πρακτικός. Δεν το κάναμε πολύ θέμα: “πω τι πάθαμε”. Θέλαμε να περάσουμε στον γιο μας το μήνυμα όταν έχουμε κάτι πάμε στον γιατρό και ακολουθούμε την φαρμακευτική αγωγή».

Ακολουθεί το βίντεο με όσα είπε:

Η Έλενα Μπουζαλά είναι δημοσιογράφος με εξειδίκευση στα αθλητικά αλλά σιχαίνεται να την λένε αθλητικογράφο, διότι δεν ακούγεται και πολύ ωραία.

Αρχικά σπούδασε Γυμναστική Ακαδημία στη Θεσσαλονίκη με ειδικότητα τένις και μετά δούλεψε σε γυμναστήρια στην Αθήνα κάνοντας από αερόμπικ μέχρι spinning. Ταυτόχρονα σπούδασε αθλητικό ρεπορτάζ στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και δούλευε ως δημοσιογράφος κάνοντας πρακτική, εννοείται χωρίς λεφτά. Ευτυχώς κάποια στιγμή άρχισε να πληρώνεται, καθώς ο μπαμπάς της τής είχε πει: «τι θα πει δουλεύεις χωρίς λεφτά;», οπότε και μπορούσε να πληρώσει το νοίκι της.

Έχει δουλέψει σε εφημερίδες και περιοδικά (όταν υπήρχαν), ύστερα στην τηλεόραση και την ΕΡΤ, αλλά και σε site. Έχει πάει σε δύο Ολυμπιάδες, Πεκίνο και Λονδίνο, και έχει φορέσει ξένα μετάλλια σε συνεντεύξεις αθλητών. Δεν έχει διακριθεί σε κάποιο άθλημα, αν και έχει παίξει λίγο βόλεϊ, έχει κόκκινη ζώνη στο Tae Kwon Do, ήταν σκοπεύτρια της ομάδας του Παναθηναϊκού και παίζει όσο τένις θυμάται από τα φοιτητικά της χρόνια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments