Ελλάδα

Η Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη και οι σφαίρες των τζιχαντιστών

Η Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη και οι σφαίρες των τζιχαντιστών
Η κορυφαία Ελληνίδα σκοπεύτρια βρισκόταν στη Βιέννη την ημέρα της επίθεσης από τζιχαντιστή.

Ο τρόμος σκέπασε και πάλι την Ευρώπη μετά την επίθεση τζιχαντιστή στο κέντρο της Βιέννης, που σκόρπισε το θάνατο σε τέσσερις ανθρώπους, πριν πέσει και ο ίδιος νεκρός. Στην πρωτεύουσα της Αυστρίας υπάρχει έντονο ελληνικό στοιχείο χωρίς ευτυχώς κάποιος συμπατριώτης μας να τραυματίστηκε από την επίθεση. Μάλιστα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του pagenews.gr, στη Βιέννη την ημέρα της επίθεσης βρισκόταν και η Ολυμπιονίκη μας στη σκοποβολή Άννα Κορακάκη.

Η Ελληνίδα σκοπεύτρια ταξίδεψε για τη Βιέννη το περασμένο Σάββατο από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Λόγω του κορωνοϊού, είχε πάρει όλα τα μέτρα προστασίας, φορώντας μαύρη μάσκα αλλά και μια «ασπίδα» στο πρόσωπο. «Πίσω στο αεροδρόμιο μετά από πολύ καιρό! Τολμώ να πω ότι οι πτήσεις μου έλειψαν όσο και οι αγώνες! Να είστε όλοι καλά και να προσέχετε!» έγραψε η πρωταθλήτριά μας στο facebook. 

Δεν είναι γνωστό αν η Άννα Κορακάκη ταξίδεψε στην Αυστρία για αγωνιστικούς ή άλλους προσωπικούς λόγους. Ασφαλώς ούτε η ίδια περίμενε, ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που θα μπορούσε να διατρέξει στη Βιέννη, δεν ήταν ο κορωνοϊος – την επόμενη ημέρα της επίθεσης η Αυστρία μπήκε σε lockdown – αλλά οι σφαίρες των τζιχαντιστών.

Πάντως, η ζωή της Άννας Κορακάκη δεν φαίνεται να απειλήθηκε, αφού δεν βρισκόταν στο σημείο της επίθεσης εκείνη τη στιγμή. Όπως όμως αποδεικνύεται, σήμερα ουδείς μπορεί να είναι ασφαλής, ακόμη και αν βρίσκεται σε μια από τις πιο καλύτερα φυλασσόμενες ευρωπαϊκές πόλεις. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments