Lifestyle

Ρένια Λουιζίδου σύζυγος: Το μυστικό της ηθοποιού για τα 25 χρόνια ευτυχίας με τον άντρα της

Ρένια Λουιζίδου σύζυγος: Το μυστικό της ηθοποιού για τα 25 χρόνια ευτυχίας με τον άντρα της
Ρένια Λουιζίδου σύζυγος: Η γνωστή ηθοποιός έδωσε συνέντευξη και μίλησε για όλα, εστιάζοντας στις μεγάλες επαγγελματικές της επιτυχίες όπως ήταν οι «Απαράδεκτοι».

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» στον ΑΝΤ1 ήταν το βράδυ της Τετάρτης (4 Νοεμβρίου) η Ρένια Λουιζίδου.

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία αγαπήθηκε μέσω των ρόλων της στις τηλεοπτικές σειρές «Απαράδεκτοι» και «Καφέ της Χαράς», απάντησε σε όλα όσα ρωτήθηκε και μίλησε μεταξύ άλλων, για τη συνεργασία της με τον Βλάσση Μπονάτσο και τους υπόλοιπους «Απαράδεκτους», τον γάμο της καθώς και τον γιο της.

Όπως περίμενε κανείς, το πρώτο θέμα που συζήτησαν Γρηγόρης Αρναούτογλου και Ρένια Λουιζίδου ήταν οι αξέχαστοι «Απαράδεκτοι». «Στενοχωριέμαι όταν τους βλέπω. Βλέπω τον εαυτό μου παιδί. Είναι ένα τρακ ο χρόνος. Δεν μπορείς να κάνεις τα πράγματα με την ίδια φόρα», σχολίασε μιλώντας για τη σειρά που την καθιέρωσε.

Τι είπε για τους «Απαράδεκτους» συμπρωταγωνιστές της;

Και αναφορικά για κάθε έναν από τους συμπρωταγωνιστές, είπε τα εξής: «Ο Βλάσσης  Μπονάτσος ήταν η χαρά της ζωής. Ήξερε να ζήσει. Και τότε που ήμουν 20τόσο τα φτυνα με τις αντοχές τους. Από όλους εκείνος ήταν σταρ. Ο Σπύρος είναι σε έναν δικό του πλανήτη, είναι συναρπαστικά αφηρημένος. Μου είχε πει στο Safe Sex να με πετάξει σπίτι για πιο γρήγορα και έψαχνε στο πλατό την πίπα του».

«Ο Μπέζος είναι ήρεμη δύναμη. Είναι σιγουριά, είναι βράχος να ακουμπήσεις πάνω του. Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης είναι γλυκός και τρυφερός. Όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν τη χάνει αυτή τη γλύκα. Η Δήμητρα είναι με απόσταση η πιο έξυπνη γυναίκα που έχω συναντήσει σε αυτή τη δουλειά», προσέθεσε, ενώ για την καριέρα της αποκάλυψε την αβεβαιότητα που νιώθει καθώς «σε διάφορες περιόδους της ζωής μου ένιωσα ότι θα ήθελα να δουλεύω λιγότερο αλλά είχα τον φόβο ότι δεν θα μπορέσω να επανέλθω. Βγαίνουν συνέχεια καινούριοι άνθρωποι, δεν νιώθω ανταγωνισμό. Δεν αισθάνθηκα ποτέ σίγουρη εκεί που βρίσκομαι».

Ποιο είναι το μυστικό για έναν επιτυχημένο γάμο; 

Επίσης, η Ρένια μίλησε και για τον σύζυγό της Θάνο, ο οποίος δεν ασχολείται με τη σόουμπιζ και είναι μαζί 25 ολόκληρα χρόνια. Όταν ο Γρηγόρης την ρώτησε ποιο είναι το μυστικό για έναν επιτυχημένο γάμο απάντησε: «25 χρόνια είμαστε μαζί… Οι άνθρωποι αλλάζουν το παιχνίδι παίζεται, αν αλλάζεις προς την ιδία κατεύθυνση εμείς πήγαμε παρέα σε όλο αυτό».

Βέβαια, η κουβέντα πήγε και στον γιο τους, που πλέον είναι 20 χρονών και μένει μόνος του κάτω από το δικό τους διαμέρισμα. «Ο γιος μας είναι 20 και κάνουμε ωραία παρέα πλέον, γιατί πιο παλιά δε με άφηνε να τον αγκαλιάζω” είπε η Ρένια!  Τον έχω δει να ζορίζεται για γυναίκα…  Το πιο παράξενο καλοκαίρι με τον άντρα μου, το ζήσαμε όταν δεν ήταν ο γιος μας μαζί μας. Δεν μπορούσαμε να απολαύσουμε την ελευθερία μας, νιώθαμε περίεργα», τόνισε η χαρισματική και όμορφη ηθοποιός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments