Lifestyle

Ιωάννα Τούνη Instagram: Η νέα φωτογραφία της σαρώνει

Ιωάννα Τούνη Instagram: Η νέα φωτογραφία της σαρώνει
Ιωάννα Τούνη Instagram: Στη νέα της ανάρτηση στα social media ποζάρει με ένα μαύρο κορμάκι, φορώντας ένα δερμάτινο μπουφάν και μερικά κοσμήματα.

Η πιο πρόσφατη ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη σαρώνει στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram με το μοντέλο και επιχειρηματία να συγκεντρώνει μέσα σε λιγότερο από μισή ημέρα κοντά στα ενενήντα χιλιάδες likes.

Η όμορφη πρώην παίκτρια του My Style Rocks, ένα fashion σόου μέσα από το οποίο συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό, διατηρεί σίγουρα, ένα από τα πιο πετυχημένα προφίλ στα social media βλέποντας διαρκώς τους followers της να αυξάνονται. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως πλέον μετρά πάνω από 600 χιλιάδες ακολούθους στο Instagram.

Η αφοπλιστική της ειλικρίνεια, το χιούμορ κι ο αυθορμητισμός της είναι ικανά να πείσουν πολλούς ώστε να… ασπαστούν τον JΤουνισμό, ακόμη κι αν μέχρι χθες αγνοούσε κανείς την ύπαρξή της. Είναι πάντως, από τις influecers που έχει δεχτεί πάρα πολλή κριτική για τις φωτογραφίες που ανεβάζει ενώ πέρα από τις αναρτήσεις της, ξεχωρίζουν πολύ και οι συνεντεύξεις της.

Η ξανθιά καλλονή είχε μιλήσει για όλα πριν από μερικούς μήνες στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και αποκάλυψε πως θα ήθελε να κάνει εκπομπή με τον Αντώνη Κανάκη. Επίσης, το εντυπωσιακό μοντέλο πρόδωσε πως συχνά στέκεται μπροστά στον καθρέφτη και θαυμάζει την εικόνα της. «Ναι, το κάνω γιατί αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει», είχε εκφράσει χαρακτηριστικά η όμορφη Ιωάννα Τούνη.

Όσο για το αν ήταν άντρας και ποιο σημείο του σώματός της θα αγαπούσε περισσότερο, απάντησε αυθόρμητα και με χαμόγελο η Ιωάννα Τούνη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, «το στήθος μου», ενώ αν θα ήθελε, άραγε, να βρεθεί ερωτικά, σαν άντρας πάντα, με τη Ζέτα Μακρυπούλια, την Κατερίνα Καινούργιου ή την Ντορέττα Παπαδημητρίου, εκείνη επέλεξε την τελευταία. «Με την Ντορέττα Παπαδημητρίου», δήλωσε η ξανθιά καλλονή με τον παρουσιαστή της ενότητας του «Πρωινού» να προσθέτει με χιούμορ, «όλοι μας».

Και από τις συνεντεύξεις που είχαν επίσης, σχολιαστεί πολύ ήταν όταν είχε αναφερθεί στον άντρα των ονείρων της, δίνοντας συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Όλα Καλά», ξαπλωμένη στο κρεβάτι απαντώντας σε διάφορες ερωτήσεις. Από τις ατάκες που ξεχώρισαν, πάντως, ήταν και οι εξής: «Μπορώ να χωρίσω και την επόμενη μέρα να είμαι με άλλον» και «Τι επάγγελμα θα ήθελα να κάνει ο άντρας των ονείρων μου; Δεν ξέρω αλλά θα ήθελα να έχει σίγουρα μισθό 1.500 ευρώ. Τι επαγγέλματα υπάρχουν με αυτό το μισθό σήμερα;».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments