Lifestyle

Ράνια Καραγιάννη: Κυκλοφορεί νέα, προκλητική φωτογραφία της αγρότισσας του Big Brother

Ράνια Καραγιάννη: Κυκλοφορεί νέα, προκλητική φωτογραφία της αγρότισσας του Big Brother
Big Brother Ράνια Καραγιάννη: H νέα φωτογραφία της πρώην παίκτριας του γνωστού ριάλιτι προδίδει μια μεγάλη αλλαγή.

Η Ράνια Καραγιάννη είναι πλέον εκτός Big Brother και έχει επιστρέψει στη δική της καθημερινότητα, με την πρώην παίκτρια του ριάλιτι του ΣΚΑΙ να ανεβάζει συχνά πυκνά φωτογραφίες της στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram.

Πρόκειται για μια από τις παίκτριες του νέου Big Brother στον ΣΚΑΙ που εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή. Με καταγωγή από το Κεφαλοχώρι Ημαθίας και όντας αγρότισσα, είχε δηλώσει πως «αν δεν γεννιόμουν Ελληνίδα, να μην γεννιόμουν ποτέ». Είναι κάτι που έχει κάνει και τατουάζ στο χέρι της. Η όμορφη Ράνια ζει με την οικογένειά της σε ένα χωριό 500 κατοίκων που είναι κοντά στη Βέροια. Εκεί καλλιεργούν ροδάκινα και ακτινίδια.

Η εκρηκτική αγρότισσα κατεβαίνει συχνά στις διαδηλώσεις των αγροτών με το τρακτέρ της για να υπερασπιστεί τα δικαιώματά τους. Πιστεύει πολύ στον Θεό. Στο εισαγωγικό της βίντεο για το Big Brother είχε δηλώσει: «Είμαι η Ράνια Καραγιάννη. Κατάγομαι από το Κεφαλοχώρι Ημαθίας. Είμαι αγρότισσα και ο πατέρας μου καλλιεργεί ροδάκινα και ακτινίδια. Αγαπάω πάρα πολύ τη φύση. Από μικρή με θυμάμαι με τους γονείς μου και τα αδέλφια μου στα χωράφια».

«Αυτό που θα μου λείψει πάρα πολύ μέσα στο σπίτι είναι το χωριό μου. Είμαι γκρινιάρα, είμαι εγωίστρια, δυναμική. Παρεξηγούμαι κάποιες φορές εύκολα και λέω ψεματάκια αθώα. Η δουλειά είναι πάρα πολύ δύσκολη η αγροτική, όπως και να το κάνουμε. Είσαι μέσα στο κρύο, είσαι μέσα στην πολύ ζέστη, είσαι σε πολύ υγρασία», είχε τονίσει ενώ ο αδελφός της είπε πως «αν βάλει κάτι στο μυαλό της, είναι ικανή να το πετύχει. Η πιο ωραία της οικογενείας και του χωριού. Είναι η μικρή μας αδελφούλα, κακομαθημένη. Είναι η πιο τεμπέλα. Δεν έχει να κάνει και σκληρές δουλειές. Θα τραβήξει λίγο το τρακτέρ, διάφορα πράγματα εύκολα».

Συνέχισε λέγοντας: «Δεν υπάρχει ξεκούραση, οι συνθήκες είναι πάρα πολύ δύσκολες. Έχω πάει με τα αδέρφια μου σε πάρα πολλά μπλόκα που έχουμε κλείσει τους δρόμους. Εγώ είμαι πάντα λίγο στις φασαρίες εκεί όταν μας λένε, ανοίξτε ρε παιδιά τους δρόμους. Έχω κάνει αυτόφωρο επειδή επειδή βγήκα για να διαμαρτυρηθώ για τα δικαιώματά μου, για τα δικαιώματα του αγρότη, όχι δεν το δέχομαι».

«Τον άντρα της ζωής μου τον φαντάζομαι ακριβώς όπως τον πατέρα μου. Πιστεύω πάρα πολύ στο Θεό. Νομίζω χωρίς Θεό είμαστε τίποτα, δεν υπάρχει κάτι, δεν υπάρχει τίποτα. Δήλωσα συμμετοχή στο Big Brother για τα χρήματα και για τη δημοσιότητα», είχε δηλώσει η Ράνια που είναι μια γυναίκα δυναμική και έξω καρδιά ενώ ο άνδρας των ονείρων της θέλει να μοιάζει με τον μπαμπά της. Όσο για τη νέα της φωτογραφία, φαίνεται πως ξαναβρήκε τον παλιό εαυτό της καθώς μέσα στο παιχνίδι την είδαμε στην πιο καθημερινή εκδοχή της, αμακιγιάριστη και λιγότερο περιποιημένη. Αλλά η ίδια βγαίνοντας  θέλησε να προχωρήσει σε μια… αλλαγή, με τον όγκο στα χείλη της να έχει «τροποποιηθεί», όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments