Αθλητισμός

Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ: Εκτός αποστολής ο Βαρέλα

Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ: Εκτός αποστολής ο Βαρέλα
Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ: «Ρεπό» έδωσε στον Φερνάντο Βαρέλα, ο Πάμπλο Γκαρσία και έτσι ο ποδοσφαιριστής έμεινε για ξεκούραση στη Θεσσαλονίκη.

Ο Πάμπλο Γκαρσία θέλησε να ξεκουράσει τον Φερνάντο Βαρέλα και έτσι δεν τον συμπεριέλαβε στην ενδεκάδα για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο στις 19.30 με τον προπονητή της Τούμπας να ανακοινώνει την αποστολή της αναμέτρησης, χωρίς τους Γιαννούλη, Μιχάι και Βαρέλα. Οι δύο πρώτοι ωστόσο είναι γνωστό ότι είναι τραυματίες.

Ο Ουρουγουανός προπονητής επέλεξε να ξεκουράσει τον 32χρονο αμυντικό, ο οποίος κατέγραψε πέντε ενενηντάλεπτα μέσα σε περίπου 15 ημέρες.

Μάλιστα, στο ματς με την Αϊντχόφεν ένιωσε ενοχλήσεις και έτσι δεν υπήρχε λόγος να επιβαρυνθεί ακόμα παραπάνω, αν και στις προπονήσεις δεν είχε κανένα πρόβλημα, με τους Κρέσπο και Ίνγκασον να αποτελούν εκτός απροόπτου το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας.

Ευτυχής ο Πάμπλο Γκαρσία μετά από την νίκη επί της Αϊτχόφεν

Ο Ουρουγουανός τεχνικός αφιέρωσε τη μεγάλη νίκη της ομάδας του σε ανθρώπους που βρίσκονται κοντά του και είπε αναλυτικά για το παιχνίδι: «Σίγουρα στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε λίγο. Μας έλειπε το να βγαίνουμε γρήγορα μπροστά. Σίγουρα οι παίκτες που έκανα αλλαγή στο ημίχρονο βοήθησαν αρκετά και μας βοήθησαν να παίξουμε πιο γρήγορα στις αντεπιθέσεις».

Και συνέχισε: «Έχουμε στο ρόστερ 26 παιδιά και όλοι είναι διαθέσιμοι. Όλοι δουλεύουν καλά και θέλω να τους δω όλους, όποιος αξίζει να παίξει, θα παίξει. Καθημερινά δίνουμε εξετάσεις, κάθε προπόνηση και κάθε παιχνίδι είναι τελικός για εμάς. Εγώ είμαι ο πρώτος που κάνει πολλά λάθη, αλλά κοιτάμε την ομάδα και θέλω να παίξουμε με καρδιά. Θέλω να είμαι δίκαιος με όλους».

Αυτά του λόγια δείχνουν έναν επαγγελματία που έχει θέσει στόχους και για τον ίδιο και για την ομάδα, ενώ όπως αναφέρει το Sportime της Πέμπτης και η στήλη «Agent Greek», θέλει τη σύνδεση των νέων με την πρώτη ομάδα, αλλά όχι σώνει και καλά. Εξάλλου, υπήρξε και για τρία χρόνια προπονητής της k19. Και τη δεδομένη στιγμή, στο δικό του επαγγελματικό ξεκίνημα ως τεχνικός πρώτης ομάδας, από όλους τους προερχόμενους από τα τσικό του ΠΑΟΚ (που ο ίδιος δηλαδή έβγαλε) μόνο έναν θεωρεί έτοιμο και «ενδεκαδάτο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments