Lifestyle

Βάνα Μπάρμπα: Η άγνωστη ιστορία με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι τη βραδιά των Όσκαρ

Βάνα Μπάρμπα: Η άγνωστη ιστορία με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι τη βραδιά των Όσκαρ
Βάνα Μπάρμπα: Η γνωστή ηθοποιός απογείωσε το τηλεοπτικό κοινό με όσα αποκάλυψε.

Καλεσμένη στη βραδινή εκπομπή του Φάνη Λαμπρόπουλου και του Νικόλα Ράπτη «Χιούστον το Λύσαμε» ήταν τη νύχτα της Παρασκευής (6 Νοεμβρίου) η Βάνα Μπάρμπα, σε ένα ακόμη απολαυστικό επεισόδιο με ανατρεπτικές συζητήσεις και καλεσμένους σε… περίεργες αποστολές.

Οι δύο παρουσιαστές λοιπόν, ο Φάνης Λαμπρόπουλος και o Νικόλας Ράπτης, απομονωμένοι στον διεθνή διαστημικό σταθμό τους, σχολιάζουν ό,τι σημαντικό αλλά και ασήμαντο έρχεται σαν «κομήτης» να ταράξει την καθημερινότητά μας και φιλοξενούν πρόσωπα της επικαιρότητας τα οποία απαντούν σε απρόβλεπτες ερωτήσεις και εκτελούν θεότρελες αποστολές.

Μια συναρπαστική συνέντευξη με χιουμοριστικές ατάκες που έδιναν και έπαιρναν καθ’ όλη τη διάρκεια της κουβέντας

Στους νέους τους καλεσμένους ήταν η αγαπημένη ηθοποιός και πρώην μοντέλο βραβευμένη ως Μις Ελλάς το 1984, Βάνα Μπάρμπα η οποία απογείωσε το τηλεοπτικό κοινό. Απάντησε στο πόσο σύμβολο του σεξ νιώθει και πόσο σημαντικό είναι το σεξ στη ζωή της, ενώ ρωτήθηκε και για την περίπτωση που γινόταν για μια μέρα πρωθυπουργός και ποιους θα «ξήλωνε». Μάλιστα, η Βάνα Μπάρμπα μίλησε σύντομα πολύ, για τη βραδιά των Όσκαρ και το τι έγινε ανάμεσα σε εκείνη και τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Η αποκάλυψη της Βάνας Μπάρμπα για τη βραδιά των Όσκαρ

Ήταν μια άκρως απολαυστική συνέντευξη έδωσε η Βάνα Μπάρμπα καθώς οι χιουμοριστικές ατάκες έδιναν και έπαιρναν καθ’ όλη τη διάρκεια της κουβέντας τους, ενώ ήταν φανερό πως οι παρουσιαστές επιθυμούσαν διακαώς μια αποκλειστικότητα της προσωπικής της ζωής, με την ίδια να αποφεύγει περίτεχνα την όποια… πικάντικη δήλωση. Όταν ωστόσο, η κουβέντα πήγε στην παρουσία της ίδιας στη βραδιά των Όσκαρ του 1992, η ηθοποιός μίλησε για τη συνάντησή της και το φλερτ που δέχτηκε από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

«Εκείνη τη βραδιά έγινε χαμός. Εκεί έπαιξε μπάλα ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Πολύ γυναικάς. Ήμαστε στα Όσκαρ και δεν ήθελε να σηκωθώ από την καρέκλα. Ήθελα να πάω να φτιάξω το παπούτσι μου και μου λέει, εδώ, κάθεσαι εδώ». Τι είπες; Κάθομαι εδώ;, του απάντησα και του έδωσα αγκωνιά. Ποτέ δεν ήταν ωραίος. Είχε μια καούκα, περουκίνι», αποκάλυψε η Βάνα Μπάρμπα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments