Πολιτική

Νάσος Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο

Νάσος Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο
Νάσος Ηλιόπουλος: Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ζητά από τον Στέλιο Πέτσα να απαντήσει για τη κατάσταση στην οποία έχει επέλθει η ελληνική κοινωνία.

«Η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο της πανδημίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, απαντώντας στη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου για τη συνέντευξη Τσίπρα.

«Τα στοιχεία του ECDC και του ΠΟΥ που παρουσίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία επιβεβαιώνουν πως μόνο στην προπαγάνδα του Μεγάρου Μαξίμου η Ελλάδα τα πάει καλύτερα από τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Αν θέλει μπορεί να ξαναμελετήσει τους πίνακες. Ο κ. Πέτσας αντί να απαντήσει για την αδράνεια ενίσχυσης του ΕΣΥ, για την ομολογία αποτυχίας με το δεύτερο lockdown, για τα ανεπαρκή μέτρα για χιλιάδες εργαζόμενους και επιχειρήσεις, για την αδράνεια ενίσχυσης των δημοσίων συγκοινωνιών, επιμένει να πετάει τη μπάλα στην εξέδρα», προτάσσει ο κος Ηλιόπουλος.

«Αντί να ανακαλύπτει διχαστικό λόγο και εκτίθεται, ας απαντήσει στην πρόταση του κ. Τσίπρα για Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών υπό την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για ορισμό υπουργού Υγείας κοινής αποδοχής, υπό τον όρο της άμεσης ενίσχυσης του ΕΣΥ με προσωπικό και ΜΕΘ, συνταγογράφηση των τεστ για τους πολίτες και απόσυρση όλων των αντιλαϊκών μέτρων που φέρνουν εν μέσω πανδημίας, όπως η άρση προστασίας της πρώτης κατοικίας και το εργασιακό έκτρωμα του κ. Βρούτση για κατάργηση του 8ώρου εργασίας», καταλήγει.

Η δήλωση του Στέλιου Πέτσα

«Ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε ξανά σήμερα λες και ζει σε άλλο πλανήτη και δεν βλέπει τι γίνεται στην υπόλοιπη Γη», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας για τη συνέντευξη Τύπου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπογραμμίζοντας ότι ήταν βαθιά διχαστικός, όταν η συγκυρία επιβάλλει και οι πολίτες απαιτούν ενότητα.

Προσέθεσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήταν «απερίγραπτα αδιάβαστος, τόσο για την εξέλιξη της πανδημίας στην Ευρώπη και στον κόσμο, όσο και για την ενίσχυση του ΕΣΥ, τη στρατηγική για τα μοριακά και τα ταχεία τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, την πρόοδο στα φάρμακα και τα εμβόλια για την αντιμετώπιση του COVID-19» και «αδιανόητα κακεντρεχής για την αύξηση κρουσμάτων και θανάτων, δυστυχώς, και στη χώρα μας, όπως και σε όλη την Ευρώπη».

Ο κ. Πέτσας κατέληξε λέγοντας ότι την ερχόμενη Πέμπτη θα γίνει συζήτηση στη Βουλή και εκεί, ανοιχτά και δημόσια θα έχουν την ευκαιρία όλες οι πολιτικές δυνάμεις να τοποθετηθούν. «Θα έχει την ευκαιρία λοιπόν, να διαγράψει τη σημερινή διχαστική και ασυνάρτητη παρουσία του με μία υπεύθυνη, ελπίζουμε, στάση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments