Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [07/10/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [07/10/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, το Σάββατο [07/10/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, το Σάββατο [07/10/20].

Κριός

Εάν πάτε σε κάποια συγκέντρωση, βρείτε τρόπο να κρατήσετε τα πόδια σας σταθερά στο έδαφος. Υπάρχει πιθανότητα να σας παρασύρει μια δίνη πάθους που θα σας εκπλήξει. Μην υποχωρήσετε σε αυτό τον έρωτα πολύ γρήγορα. Χρειάζεστε περισσότερο χρόνο.

Ταύρος 

Ο έρωτας είναι τρυφερός, βαθύς και εξωτικός σήμερα. Έχετε κάθε ευκαιρία να κάνετε καλή εντύπωση σε αυτό το υπέροχο άτομο που θαυμάζετε από μακριά, να αγγίξετε την καρδιά του με ιδιαίτερο τρόπο. Μην δώσετε τα πάντα με τη μία. Κρατήστε μια αύρα μυστηρίου. Έτσι θα σας εκτιμήσει περισσότερο.

Δίδυμοι

Σήμερα να περιμένετε μια ευκαιρία να περάσετε χρόνο με κάποιον/α που επιθυμείτε εδώ και καιρό. Μην την καταστρέψετε με επιθετική προσέγγιση κατά την πρώτη σας αλληλεπίδραση. Αφήστε τη χαλαρή γοητεία σας να του/της χαρίσει μια αίσθηση ασφάλειας.

Καρκίνος

Να είστε προσεκτικοί σήμερα. Κάποιος μπορεί να προσπαθεί να σας βάλει σε συμβιβαστική θέση. Και αν πετύχει, δεν θα είναι εύκολο να ξεφύγετε από τα νύχια του. Αντιμετωπίστε την κατάσταση με χιούμορ, ώστε να μπορέσετε να τη διαχειριστείτε. Ό,τι κι αν κάνετε, μην παραδοθείτε!

Λέων 

Δεν μπορείτε να αντισταθείτε στη δίνη του πάθους που έρχεται να κατακλύσει την ζωή σας. Το φαινομενικά αδιάφορο προσωπείο σας διαβρώνεται, φαίνεται καταδικασμένο να υποκύψετε. Ωστόσο, εάν μπορείτε να παραμείνετε δυνατοί για μερικές ακόμη ημέρες, τότε θα έχετε κερδίσει τον πόλεμο.

Παρθένος

Ένα συγκεκριμένο άτομο προσκολλάται έντονα πάνω σας. Προσπαθεί να σας βάλει σε συμβιβαστική θέση. Εάν δεν θέλετε να συμβεί αυτό, μην το αφήσετε. Είστε φτιαγμένοι για καλύτερα πράγματα, για αυτό να είστε ζεστοί, ευγενικοί και ευχάριστοι αλλά κρατήστε τον εαυτό σας σε απόσταση.

Ζυγός 

Εσείς και το ταίρι σας πλησιάζετε πιο πολύ. Σας δίνεται μια εξαιρετική ευκαιρία να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας, να αναζωπυρώσετε τη σπίθα ανάμεσά σας και να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί. Αξιοποιήστε τη για να εμβαθύνετε σημαντικά τον δεσμό σας. Δώστε ο ένας στον άλλο χώρο και την ευκαιρία να λάμψει.

Σκορπιός

 Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί μια βαθιά αίσθηση πάθους, που μπορεί να σας βγάλει ένα συναίσθημα κτητικότατης. Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να το θεωρήσει εξαιρετικά δυσάρεστο, κάτι που μπορεί να μπλοκάρει την μεταξύ σας επικοινωνία. Αν θέλετε να βελτιώσετε τα ζητήματα, προσπαθήστε να χαλαρώσετε.

Τοξότης 

Μπορείτε να δοκιμάσετε να προχωρήσετε πολύ γρήγορα σήμερα, δεδομένης της ενεργειακής ώθησης που θα έχετε. Ένα άτομο που προσπαθούσατε να γοητεύσετε για καιρό, μπορεί να σας βρει υπερβολικά ισχυρούς. Εάν θέλετε να δώσετε στη σχέση οποιαδήποτε ευκαιρία, τότε απομακρυνθείτε. Δώστε του λίγο χώρο για να αποφασίσει υπέρ σας!

Αιγόκερως

Μπορεί να αντιμετωπίσετε μια απότομη αλλαγή διάθεσης στη σχέση σας. Έχετε κάθε πιθανότητα να περάσετε όμορφα σήμερα, αρκεί να καταφέρετε να τραβήξετε το ταίρι σας από την ενδοσκοπική και μελαγχολική του διάθεση. Φαίνεται, ωστόσο, ότι είναι αποφασισμένο να κάνει το αντίθετο από ό,τι θέλετε εσείς!

Υδροχόος

Εάν βγείτε πρώτο ραντεβού με κάποιο καινούργιο άτομο, να περιμένετε ένα ιδιαίτερο βράδυ. Ούτως ή άλλως οι επιλογές είναι περιορισμένες αλλά θα βρείτε ένα πρωτότυπο μέρος να πάτε.  Θα υπάρχει μια ηλεκτρισμένη ένταση και πάθος στον αέρα και θα διαπιστώσετε ότι έχετε περισσότερα κοινά από όσα πιστεύατε. Μπορεί να συμβεί κάτι εκπληκτικό, αρκεί να έχετε το θάρρος να το επιδιώξετε.

Ιχθύες

Δεδομένης της ατμόσφαιρας, ίσως σας έλξει δυναμικά ένα συγκεκριμένο άτομο. Σας τραβάει το βαθύ πάθος του, η ένταση με την οποία επιδιώκει οτιδήποτε ή οποιονδήποτε επιθυμεί. Δώστε στον εαυτό σας λίγο χρόνο πριν κάνετε κίνηση… Ίσως πρέπει να δείτε και τις άλλες πλευρές του χαρακτήρα του πριν δεσμευτείτε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments