Αθλητισμός

Απόλλωνας – ΠΑΟΚ: Με 3 – 1 επικράτησε η Τούμπα και πλησιάζει την κορυφή

Απόλλωνας – ΠΑΟΚ: Με 3 – 1 επικράτησε η Τούμπα και πλησιάζει την κορυφή
Απόλλωνας - ΠΑΟΚ: Δυσκολέυτικε ο Δικέφαλος του Βορρά αλλά έφυγε νικητής από την Ριζούπολη.

Τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ να πάρει την νίκη με 3 – 1 απέναντι σε έναν ζόρικο Απόλλωνα που πάλεψε μέχρι τέλους. Ο Δικέφαλος του Βορά με αυτό το αποτέλεσμα κοιτάει στα ισια την κορυφή και γεμίζει τις μπαταρίες για τα επόμενα ματς.

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στα δύσκολα μετά την ισοφάριση της Ελαφράς Ταξιαρχίας, αλλά πάτησε γκάζι και με δύο γκολ στο φινάλε επικράτησε 3-1 στη Ριζούπολη και πλησίασε σε απόσταση βολής από την κορυφή. Από ένα γκολ ο Σβιντέρσκι, ο Σβαμπ και ο Αουγκούστο, ισοφάρισε προσωρινά ο Τσιλούλης.

Ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 15′ στην πρώτη καλή φάση που δημιουργήθηκε στο παιχνίδι. Ο Σβαμπ έβγαλε καταπληκτική ασίστ στον Σβιντέρσκι, ο οποίος έκανε το σπριντ και με εξαιρετικό τελείωμα σκόραρε (0-1).

Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη για τον ΠΑΟΚ που μολονότι προσπάθησε και δημιούργησε αξιόλογες φάσεις δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ κι ένα πέναλτι που κέρδισε στο 23′ (ο Ζίβκοβιτς ανατράπηκε από τον Μπρούσιτς) ακυρώθηκε έπειτα από παρέμβαση του VAR λόγω οφσάιντ. Από την άλλη πλευρά ο Απόλλων απείλησε με τον Ιωαννίδη στο 36′.

Ο ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα του β’ ημίχρονου έβγαλε προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να επιτρέψει στον Απόλλωνα όχι μόνο να απειλήσει αλλά και να φτάσει στην ισοφάριση στο 63′. Επειτα από εκτέλεση κόρνερ του Τσαμπούρη, ο Τσιλούλης με εναέρια προβολή έπιασε στον ύπνο την άμυνα του Δικεφάλου πετυχαίνοντας το 1-1.

Ο ΠΑΟΚ τα… χρειάστηκε μετά την ισοφάριση και χρειάστηκε μερικά λεπτά για να συνέλθει. Απείλησε για πρώτη φορά στο 72′ με τον Σβιντέρσκι, ο οποίος στο 75′ κέρδισε πέναλτι καθώς τον πάτησε και τον ανέτρεψε ο Λισγάρας εντός περιοχής. Η φάση διέφυγε του Παπαπέτρου αλλά το VAR έστειλε τον Αθηναίο ρέφερι στην οθόνη, όπου διαπίστωσε την παράβαση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σβαμπ, ο οποίος ευστόχησε στο 78′ δίνοντας ξανά το προβάδισμα στον Δικέφαλο.

Απόλλων ( Παράσχος): Βέρλχουρστ, Τσαμπούρης, Μπρούσιτς, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Σλίβκα, Φατιόν (82′ Κολ), Μπεντινέλι (82′ Ντάουντα), Τσιλούλης, Ιωαννίδης (90′ Φερνάντεθ).

ΠΑΟΚ (Γκαρσία): Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο, Λύρατζης, Αουγκούστο, Σβαμπ, Μουργκ (86′ Μιχαηλίδης), Τζόλης (66′ Ελ Καντουρί), Α. Ζίβκοβιτς, Σβιντέρσκι (83′ Τσόλακ).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments