Video

Αμάρτησε Μαζί μου κι Έλα Λένα Ζευγαρά: Το χόρεψε ο Νίκος Κουρής στην εκπομπή του

Αμάρτησε Μαζί μου κι Έλα Λένα Ζευγαρά: Το χόρεψε ο Νίκος Κουρής στην εκπομπή του
Αμάρτησε Μαζί μου κι Έλα Λένα Ζευγαρά: Ο ηθοποιός και παρουσιαστής το «έριξε» στο τσιφτετέλι σε ένα διάλειμμα.

Το «Αμάρτησε Μαζί μου κι Έλα» της Λένας Ζευγαρά έχει γίνει τρομερή επιτυχία και έχει συνδεθεί με τον Νίκο Μουτσινά ο οποίος το χόρευε καθημερινά στη μεσημεριανή εκπομπή του.

Πέρα όμως, από τον παρουσιαστή του ΣΚΑΙ, και ο Νίκος Κουρής… ξεσάλωσε χορεύοντάς το! Ο ηθοποιός και παρουσιαστής λοιπόν, το «έριξε» στο τσιφτετέλι σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Ο Νίκος Κουρής, που λέει στους τηλεθεατές της ΕΡΤ «Δες και Βρες» στο πλαίσιο του τηλεπαιχνιδιού που παρουσιάζει, φαίνεται ότι και ο ίδιος το ευχαριστιέται ιδιαίτερα.

Σε ένα βίντεο το οποίο ανέβασε στον επίσημο και προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο γοητευτικός ηθοποιός λικνίστηκε υπό τους ήχους του «Αμάρτησε Μαζί μου κι Έλα», της τραγουδίστριας Λένας Ζευγαρά. Χορεύοντας ένα ξέφρενο τσιφτετέλι, ο Νίκος Κουρής λοιπόν, περνάει όμορφα ακόμα και στα παρασκήνια της εκπομπής του. «Αφιερωμένο!», έγραψε ο Νίκος Κουρής στη λεζάντα και μεταξύ άλλων προσέθεσε και τα hashtags της ΕΡΤ και του Νίκου Μουτσινά.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Νίκος Κουρής στο Instagram του:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αφιερωμενο! #ert #deskaivres#repost #greecetv#greece#zara #dancersofinstagram #nikosmoutsinas #travelgram #funnyvideos #nikorestisxaniotakis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Νικος Κουρης (@nikos_kouris_official) στις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments