Ελλάδα

Αγία Βαρβάρα έγκλημα: Η 15χρονη κόρη και ο 17χρονος φίλος της ομολόγησαν τη δολοφονία

Αγία Βαρβάρα έγκλημα: Η 15χρονη κόρη και ο 17χρονος φίλος της ομολόγησαν τη δολοφονία
Αγία Βαρβάρα έγκλημα: Σοκαριστική η τροπή που παίρνει η δολοφονία της 50χρονης, καθώς η 15χρονη κόρη της και ο 17χρονος φίλος της ομολόγησαν το έγκλημα.

Συγκλονιστική η τροπή που παίρνει το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα, καθώς οι δύο ανήλικοι ομολόγησαν την ενοχή τους. Η 15χρονη κόρη της δολοφονημένης γυναίκας και ο 17χρονος σύντροφός της προσήχθησαν χθες από τις αστυνομικές αρχές. Τους εντόπισαν σε ένα εγκαταλελειμμένο συνεργείο στις Σέρρες και η κοπέλα σύμφωνα με πληροφορίες ήταν υπό την επήρεια μέθης. Οι δύο ανήλικοι ομολόγησαν ότι οι δυο τους μαζί με έναν ακόμα 17χρονο δολοφόνησαν την άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 15χρονη είπε ότι δεν άντεχε την καταπίεση και τους τσακωμούς με τη μητέρα της και αποφάσισε μαζί με τον 17χρονο φίλο της να τη σκοτώσουν. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του άλλου 17χρονου.

Πώς έγινε η δολοφονία

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 15χρονη ισχυρίστηκε πως η μητέρα της τής είχε κάνει τη ζωή ανυπόφορη, μετά τον θάνατο του πατέρα της. Όπως είπε, την απειλούσε πως θα την κλείσει σε αναμορφωτήριο. Η δολοφονία της 50χρονης έγινε το βράδυ της Πέμπτης, όταν το θύμα κοιμόταν.

Ο 17χρονος μαζί με τον συνομήλικο φίλο του έδεσαν τη γυναίκα και στη συνέχεια πήραν ένα μαχαίρι που βρήκαν στο σπίτι και της κατάφεραν αρκετές μαχαιριές στον λαιμό και το πρόσωπο. Έπειτα προσπάθησαν να τη μεταφέρουν με ένα σεντόνι σε άλλο σημείο και, αφού δεν τα κατάφεραν, την άφησαν νεκρή στο διαμέρισμα και εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι ανήλικοι φαίνεται πως είχαν σχεδιάσει τη δολοφονία εδώ και αρκετό διάστημα.

Οι έρευνες της αστυνομίας

Η 50χρονη ζούσε με την κόρη της, ενώ είχε χάσει πέρυσι το σύζυγό της. Οι αστυνομικοί εντόπισαν νεκρή την άτυχη γυναίκα το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, ύστερα από τηλεφώνημα συγγενικού προσώπου του θύματος στις Αρχές. Το συγγενικό αυτό πρόσωπο τηλεφωνούσε στην 50χρονη αλλά δεν έπαιρνε καμία απάντηση, με αποτέλεσμα να ανησυχήσει.

Οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα και μπήκαν στο διαμέρισμα. Βρήκαν νεκρή τη γυναίκα στο υπνοδωμάτιο. Τα χέρια της ήταν δεμένα πισθάγκωνα με ύφασμα, ενώ δεμένα ήταν και τα πόδια της. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι πρόκειται για ένα από τα πιο άγρια εγκλήματα των τελευταίων ετών. Ο δράστης μαχαίρωσε με μανία την άτυχη γυναίκα στο λαιμό και στο πρόσωπο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments