Αθλητισμός

Μαξιμιλιάνο Λοβέρα Ολυμπιακός: «Θα ήθελα να φύγω»

Μαξιμιλιάνο Λοβέρα Ολυμπιακός: «Θα ήθελα να φύγω»
Μαξιμιλιάνο Λοβέρα Ολυμπιακός: Ο Αργεντινός εξτρέμ δεν είναι χαρούμενος με τον χρόνο συμμετοχής του και θα ήθελε να αποχωρήσει.

Η περίπτωση του Μαξιμιλιάνο Λοβέρα είναι ιδιαίτερη για τον Ολυμπιακό. Ο παίκτης αποτελεί προσωπική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς που δείχνει να πιστεύει στο ταλέντο του. Ωστόσο οι “ερυθρόλευκοι” είναι μια ομάδα με πλήρες ρόστερ και το ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Ειδικότερα στις θέσεις στα άκρα της επίθεσης. Αυτό έχει οδηγήσει τον Μαξ Λοβέρα στο να έχει όλο και λιγότερο χρόνο συμμετοχής κάτι που δεν του αρέσει καθόλου.

Κανένας ποδοσφαιριστής δεν θέλει να βρίσκεται στον πάγκο, ειδικότερα όταν βρίσκεται σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία. Ο νεαρός εξτρέμ θέλησε να αποχωρήσει το καλοκαίρι προκειμένου να πάει κάπου για να παίζει περισσότερο. Αρκετές ομάδες από την Λατινική Αμερική έδειξαν ενδιαφέρον για να αποκτήσουν τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού. Το πιο ζεστό ενδιαφέρον το έδειξε η Βάσκο Ντα Γκάμα που έκανε και επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό.

Επιμένει για μεταγραφή ο Λοβέρα

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός βρέθηκε κοντά στην Βάσκο Ντα Γκάμα, όμως οι Πειραιώτες δεν συμφώνησαν με τους όρους που πρότειναν οι Βραζιλιάνοι. Αρχικά η ομάδα από το Ρίο Ντε Τζανέιρο ήθελε τον παίκτη μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021, ενώ ο Πέντρο Μαρτίνς είχε ξεκαθαρίσει πως θα τον ήθελε πίσω τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Αρχικά η ομάδα από το Ρίο Ντε Τζανέιρο ήθελε τον παίκτη μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021, ενώ ο Πέντρο Μαρτίνς είχε ξεκαθαρίσει πως θα τον ήθελε πίσω τον ερχόμενο Ιανουάριο. Όλα αυτά φαίνεται πως δεν τα συμμερίζεται ο Λοβέρα, ο οποίος δήλωσε στο βραζιλιάνικο ESPN ότι «ναι, είναι αλήθεια ότι θα ήθελα πάω στη Βάσκο, αλλά ο Ολυμπιακός δεν είχε τη θέληση να με αφήσει» και ολοκλήρωσε λέγοντας: «Τον Ιανουάριο θα ήθελα να φύγω».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός ξόδεψε ένα ποσό λίγο πάνω από τα τρία εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2019. Ο παίκτης έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός είναι αυτός που θα πει την τελευταία κουβέντα για το μέλλον του. Την περασμένη σεζόν ο Λοβέρα έπαιξε σε 33 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις πετυχαίνοντας τρία γκολ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments