Αθλητισμός

Πάρτι ξενοδοχείο Συγγρού: Μεγάλο το πρόστιμο που «έριξε» ο Ολυμπιακός στους 3 του «κορωνο-πάρτι»

Πάρτι ξενοδοχείο Συγγρού: Μεγάλο το πρόστιμο που «έριξε» ο Ολυμπιακός στους 3 του «κορωνο-πάρτι»
Πάρτι ξενοδοχείο Συγγρού: Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ αντέδρασε άμεσα όταν ενημερώθηκε για την παρουσία των παικτών της στο διαβόητο «κορωνο-πάρτι» και το πρόστιμο που επέβαλε ήταν τσουχτερό.

Η είδηση ότι οι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, Μπρούνο και Λαζάρ Ραντζέλοβιτς, ήταν στο διαβόητο «κορωνο-πάρτι» στο ξενοδοχείο στη Συγγρού, δημιούργησε μεγάλο σάλο. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ όχι μόνο κινήθηκε άμεσα και ενημέρωσε ποιοι ήταν οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν για να αποφύγει περισσότερο «θόρυβο» γύρω από το θέμα, αλλά αποφάσισε ότι τα χρήματα από το πρόστιμο θα πάνε στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Αυτό το γεγονός σχολιάζει και η εφημερίδα Sportime που αναφέρει ότι μέχρι και ΜΕΘ μπορεί να φτιαχτεί από τα χρήματα του προστίμου. Η καθημερινή αθλητική εφημερίδα γράφει: «Εξαιτίας του θορύβου που προκλήθηκε ήδη στην πιάτσα των ξενοδοχείων έχει πέσει σύρμα προκειμένου να αλλάξει το καθεστώς του booking. Όσο για τα πρόστιμα που ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε στους (ευτυχώς μόνο…) τρεις συμμετέχοντες; Για τους δύο θα είναι βάσει των νέων τους συμβολαίων. Και αν είναι όντως τα ανώτερα, φτάνουν και περισσεύουν για να καλύψουν το κόστος δημιουργίας δύο ΜΕΘ».

Θυμίζουμε ότι η επίσημη ανακοίνωση του Ολυμπιακού ανέφερε: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της, των Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε σε συγκέντρωση 30 ατόμων το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Λ. Συγγρού, όπως προκύπτει από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Η αψήφιση των απαγορεύσεων αλλά και των κανονισμών της ομάδας μας για αυτή την εποχή, είναι απαράδεκτη. Οι εμπλεκόμενοι έχουν ήδη κληθεί σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας».

Από το διαβόητο πάρτι έχουν κυκλοφορήσει και πλάνα, όπως μπορείτε να δείτε εδώ.

Να σημειώσουμε ότι ο Ρούμπεν Σεμέδο που συμμετείχε το βράδυ της Κυριακής (8/11) στο «κορωνο-πάρτι» μαζί με τον Ραντζέλοβιτς και τον Μπρούνο, την επομένη «πέταξε» για την Πορτογαλία, ώστε να ενσωματωθεί στην Εθνική του.

Ο τεχνικός της Πορτογαλίας Φερνάντο Σάντος, ρωτήθηκε για την απόφαση του στόπερ του Ολυμπιακού να παραβεί τον κανονισμό και να δώσει το παρών στο πάρτι και απάντησε ότι δεν ανησυχεί ιδιαίτερα μήπως υπάρξει πρόβλημα με τον ιό στις τάξεις της εθνικής, λόγω του κανονισμού της UEFA.

«Είναι παίκτης που είχε προσβληθεί από την COVID-19. Σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA, εξαιρείται από τα τεστ. Τα υπόλοιπα είναι πρόβλημα του Ολυμπιακού. Από τη στιγμή που δεν κάναμε προπόνηση τη Δευτέρα, κάναμε τα τεστ χθες και όλοι ήταν αρνητικοί», είπε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments