Lifestyle

Εύη Φραγκάκη: Περιπέτεια με την υγεία της είχε η δημοσιογράφος

Εύη Φραγκάκη: Περιπέτεια με την υγεία της είχε η δημοσιογράφος
Εύη Φραγκάκη: Στο νοσοκομείο η Εύη Φραγκάκη. Τι έγραψε η ίδια για την περιπέτεια της υγείας της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, τις προηγούμενες ημέρες αναφέρθηκε η Εύη Φραγκάκη σε ανάρτησή της στα social media. Όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσω instagram, βρέθηκε στο νοσοκομείο για τέσσερις ημέρες εξαιτίας μιας φλεγμονής. Με μια πρώτη ματιά, οι περισσότεροι νόμιζαν ότι η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια  πήγε στο νοσοκομείο λόγω κορωνοϊού, αλλά τελικά η ίδια διευκρίνισε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Η Εύη Φραγκάκη έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο εξηγώντας τι συνέβη και μάλιστα έγραψε τα συναισθήματά της και τα πράγματα που αποκόμισε από την δυσάρεστη αυτή εμπειρία με την υγεία της. Μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι χρειάστηκε να νοσηλευτεί “όχι για κάποιον από τους… διάσημους ιούς, αλλά για μια άσχετη και, κυρίως, απρόβλεπτη φλεγμονή”.

Η ανάρτησή της:

«Ξέρετε τώρα… τα γνωστά, τα τετριμμένα, τα κλασικά: «την υγειά μας να’χουμε, όλα τα άλλα γίνονται», «μη σε τρώει το άγχος», «τι ανάγκη έχεις εσύ» και εγώ θα προσθέσω με τη σειρά μου «δάσκαλε, που δίδασκες, και νόμο δεν εκράτεις». Χρειάστηκε να νοσηλευθώ όχι για κάποιον από τους …διάσημους ιούς, αλλά για μια άσχετη και, κυρίως, απρόβλεπτη φλεγμονή. Την οποία, όπως ενημερώθηκα, εν ολίγοις προκάλεσε το άγχος μου και, ως παράλληλη δράση, και η ελαττωμένη προσοχή στην υγεία μου, στον εαυτό μου.

Χωρίς πολλά λόγια, λοιπόν, κατάλαβα περίτρανα τρεις αλήθειες:

  • το σώμα εισπράττει ό,τι νιώθει η ψυχή
  • όσο και αν πιέζουμε τους άλλους να αλλάξουν κάτι στραβό, πιέζεται μόνο ο εαυτός μας, οι άλλοι δεν πρόκειται να αλλάξουν το παραμικρό, αν δεν θέλουν εκείνοι. Νόμος.
  • αν δεν προσέχουμε εμείς εμάς, δε θα μας προσέξει κανένας πιο πολύ. Γι’ αυτο και για όλα τα παραπάνω, προσέχετε τον εαυτό σας, μαζί του θα ζείτε μια ζωή σίγουρα!

Κάνετε πάντα, λοιπόν, αυτό που λέει η καρδούλα σας. Δε σημαίνει πάντα ότι αυτό θα φέρει ρήξη. Μπορεί και να γίνουν οι ζητούμενες μετατοπίσεις και από τους άλλους, ομαλά, ήρεμα, αναίμακτα. Αν δεν το δοκιμάσετε, άλλωστε, δε θα το μάθετε ποτέ. Και αν τελικά επέλθει ρήξη, θυμίστε μου, αλήθεια, πότε είπαμε ότι τa comfort zones είναι γοητευτικότερα…;».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments