Ελλάδα

Πέθανε από κορωνοϊό ο Κλεάνθης Τσιρώνης

Πέθανε από κορωνοϊό ο Κλεάνθης Τσιρώνης
Την τελευταία του πνοή άφησε ο πρόεδρος της Βαρβάκειου αγοράς, Κλεάνθης Τσιρώνης νικημένος από τον κορωνοϊό.

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει ραγδαία αύξηση των θανάτων από κορωνοϊό στη χώρα μας. Ανάμεσα στους συμπολίτες μας που έχασαν τη ζωή τους ήταν και μια εμβληματική μορφή της αγοράς του κέντρου της Αθήνας. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Βαρβάκειου αγοράς, Κλεάνθης Τσιρώνης έφυγε από τη ζωή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια του άτυχου άνδρα επιβεβαιώνει ότι είχε κορωνοϊό και τελικά δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή. Η κηδεία θα γίνει στο χωριό Ελαιώνας της Ηλείας 11:00 η ώρα το πρωί της Κυριακής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κλεάνθης Τσιρώνης πάλευε με τον ιό τις τελευταίες 20 μέρες, ενώ λίγους μήνες νωρίτερα είχε μιλήσει για πόσο έχει επηρεαστεί η αγορά από τον κορωνοϊό. «Περιμένουμε το Πάσχα, για να έχουμε ένα κέρδος. Ο κόσμος όμως δεν κυκλοφορεί. Κάθε χρόνο οι άνθρωποι αγόραζαν 10 – 12 κιλά. Φέτος, από την στιγμή που δεν θα μπει η σούβλα, οι αγορές θα είναι μεταξύ 2 – 4 κιλών το πολύ. Ας ελπίσουμε πως κάτι θα δώσει και σε εμάς η κυβέρνηση. Έχω 18 άτομα προσωπικό, πώς θα τους πληρώσω”, ήταν τότε τα λόγια του.

Ο ίδιος είχε δικό του κατάστημα κρεάτων στην αγορά, ενώ είχε ασχοληθεί ενεργά και με την πολιτική. Συγκεκριμένα το 2014 είχε κατέβει στις εκλογές στο πλευρό του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρού. Στο προεκλογικό του φυλλάδιο ανέφερε χαρακτηριστικά: “Στις εκλογές της 18ης Μαϊου θα είμαι υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος στον κεντρικό τομέα της Αττικής με τον Γιάννη Σγουρό. Δεν ήταν εύκολη μια τέτοια απόφαση, ιδίως για έναν άνθρωπο σαν εμένα που μια ζωή κρατούσε αποστάσεις από το κομματικό σύστημα.

Για έναν άνθρωπο της δουλειάς και της δημιουργίας. Τον Γιάννη τον πιστεύω και τον εκτιμώ, είναι ένας άνθρωπος που μιλάει με το έργο του. Παράλληλα πιστεύω έχει έρθει η ώρα να ασχοληθούν με την αυτοδιοίκηση άνθρωποι που έχουν όρεξη και διάθεση για δουλειά. Άνθρωποι που έχουν εργασία και δεν είναι επαγγελματίες πολιτικοί. Άνθρωποι που ξέρουν τα προβλήματα, ξέρουν όμως να αγωνίζονται και να διεκδικούν”, ανάφερε μεταξύ άλλων στο φυλλάδιο της προεκλογικής του εκστρατείας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments