Ελλάδα

Το pagenews.gr στα άδυτα της Μασονίας

Το pagenews.gr στα άδυτα της Μασονίας
Είναι η πρώτη φορά που ελληνικό διαδικτυακό Μέσο μπαίνει στα άδυτα της Μασονίας και καταγράφει τις απόψεις και τις θέσεις, του Ύπατου Μεγάλου Ταξιάρχη του Σκωτικού Τύπου δια την Ελλάδα, Εμμανουήλ Γερακιού.

Δείτε την πολύ ενδιαφέρουσα αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο pagenews.gr ο Εμμανουήλ Γερακιός, έγκριτος νομικός, ο οποίος μιλά για τον Ελευθετοτεκτονισμό, την ιστορία και τους σκοπούς του. Αναφέρει ότι οι τέκτονες ή μασόνοι είναι άνθρωποι που προσπαθούν να συνεχίσουν την πορεία των ανθρώπων του Διαφωτισμού, ενώ ξεκαθαρίζει ότι οι τέκτονες δεν ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις. Καταθέτουν προτάσεις σε όλες τις κυβερνήσεις για το καλό του λαού, γιατί ο τεκτονισμός είναι μια λαϊκή οργάνωση. Ενώ επισημαίνει πως οι πλουτοκράτορες και οι μιντιάρχες των μεγάλων καναλιών όλου του κόσμου είναι εκείνοι που ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις και όχι οι μασόνοι.

Μας υποδέχτηκε στα κεντρικά γραφεία του Υπάτου Συμβουλίου και μας ξενάγησε στις αίθουσες όπου πραγματοποιούνται οι εργασίες των τεκτόνων.

Μιλά για τις σχέσεις των Ελλήνων τεκτόνων με τους Αμερικανούς τέκτονες και αποκαλύπτει πως πριν από ένα χρόνο είχε βρεθεί στην Ουάσινγκτον στη σύνοδο όλων των Ύπατων Μεγάλων Ταξιαρχών. Αποκαλύπτει πως η Ελληνική, η Γαλλική και η Αμερικάνικη επανάσταση έγιναν από τέκτονες, ενώ αποσαφηνίζει ότι ο τεκτονισμός δεν έγινε δεκτός από κανένα ολοκληρωτικό καθεστώς εκτός από του Φιντέλ Κάστρο, ο οποίος υπήρξε μασόνος.

«Μας λένε ότι ανεβοκατεβάζουμε κυβερνήσεις και κάνουμε ό,τι θέλουμε. Οι κυβερνήσεις κατεβαίνουν μόνοι τους από τα λάθη που κάνουν. Κανείς δεν μπορεί να κατεβάσει μια κυβέρνηση η οποία έχει έργο και είναι αρεστό στον κόσμο και κανείς δεν μπορεί να κρατήσει μια κυβέρνηση που να μην την αγαπάει ο κόσμος. Εμείς αντίθετα βοηθούμε με τις προτάσεις μας να είναι τέτοιο το έργο της κάθε κυβερνήσεως ώστε να είναι θετικό για τον κόσμο και είμαστε ενάντια σε κάθε μορφής καταπίεσης και σε κάθε μορφή δεσποτισμού γι’αυτό και πάντοτε οι τέκτονες έχουν διωχθεί από τα ολοκληρωτικά καθεστώτα. Με εξαίρεση έναν τον Κάστρο ο οποίος ήταν τέκτονας όπως και ο Τσε Γκεβάρα. Και είναι το μόνο καθεστώς που επέτρεπε τη λειτουργία στοάς» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Επίσης, απαντά στην ερώτηση για το αν οι μασόνοι είναι άνθρωποι με χρήματα και δύναμη:

«Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν χρήματα, αλλά δεν είναι αυτό το σημαντικό. Σημαντικό είναι να έχουν καλή διάθεση. Και όποιος νομίζει ότι επειδή έχει χρήματα μπορεί να κάνει παιχνίδι στον τεκτονισμό πλανάται πλάνη οικτρά. Εγώ προσωπικά δεν δέχομαι ότι το χρήμα είναι αυτό που μπορεί να ρυθμίσει ο,οτιδήποτε στον τεκτονισμό. Είναι η καλή θέληση και το μυαλό. Αν συνδυάσουμε την καρδιά μας και το μυαλό μας μπορούμε να ασχοληθούμε με τον τεκτονισμό. Με την έννοια ποιος θα μπορούσε να ασχοληθεί με το διαφωτισμό, γιατί αυτό κάνουμε.

Ένας ο οποίος σα θεό του έχει το χρήμα δεν μπορούμε να πούμε ότι ασχολείται με τον διαφωτισμό. Γιατί δεν τον ενδιαφέρει αυτό το πράγμα. Ένας ο οποίος δεν έχει καλή θέληση δεν μπορεί να ασχοληθεί με τον διαφωτισμό γιατί διαφωτισμός είναι προσφορά.  Κάποιοι θεώρησαν τελευταία ότι επειδή είχαν οικονομική ισχύ, θα μπορούσαν να εκβιάσουν τις απόψεις  τους,  δεν είναι πλέον μαζί μας. Γιατί χρήμα βρίσκουμε δεν ήταν ποτέ πρόβλημα να βρεις τους οικονομικούς πόρους. Ανθρώπους καλής θελήσεως και με κατανόηση αυτό είναι δύσκολο». 

Αναφέρεται ακόμη και σε εκείνους τους τέκτονες που τον κατηγορούν ότι θέλει να βάλει στο Ύπατο Συμβούλιο και γυναίκες απαντώντας κατηγορηματικά και ξεκαθαρίζοντας ότι: 

«Ουδέν ψευδέστερο αυτού του πράγματος δεν είναι δυνατόν να γίνει. Το Ύπατο συμβούλιο υπάρχει γιατί το επιτρέπει η ελληνική πολιτεία η οποία λέει ότι η Ένωσης προσώπων έχει δικαίωμα να έχει το όνομα Ύπατο Συμβούλιο. Και το επέτρεψε η πολιτεία επειδή υπάρχει ένα καταστατικό το οποίο λέει ότι θα τηρούμε αυστηρά τους κανονισμούς του 1786 του Φρειδερίκου. Εκεί λοιπόν, αυτά έχουν κριθεί και με αποφάσεις του Αρείου Πάγου. Το καταστατικό λέει ότι γίνονται μόνο άνδρες. Αν παίρναμε μια γυναίκα θα είχαμε παραβεί την καταστατική αρχή του 1786 και σταματάμε να είμαστε Ύπατο Συμβούλιο  του αρχαίου και Αποδεδειγμένου Σκωτικού τύπου. Μπορεί να είμαστε κάτι άλλο. Δεν θα είμαστε Ύπατο συμβούλιο. Έτσι αυτό είναι πέραν πάσης σκέψεως και είναι στη σφαίρα του αδυνάτου. Δεν γίνεται». 

Στην αποκλειστική συνέντευξη στο pagenews.gr ο Ύπατος Μεγάλος Ταξιάρχης Εμμανουήλ Γερακιός αναφέρεται και ως νομικός στη Δίκη της Χρυσής Αυγής λέγοντας:

«Ως νομικός απαγορεύεται να κρίνονται αποφάσεις διότι δεν μπορεί η απόφαση να είναι λανθασμένη. Ξεκινάμε με αυτό. Εγώ λοιπόν θα κάνω έναν παραλληλισμό γυρνώντας στη δίκη της Νυρεμβέργης. Εκεί το ζητούμενο ήταν: Υπάρχει δικαίωμα ανθρώπινο να καταπιέζεις  ανθρώπους; Ποιος είναι αυτός που θα έχει σα σημαία την καταπίεση οποιουδήποτε άλλου; ποιος είπε ότι όποιος δεν είναι Έλληνας δεν είναι άνθρωπος; ποιος είπε ότι όποιος δεν είναι Έλληνας  έχει λιγότερα δικαιώματα;  Εμείς που είχαμε τον ξένιο Δία είναι ποτέ δυνατόν να γυρνάμε πίσω σε βάρβαρες εποχές, είναι σαφές ότι η χρυσή αυγή είναι αντιτεκτονική οργάνωση». 

Και τέλος στέλνει μήνυμα σε όλους τους πολίτες που θεωρούν τους μασόνους ως τον «μπαμπούλα» που ρυθμίζει προς το κακό τις ζωές τους επισημαίνοντας:

«Στη χιτλερική Γερμανία τα έριξαν όλα πάνω στους Εβραίους. Αυτοί έφταιγαν που δεν υπήρχαν δουλειές, για τη συγκέντρωση του πλούτου κλπ. Κανείς δεν σκέφτηκε να ψάξει να βρει τα αίτια στους ίδιους τους Γερμανούς Τι είναι αυτό που κατηγορούν τους τέκτονες. Ότι ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις προς το κακό. Εγώ θα απαντήσω. Δεν είναι οι πλουτοκράτορες αυτοί οι οποίοι είναι πίσω από τις μεγάλες καμπάνιες και αυτοί που επηρεάζουν τον Τύπο;  Είδαμε κανέναν  από αυτούς να είναι τέκτονες; Για να πιάσουμε τους γνωστούς πλουτοκράτορες και τους γνωστούς μιντιάρχες και αυτούς που έχουν τα μεγάλα κανάλια ανά τον κόσμο. Ποιοι είναι τέκτονες; Αλλά όταν τα ρίχνουμε στους τέκτονες ξεχνάμε πραγματικά αυτούς που  ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις.

Έπειτα ο τεκτονισμός είναι μια οργάνωση λαϊκή του κόσμου. Οι πιο πολλοί είναι υπάλληλοι, επαγγελματίες,  ελεύθεροι επαγγελματίες. Εγώ είμαι δικηγόρος. Τα  τεκτονικά συμφέροντα είναι τα ίδια συμφέροντα με της κοινωνίας του τόπου που βρισκόμαστε. Εμείς είμαστε το Ύπατο συμβούλιο για την Ελλάδα  και θέλουμε η Ελλάδα να έχει γερή οικονομία, σταθερότητα, να έχει αυτοδυναμία ανεξαρτησία αυτεξούσιο, τότε όλα θα πάνε καλά για όλους. Ας μην φοβάται τους μασόνους η κοινωνία μπαμπούλας δεν υπάρχει». 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments