Πολιτική

Μπογδάνος Πολυτεχνείο: Αντιδράσεις από την παρουσία του «γαλάζιου» βουλευτή δίπλα στα ΜΑΤ

Μπογδάνος Πολυτεχνείο: Αντιδράσεις από την παρουσία του «γαλάζιου» βουλευτή δίπλα στα ΜΑΤ
Μπογδάνος Πολυτεχνείο: Μεγάλες είναι οι αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αλλά και από δεκάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για την παρουσία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας δίπλα στα ΜΑΤ την ώρα των προσαγωγών.

Σφοδρές είναι οι αντιδράσεις για την παρουσία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μπογδάνου δίπλα στα ΜΑΤ κατά την επέμβαση της Αστυνομίας στο Πολυτεχνείο. Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Τάνια Καραγιάννη, με ανάρτησή στο Facebook σημείωσε: «Η κυβέρνηση έχει εναποθέσει τις ελπίδες της για αντιπερισπασμό από το χάος που έχει δημιουργήσει στο ΕΣΥ, σε προβοκάτσια στην επέτειο του Πολυτεχνείου».

Το Κίνημα Αλλαγής, μέσω του εκπροσώπου του Παύλου Χρηστίδη, αναφέρει: «Η παρουσία του βουλευτή κ. Μπογδάνου ως εμψυχωτή της αστυνομίας έξω από το Πολυτεχνείο, αποτελεί εικόνα ντροπής για τη ΝΔ».

Την παρουσία του έκανε γνωστή ο ίδιος ο βουλευτής με ανάρτησή του στο διαδίκτυο. «Φέτος στο κέντρο της Αθήνας θα προστατευθούν η τάξη, η δημόσια και ιδιωτική περιουσία, αλλά πρωτίστως η δημόσια υγεία και η ανθρώπινη ζωή. Καμία παραχώρηση σε επίδοξους δολοφόνους με αριστερές ιδεοληψίες. Η Ελλάδα έχει κυβέρνηση και η πρωτεύουσά της κοινοβουλευτική εκπροσώπηση», έγραψε στο Facebook. Το όνομα του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας έχει γίνει trend στο Twitter όχι φυσικά για θετικούς λόγους…

Δείτε την ανάρτηση Μπογδάνου

Να θυμίσουμε ότι μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας 92 άτομα έχουν προσαχθεί από το Πολυτεχνείο στην Πατησίων και την Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου. Η επιχείρηση έγινε λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι. Οι συγκεντρωμένοι στους δύο πανεπιστημιακούς χώρους είναι αντίθετοι με την απαγόρευση της πορείς του Πολυτεχνείου.

Κατά τη διάρκεια των προσαγωγών, ρεπόρτερ κατήγγειλαν ότι δεν τους άφησαν να πλησιάσουν για να καλύψουν το θέμα. Δύο από τις επώνυμες καταγγελίες ακολουθούν:

Ο ρεπόρτερ της Αυγής, Κώστας Παπαντωνίου, ενώ δεχόταν έλεγχο από αστυνομικό των ΜΑΤ, άλλος αστυνομικός τον έσπρωξε «κατά λάθος» από πίσω και του απευθύνθηκε με αυταρχικό που θύμιζε τραμπούκο, όπως καταγγέλλει.

Να σημειώσουμε ακόμα ότι το απόγευμα και το βράδυ της Παρασκευής έγιναν προσαγωγές στο «σωρό» από αστυνομικούς στην πλατεία Εξαρχείων με κατοίκους και ρεπόρτερ να καταγγέλλουν την αστυνομική βία. Δείτε τη φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τον άνθρωπο που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του να έχει προσαχθεί:

Δείτε χαρακτηριστικό βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments