Ελλάδα

Τραγωδία στον Ρέντη: Ελεύθερος ο αστυνομικός που εκπυρσκοκρότησε το όπλο του και σκότωσε τη σύζυγο του

Τραγωδία στον Ρέντη: Ελεύθερος ο αστυνομικός που εκπυρσκοκρότησε το όπλο του και σκότωσε τη σύζυγο του
Τραγωδία στον Ρέντη: Το όπλο εκπυρσοκρότησε κατά την τυπική διαδικασία ασφάλισής του, καθώς παρέμεινε μία σφαίρα στη θαλάμη με αποτέλεσμα τον θάνατο της 41χρονης γυναίκας.

Ελεύθερος αφέθηκε ο αστυνομικός, που πυροβόλησε κατά λάθος και τραυμάτισε θανάσιμα την σύζυγο του, την ώρα που στον διπλανό χώρο βρισκόταν το 12χρονο παιδί τους. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 14:30 το μεσημέρι του Σαββάτου (14.11.2020) στην οδό Μανδηλαρά, στου Ρέντη.

Σύμφωνα με στοιχεία που προσκομίζονται στη δικογραφία το όπλο εκπυρσοκρότησε κατά την τυπική διαδικασία ασφάλισής του, καθώς παρέμεινε μία σφαίρα στη θαλάμη. Κάποια λανθασμένη κίνηση, ωστόσο, είχε ως αποτέλεσμα η σφαίρα να τραυματίσει την γυναίκα στον ώμο, η οποία λίγα λεπτά αργότερα υπέκυψε στο τραύμα της.

Η τραγωδία συνέβη όταν ο ανθυπαστυνόμος επιχείρησε να ασφαλίσει το υπηρεσιακό του πιστόλι σε ένα μεταλλικό κουτί, αλλά η μοιραία σφαίρα στη θαλάμη, που πάντα αφήνουν οι αστυνομικοί στην πρώτη γραμμή, ακόμα και όταν αφαιρούν τη δεσμίδα, ήταν αρκετή για να χάσει η σύζυγος του τη ζωή της αιφνίδια. Ο αστυνομικός, όπως είπε στους συναδέλφους του, είχε πάρει μαζί του από την υπηρεσία του το όπλο, για την περίπτωση που το χρειαζόταν, λόγω της επιφυλακής για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Ο αστυνομικός οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής στην εισαγγελία Πειραιά, ενώ για την υπόθεση αναμένεται να οριστεί τακτική δικάσιμος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments