Lifestyle

Κόβεται εκπομπή του Mega, μετά από τρία επεισόδια

Κόβεται εκπομπή του Mega, μετά από τρία επεισόδια
Μια νέα εκπομπή του Mega σταματάει οριστικά τα γυρίσματα μετά από μόλις τρία επεισόδια.

Το Mega έχει επιστρέψει εδώ και καιρό στους τηλεοπτικούς δέκτες. Μετά από μια μεταβατική περίοδο που το κανάλι στηρίχθηκε στο υλικό των προηγούμενων ετών, έγιναν προσπάθειες για να μπουν νέα νέες εκπομπές στο πρόγραμμα του σταθμού. Ήδη αρκετές ενημερωτικές εκπομπές έχουν κάνει πρεμιέρα, ενώ το κανάλι έχει κάνει στροφή και στην ψυχαγωγία με την πρωινή εκπομπή “Πάμε Δανάη”, αλλά και το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει η Σμαράγδα Καρύδη.

Άλλη μια εκπομπή που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες εβδομάδες ήταν το “Απόψε μόνο”. Μια κωμική εκπομπή με κεντρικό παρουσιαστή τον Λάμπρο Φισφή. Το φορμάτ της εκπομπής ήταν αρκετά ιδιαίτερο και ξένο για το Ελληνικό κοινό. Ωστόσο κανένας λάτρης της κωμωδίας και του stand up δεν θα έμενα παραπονεμένος καθώς στο δυναμικό της εκπομπής ανήκουν μερικοί από τους καλύτερους κωμικούς της Ελληνικής σκηνής.

 Ο Φισφής ανακοίνωσε το τέλος

Σχεδόν αμέσως μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου ξεκίνησε μια φημολογία ότι η εκπομπή δεν έχει μέλλον στο κανάλι. Τελικά τα γυρίσματα συνεχίστηκαν και μέχρι σήμερα έχουν προβληθεί τρία μόνο επεισόδια. Ωστόσο όπως φαίνεται οι φήμες βγήκαν αληθινές και η εκπομπή “Απόψε μόνο” δεν θα συνεχίσει να προβάλλεται.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Λάμπρος Φισφής από την προσωπική του σελίδα στο Facebook. Ο γνωστός κωμικός έγραψε ότι σταματάνε τα γυρίσματα και υποστήριξε ότι είναι άγνωστο αν θα ξεκινήσουν ξανά. Παράλληλα τόνισε ότι αυτή η απόφαση πάρθηκε εξαιτίας του κορωνοϊού.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Φισφής στο Facebook: «Το «Απόψε Μόνο» σταματάει και είναι άγνωστο το αν και πότε θα επιστρέψουμε. Ήταν μια σύντομη αλλά πολύ όμορφη εμπειρία και θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που το παρακολουθήσατε, όλους όσους δουλέψανε για να βγουν τα λίγα μας επεισόδια και τους guest που μας έκαναν την τιμή να έρθουν και να παίξουν μαζί μας. Σε όσους αναρωτιούνται γιατί σταματάμε η απάντηση είναι “Ε COVID”. Σε όσους αναρωτιούνται τι είναι αυτή η εικόνα η απάντηση είναι ζωγραφιά της κόρης μου όπου δείχνει εμένα στην τηλεόραση με φόρεμα και κοτσιδάκια. Μια νέα καριέρα ξεκινάει…», γράφει στην ανάρτησή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments