Lifestyle

OPEN αθλητικά: Ποια εκπομπή κόβεται

OPEN αθλητικά: Ποια εκπομπή κόβεται
OPEN αθλητικά: Η Διοίκηση του σταθμού εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνει ριζικές αλλαγές.

Μια εκπομπή φαίνεται πως «κόβεται» από το κανάλι OPEN ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως η Διοίκηση ετοιμάζεται να κάνει πολύ μεγάλες αλλαγές στο αθλητικό τμήμα του τηλεοπτικού σταθμού.

Σε νέα φάση απολύσεων πρόκειται να μπει πολύ σύντομα το OPEN, με μια αθλητική εκπομπή ίσως να «κόβεται» και ολόκληρο το αθλητικό τμήμα να βρίσκεται στο στόχαστρο, αν και αρχικά είχε θεωρηθεί η ναυαρχίδα του καναλιού λόγω της ενασχόλησης του ιδιοκτήτη με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες από δημοσίευμα της Τίνας Μεσσαροπούλου στο youfly.

Φαίνεται πως η Διοίκηση του σταθμού εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αφαιρέσει τους αθλητικούς συντάκτες και γενικότερα το αθλητικό τμήμα καθώς θεωρεί ότι το κόστος είναι δυσανάλογο με τα έσοδα που μπαίνουν στο ταμείο του «μαγαζιού», σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του εν λόγω δημοσιεύματος.

Τι γίνεται με την εκπομπή «Total Football»;

Μάλιστα, η αθλητική εκπομπή «Total Football» συνεχίζει να σημειώνει πολύ χαμηλά ποσοστά αν και οι αποφάσεις θα ληφθούν στο τέλος του χρόνου και το όποιο «κόψιμο» θα γίνει από τη νέα χρονιά, δηλαδή από Ιανουάριο και μετά.

Πάντως, δεν πρέπει να θεωρείται καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι σε ανάλογες κινήσεις, απολύοντας τις προηγούμενες μέρες 17 αθλητικούς συντάκτες προχώρησε και η διοίκηση του MEGA που επίσης, είχε μεγάλες βλέψεις για το κανάλι του σε σχέση με τις αθλητικές μεταδόσεις και την ομάδα του.

Ωστόσο, αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά πόσο ακριβό…σπορ με μεγάλα κόστη είναι οι αθλητικές μεταδόσεις. Και να θυμίσουμε ότι κάτι ανάλογο είχε γίνει μερικά χρόνια πριν και στον ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα το 2015 όταν εν μια νυκτί ξεκληρίστηκε ένα ολόκληρο αθλητικό τμήμα, αλλά και στον ΣΚΑΙ πριν από περίπου δυο χρόνια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments