Video

Εύα Σιμάτου Μέλισσες: Αυτή ήταν η πιο δύσκολη σκηνή στη σειρά του ΑΝΤ1

Εύα Σιμάτου Μέλισσες: Αυτή ήταν η πιο δύσκολη σκηνή στη σειρά του ΑΝΤ1
Εύα Σιμάτου Μέλισσες: Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες» και το αν φοβάται την περίπτωση του να ταυτιστεί τηλεοπτικά με τους ρόλους της «κακιάς».

Καλεσμένη στη βραδινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» ήταν η τηλεοπτική Μαίρη Χατζίδου, δηλαδή η Εύα Σιμάτου, η οποία συμμετέχει φέτος στις «Άγριες Μέλισσες» και μίλησε, μεταξύ άλλων για τον γάμο της με τον Αλέξη Σταμάτη και τον μονάκριβο γιο της, Ερμή, αλλά και τη σχέση της με την αγαπημένη της πεθερά Μπέτυ Αρβανίτη.

Στη σειρά του ΑΝΤ1 υποδύεται τη Μαίρη Χατζίδου, η οποία είναι καταδικασμένη για δύο ανθρωποκτονίες, του αρραβωνιαστικού της και της φίλης της με την οποία την απατούσε. Είναι σκληρό… καρύδι και μέχρι την έλευση της Ελένης ήταν ο φόβος κι ο τρόμος των κοριτσιών εκεί μέσα. Η ίδια έχει τη δική της «συμμορία» κι εκμεταλλεύεται τις συγκρατούμενές της, ενώ αντιπαθεί την Ελένη από την πρώτη στιγμή και η κόντρα τους οδηγεί σε ακραίες καταστάσεις.

«Η Χατζίδου είναι σκληρή, σαγηνευτική, επιθετική, υπολογίζει την κάθε της κίνηση και από την άλλη είναι πολύ βαθιά τραυματισμένη» τόνισε η ηθοποιός. Η κρατούμενη έχει, μάλιστα, κοντινές σχέσεις με τον Διευθυντή των φυλακών, τον Μάνο Βόσκαρη, δηλαδή τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκης, ενώ τόσο η ίδια όσο και εκείνος κάνουν κόλαση τη ζωή της Ελένης.

Η Εύα Σιμάτου επίσης, αναφέρθηκε στον ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες», για το αν φοβάται μην ταυτιστεί τηλεοπτικά με τους ρόλους της «κακιάς» και για το πόσο άνετα νιώθει με τις βίαιες σκηνές. «Τρομάζω όταν εμπεριέχουν βία τα γυρίσματα. Είναι δύσκολο να το υποστηρίξεις. Ο ρόλος μου στις Άγριες Μέλισσες είναι εντελώς κόντρα. Δεν με φανταζόμουν σε κάτι ανάλογο. Σαν Εύα κινούμαι σε πιο αέρινα και πιο γλυκά πράγματα. Ήταν μεγάλη η έκπληξή μου όταν μου το πρότειναν. Είπα αμέσως το ναι και μετά ακολούθησαν δύο δοκιμαστικά», ανέφερε η ίδια.

Παράλληλα, μίλησε για τον γάμο της με τον Αλέξη Σταμάτη και τον μονάκριβο γιο της, Ερμή, αλλά και για τη σχέση της με την αγαπημένη της πεθερά Μπέτυ Αρβανίτη. «Είναι μία δυναμική γυναίκα και σπουδαία ηθοποιός. Με έχει δει σε όλες τις παραστάσεις, με ενδιαφέρει η γνώμη της και τη συμβουλεύομαι. Μπορεί σαν πεθερά να μην είναι κλασική αλλά σαν γιαγιά είναι πολύ κλασική».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments