Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [16/11/2020 – 22/11/2020]

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [16/11/2020 – 22/11/2020]
Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [16/11/2020 – 22/11/2020].

Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [16/11/2020 – 22/11/2020].

Κριός

Τη Δευτέρα μπορεί να προκύψουν εξαιρετικές ευκαιρίες επικοινωνίας. Μπορείτε να μάθετε πολλά και να διασκεδάσετε, απλά μιλώντας σε ανθρώπους, φίλους και γνωστούς. Απλά βεβαιωθείτε ότι ακούτε, τόσο όσο μιλάτε. Την Τρίτη και την Τετάρτη καίγεστε, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Όλα τα μάτια είναι στραμμένα σε εσάς, οι άλλοι δεν χορταίνουν την αυτοπεποίθηση και τη γοητεία σας. Απολαύστε την προσοχή και ανοιχτείτε στον ρομαντισμό! Από την Πέμπτη και μέχρι το σαββατοκύριακο, οι σκέψεις σας μπορεί να στραφούν στον υλισμό. Τώρα είναι καλή στιγμή για να επανεκτιμήσετε τα υπάρχοντά σας, να σχεδιάσετε τον προϋπολογισμό και τα οικονομικά σας. Το σαββατοκύριακο θα εξερευνήσετε κάτι καινούργιο και θα μοιραστείτε νέες ιδέες.

Ταύρος 

Όλα έχουν να κάνουν με τις λεπτομέρειες τη Δευτέρα. Αν επιτρέπεται να περιηγηθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σχέδια, θα έχετε μια υπέροχη μέρα… Και ίσως να μάθετε και ένα ζουμερό μυστικό ή δύο! Θα έχετε λιγότερο ενδιαφέρον για να δείτε φίλους την Τρίτη και την Τετάρτη. Αλλά μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή την ασυνήθιστη εσωστρέφειά σας. Αφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε κάτι που σας ενοχλεί και θα βρείτε κάποια πολύ σημαντική λύση. Από την Πέμπτη και μέχρι το σαββατοκύριακο, θα λειτουργείτε σαν μαγνήτης για τους άλλους. Θα νιώθετε ότι έλκονται μαγικά από τη γοητεία και την αυτοπεποίθησή σας. Αργότερα το σαββατοκύριακο, ξεχάστε τον εαυτό σας και απολαύστε τη στιγμή.

Δίδυμοι

Η Δευτέρα μπορεί να σας φανεί σαν ένας αγώνας: Θα βρεθείτε σε διαμάχη με μια δημόσια αρχή και πρέπει να διαχειριστείτε πάρα πολλές λεπτομέρειες. Πάρτε βαθιά ανάσα και χαλαρώστε, γιατί η εβδομάδα σας θα γίνει πολύ καλύτερη. Την Τρίτη και την Τετάρτη θα αγαπηθείτε από όλους. Όχι μόνο από φίλους αλλά και από όσους συναντάτε. Φροντίστε να γνωστοποιήσετε τις επιθυμίες! Από την Πέμπτη και μέχρι το σαββατοκύριακο, η διάθεσή σας μπορεί να σας οδηγήσει σε μια πιο ονειρική κατάσταση. Αφεθείτε στη φαντασία, απολαύστε αυτή την εσωστρέφεια. Το σαββατοκύριακο θα επιστρέψετε στην παλιά καλή αδεξιότητά σας και θα διασκεδάσετε με μεγάλες ομάδες.

Καρκίνος

Ασχοληθείτε με τις φιλοδοξίες σας τη Δευτέρα. Οργανώστε τα μεγάλα σχέδιά σας, αρχίστε να υλοποιείτε τολμηρές ιδέες! Μπορείτε να πετύχετε πολλά με την κατάλληλη προετοιμασία. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι ιδανικές μέρες για την έναρξη νέων έργων και την αντιμετώπιση νέων προκλήσεων. Ίσως να μην είστε αριστοτεχνικά επικοινωνιακοί αυτή τη στιγμή, αλλά έχετε αρκετή ενέργεια για να ολοκληρώσετε μόνοι σας τα πράγματα! Από την Πέμπτη και μέχρι το σαββατοκύριακο θα είναι εύκολη περίοδος, για να χειριστείτε αποφάσεις και λεπτομέρειες. Φίλοι που θαυμάζουν τον ανεξάρτητο και αντικειμενικό τρόπο που χειρίζεστε τα πράγματα, θα προσφέρουν με χαρά όποια βοήθεια χρειάζεστε. Το σαββατοκύριακο μην κολλήσετε σε λεπτομέρειες. Εμπιστευτείτε την ικανότητά σας να επιμένετε στην επίτευξη του φαινομενικά ανέφικτου.

Λέων 

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί τη Δευτέρα: Διασφαλίστε ότι γνωρίζετε τι και ποιον αντιμετωπίζετε, ειδικά όσον αφορά χρήματα ή τη δουλειά σας! Κοιτάξτε κάτω από την επιφάνεια για να βρείτε τα γεγονότα. Την Τρίτη και την Τετάρτη δοκιμάστε κάτι νέο. Η εμπειρία είναι εξαιρετικός δάσκαλος, μπορείτε να μάθετε πολλά από μια νέα δραστηριότητα. Επικοινωνήστε με κάποιον που δεν συνηθίζετε, για να αρχίσουν τα γεγονότα να εκτυλίσσονται! Από την Πέμπτη και μέχρι το σαββατοκύριακο, μπορεί να νιώσετε ότι επιβραδύνετε. Να χαθείτε στη σκέψη, ειδικά για την καριέρα σας ή άλλες πιο γενικές ανησυχίες. Ενδώστε στην εσωστρέφεια, αναζητήστε την ιδιωτικότητά σας. Το σαββατοκύριακο θα βρείτε μεγαλύτερη διασκέδαση σε μεγάλες ομάδες.

Παρθένος

Δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζετε εξ’ αρχής όλα τα γεγονότα, έτσι δεν είναι; Τη Δευτέρα μην φοβηθείτε να ενεργήσετε, ακόμα κι αν δεν έχετε όλες τις απαντήσεις. Δεν πρέπει να χάσετε αυτή την ευκαιρία, μπορείτε πάντα να ταξινομήσετε τις λεπτομέρειες αργότερα. Την Τρίτη και την Τετάρτη αναζητήστε τα τυχόν προβλήματα σε μια συνεργασία. Μπορείτε να περιορίσετε τις συγκρούσεις, διευθετώντας χρέη και προηγούμενα ζητήματα. Αποχωριστείτε το παλιό και γίνετε ένα με το νέο! Από την Πέμπτη και μέχρι το σαββατοκύριακο, θα πρέπει να καταβάλλετε επιπλέον προσπάθεια για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, κυρίως σε κάθε είδους σημαντικά, νομικά ή επιχειρηματικά θέματα. Το σαββατοκύριακο εμπιστευτείτε την απίστευτα καλή σας τύχη.

Ζυγός 

Προγραμματίσετε κάποια σωματική δραστηριότητα για τη Δευτέρα: Ας είναι μια έντονη προπόνηση, μια μεγάλη βόλτα ή τρέξιμο. Θα νιώθετε πνιγμένοι από τις λεπτομέρειες – και μια εκτόνωση της ψυχικής έντασης θα κάνει την ημέρα σας να περάσει πιο εύκολα. Την Τρίτη και την Τετάρτη βάλτε σε προτεραιότητα τους άλλους. Πρέπει να ξεπεράσετε τη συνήθη ανταγωνιστικότητά σας – τουλάχιστον αυτή τη φορά, εάν θέλετε να προχωρήσετε. Από την Πέμπτη και μέχρι την αρχή του σαββατοκύριακου, θα έχετε λίγο χρόνο για ηρεμία και βαθιά σκέψη. Έχετε πολλά στο μυαλό σας και οι υποβόσκουσες σκέψεις αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια, για να βοηθήσουν να τακτοποιήσετε τα πράγματα. Το Σάββατο και την Κυριακή αναζητήστε λίγη περιπέτεια.

Σκορπιός

Η Δευτέρα θα σας φέρει διασκέδαση και διάθεση για φλερτ, καθώς περιβάλλεστε από φίλους και εκπέμπετε γοητεία. Ο ενθουσιασμός αυτός συνεχίζεται την Τρίτη και Τετάρτη, αν και πιθανότατα θα σας φαίνεται πιο αδιάφορος. Η συνηθισμένη κατάσταση στη δουλειά ή η ρουτίνα στο σπίτι, ανατρέπεται από την εμφάνιση κάτι ευπρόσδεκτου και νέου. Αφεθείτε αλλά μην το παρακάνετε! Από την Πέμπτη και μέχρι την αρχή του σαββατοκύριακου, να περιμένετε ότι θα δοκιμαστεί η υπομονή σας. Κάτι έχει διεγείρει τις επιθυμίες σας, ίσως πρέπει να σταματήσετε να περιμένετε και να αναλάβετε δράση. Το Σάββατο και την Κυριακή εξασκήστε την προσοχή σας παίρνοντας ρίσκα. Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

Τοξότης 

Όλο αυτό δεν σας ταιριάζει! Συνήθως είστε εξαιρετικά επικοινωνιακοί αλλά τη Δευτέρα θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά: Θα έχετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και τη θέση σας, ειδικά με μέλη της οικογένειας και άλλα άτομα που βρίσκονται κοντά σας. Την Τρίτη και την Τετάρτη θα είστε πάλι πειστικοί, όσο ήσασταν πριν. Οι άνθρωποι θα συρρέουν για να μετάσχουν στην όμορφη και διασκεδαστική ατμόσφαιρα που δημιουργείτε. Μην φοβάστε να ξεκινήσετε κάτι, ακόμα κι αν δεν έχετε πρόθεση να συνεχίσετε! Από την Πέμπτη και μέχρι το σαββατοκύριακο, χρησιμοποιήστε την αντίληψη και τις γνώσεις σας για να ανακαλύψετε κρυφές πληροφορίες. Το Σάββατο και την Κυριακή, σίγουρα μπορείτε να περάσετε όμορφες στιγμές στην ενασχόληση με μια καλή ομαδική εργασία.

Αιγόκερως

Κλέβετε τα φώτα της δημοσιότητας τη Δευτέρα! Μην νομίζετε ότι οι άλλοι δεν παρατηρούν και δεν θαυμάζουν τα καλύτερα στοιχεία σας, γι’ αυτό μην εκπλαγείτε αν συρρέουν για να σας τα υπενθυμίσουν. Την Τρίτη και την Τετάρτη μπορεί να προκύψει κάποια σύγκρουση στο σπίτι. Μπορείτε να προχωρήσετε σε νέα πρότζεκτ, αρκεί να ακούσετε και τους άλλους… Και ίσως να τους συμπεριλάβετε στα σχέδιά σας, για να απαλύνετε τα αναστατωμένα συναισθήματά σας. Την Πέμπτη και την Παρασκευή μπορεί να νιώσετε ότι ο συναισθηματικός σας κόσμος εξαντλείται. Μην αντιδράτε υπερβολικά, απλώς χαλαρώστε και αφήστε αυτή τη φάση να περάσει. Αυτό το σαββατοκύριακο κάντε κάτι για τον εαυτό σας και μην θεωρήσετε ότι πρέπει να απολογηθείτε για αυτό.

Υδροχόος

Καθώς ξεκινάτε την εβδομάδα, ίσως νιώσετε μια ασυνήθιστη τάση προς την εσωστρέφεια. Προτιμήστε τη Δευτέρα να χαλαρώσετε και να επανεκτιμήσετε τη γενικότερη κατάσταση. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να σχεδιάσετε και να προγραμματίσετε τις μακροπρόθεσμες στρατηγικές και τα σχέδιά σας. Την Τρίτη και την Τετάρτη, η αυτοπεποίθηση και οι αρετές σας θα κάνουν τους άλλους να συμφωνούν και θα επιθυμούν απλώς να είναι μαζί σας! Από την Πέμπτη και μέχρι το σαββατοκύριακο, θα πρέπει να δείξετε επιπλέον προσοχή και να αναζητήσετε κρυμμένα κίνητρα. Χωρίς να φτάσετε στην παράνοια, μπορείτε να την αντέξετε για να κατανοήσετε καλύτερα την κατάσταση. Αυτό το σαββατοκύριακο αυξήστε την ένταση: Θα προκύψουν φλογερά συναισθήματα και μια εκπληκτική περιπέτεια.

Ιχθύες

Δεν θα μπορούσατε να ζητήσετε μια καλύτερη Δευτέρα! Πόσο συχνά μπορείτε να το πείτε αυτό; Η εβδομάδα ξεκινά με εσάς σε οργάνωση και επίτευξη υπέρ του πρέποντος. Βάλτε όλα τα σχέδια, τους προϋπολογισμούς και τις ενοχλητικές μικρές λεπτομέρειες σε πρόγραμμα: Θα είστε σε θέση να ολοκληρώσετε ή έστω να κάνετε μια καλή αρχή για σχεδόν οτιδήποτε. Ακολουθήστε αυτή την ενέργεια την Τρίτη και την Τετάρτη, του παρορμητισμού και τις, ασυνήθιστες για εσάς, αυθόρμητες αποφάσεις! Από την Πέμπτη και μέχρι το σαββατοκύριακο, κάτι θα σας εγείρει την περιέργεια. Τώρα είναι καλή στιγμή για έντονες σκέψεις και βαθιές συζητήσεις. Το σαββατοκύριακο προσπαθήστε να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων, ακόμα κι αν σημαίνει ότι αφήνετε μερικές ευθύνες σας να ξεφύγουν.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments