Lifestyle

Ναταλία Γερμανού σχέσεις: Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας για τους δεσμούς της και τους νεαρότερους άνδρες

Ναταλία Γερμανού σχέσεις: Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας για τους δεσμούς της και τους νεαρότερους άνδρες
Ναταλία Γερμανού σχέσεις: Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας για τους δεσμούς της και τους νεαρότερους άνδρες

Ναταλία Γερμανού και Τάκης Χατζής πήγαν ο ένας στην εκπομπή του άλλου και έδωσαν συνεντεύξεις μιλώντας μεταξύ άλλων, για τα επαγγελματικά τους ενώ η όμορφη παρουσιάστρια ρωτήθηκε και για την προσωπική της ζωή.

Μάλιστα, ένα αποκλειστικό απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε στον Τάκη Χατζή πρόεβαλε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της, με αφορμή το ότι τον είχε καλεσμένο. Πάντως, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι χάθηκε πηγαίνοντας για το πλατό της εκπομπής «Direct» και βρέθηκε σε ένα μοναστήρι ενώ ο Τάκης Χατζής για να την πειράξει της είπε «είναι ο τελικός σου προορισμός».

Η αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού για τις σχέσεις της με νεαρότερους άνδρες

Στο απόσπασμα λοιπόν, που έδειξε, είπε τα εξής: «Στις δέκα σχέσεις που έχω κάνει στη ζωή μου, τυχαίο το νούμερο, οι μισές ήταν με νεαρότερους άνδρες». Εξάλλου, σε live της μέσα από το προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram, την περασμένη άνοιξη, η Ναταλία Γερμανού είχε ρωτηθεί αν την ενοχλούν τα χιουμοριστικά σχόλια που γίνονται κατά καιρούς και αφορούν στις σχέσεις που είχε στο παρελθόν με άντρες μικρότερους από εκείνη.

«Εγώ πέρασα πάρα πολύ ωραία στη ζωή μου. Δε μετανιώνω καθόλου, μια χαρά ήταν, φανταστικά. Είναι όμως, κάτι που έχει λήξει εδώ και κάποια χρόνια. Θα μου πεις, για εσένα έχει λήξει, για τον κόσμο είναι αστείο και θα εξακολουθήσει να είναι αστείο όταν εσύ πας 88 χρονών. Δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει πολύ σαν αστείο. Θα με στενοχωρούσε όμως πολύ περισσότερο αν με φώναζαν, γυναίκα αντροχωρίστρα, ή, γυναίκα προικοθήρα», είχε τονίσει η παρουσιάστρια.

Παράλληλα, στη συνέχεια, στο απόσπασμα που προέβαλε μέσα από την εκπομπή της «Καλύτερα Δε Γίνεται», αναφέρθηκε στους συναδέλφους της και την τηλεόραση. «Με τσαντίζει η αδικία και η ασυνέπεια στον χώρο μας. Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που δουλεύουν στην τηλεόραση και τη βρίζουν παράλληλα. Είναι το μέσο που σε ταΐζει. Άμα δεν σου αρέσει κάνε κάτι άλλο, φεύγα. Πες είναι βόθρος, σκουπιδαριό, αποχωρώ και κάνω κάτι άλλο. Εγώ την αποδέχομαι. Κάθε κανάλι έχει τα διαμαντάκια του».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments