Άποψη

«Νόμος είναι το δίκιο του Κουτσούμπα»

«Νόμος είναι το δίκιο του Κουτσούμπα»
Ο Λάμπρος Καλαρρύτης στο νέο του blog στο pagenews.gr γράφει για την παρέμβαση του Δημήτρη Κουτσούμπα στον υπεύθυνο της ΕΛ.ΑΣ., για τα επεισόδια με τα μέλη και τα στελέχη του ΚΚΕ και σχολιάζει με τον δικό του τρόπο το περιστατικό.

Η κυβέρνηση αποφάσισε την απαγόρευση των εκδηλώσεων για το Πολυτεχνείο και συγκεκριμένα τις συγκεντρώσεις άνω των τεσσάρων ατόμων για προφανείς λόγους.

Την ώρα που όλη η χώρα στενάζει από το lockdown και στα νοσοκομείο γίνεται κανονικός πόλεμος θα συνιστούσε ύβρι, πρόκληση και ανευθυνότητα  να αφεθούν συριζαίοι, κουτσουμπαίοι και γιάνηδες με ένα «ν» να κάνουν το καθιερωμένο σόου για να θυμίσουν ότι υπάρχουν. Πρόκληση για αυτούς που υπομένουν στωικά το βάρος των μέτρων με επιπτώσεις που μόνο οι ίδιοι που τις βιώνουν γνωρίζουν τι σημαίνουν.

Ύβρι για εκείνους που σηκώνουν τον ακόμα μεγαλύτερο σταυρό της μάχης για τη ζωή τους και για τους οικείους τους οι οποίοι περνούν τον δικό τους Γολγοθά. Ανευθυνότητα έναντι όλων οι οποίοι χωρίς να φταίνε μπορούν να βρεθούν εκτεθειμένοι σε κίνδυνο, λόγω της απροσμέτρητης ιδεοληψίας και του απύθμενου θράσους των τραμπούκων που δηλώνουν Αριστεροί και καθαρίζουν. Για να το κάνουμε λιανά, υπάρχει ο νόμος για όλους τους Έλληνες και ο νόμος για όσους δηλώνουν Αριστεροί οπότε αυτομάτως εμπίπτουν σε άλλη κατηγορία σχετικής ή και μη εφαρμογής του.

Την παραβίαση του νόμου που ισχύει για τα υπόλοιπα κορόιδα που τρώνε πρόστιμο αν φορούν στραβά τη μάσκα και είναι το ένα ρουθούνι απ’  έξω, το ΚΚΕ και οι υπόλοιποι σύντροφοι την βαφτίζουν «απειθαρχία» ή «ανυπακοή». Όπως  το έθεσε μάγκικα και μόρτικα ένα από τα κορυφαία στελέχη τους, πρόκειται για  «πειθαρχημένη ανυπακοή». Με άλλα λόγια «σας δουλεύουμε μπροστά στα μούτρα σας και δεν μας νοιάζει».

Το ξεκαθαρίζουν και σε ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος, ότι είτε νομοθετεί είτε δεν νομοθετεί η κυβέρνηση δεν έχει καμία σημασία:

«Έφαγε τα μούτρα της! Ο κυβερνητικός αυταρχισμός και οι απαγορεύσεις ακυρώθηκαν στην πράξη. Και η συγκέντρωση έγινε και η πορεία έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία. Και μάλιστα με την υποδειγματική τήρηση όλων των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.» Καλύτερα δεν γίνεται «Και συγκέντρωση έγινα και πορεία και covid free ήταν». Και για να μην ξεχνιόμαστε απαιτήθηκε «εδώ και τώρα να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι προσαχθέντες.»

Όντως, πως τόλμησε η Αστυνομία να προσαγάγει στελέχη του κόμματος επειδή παραβίασαν τον νόμο λες και είναι από την πλέμπα που ανήκουν οι υπόλοιποι Έλληνες οι οποίοι τρώνε  πρόστιμα αν είναι τρεις στο αυτοκίνητο και η τρίτη είναι η πεθερά; Επειδή κατέβηκαν μερικές εκατοντάδες άτομα και όχι τέσσερα; Αφού ήταν στοιχισμένα και κρατούσαν τις αποστάσεις, κάτι σαν σοβιετική παρέλαση που δεν έφευγε πόντος.

Για την ιστορία να πούμε ότι στη Βουλή συνεδρίασε η Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής προκειμένου να εξετάσει τα αιτήματα άρσης ασυλίας των βουλευτών Ανδρέα Κουτσούμπα (ΝΔ, συνεπωνυμία, καμία σχέση με τον μεγάλο τιμονιέρη ) και Γιώτας Πούλου (ΣΥΡΙΖΑ) που κατηγορούνται ότι παραβίασαν τα υγειονομικά μέτρα το περασμένο καλοκαίρι συμμετέχοντας  σε… πανηγύρια. Το ΚΚΕ ψήφισε διακριτικά «παρών» γιατί σου λέει «αν ψηφίσουμε υπέρ ενώ εμείς κάναμε πορεία θα μας πουν ότι είμαστε για τα πανηγύρια, αν καταψηφίσουμε θα βάλουμε πλάτη σε μπουρζουάδες και ψευτοαριστερούς που μας χαλάνε την πιάτσα κάνοντας και αυτοί ανυπακοή και μάλιστα σε γλέντια,, ας το παίξουμε Χ».

Εν πάση περιπτώσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης διευκρίνισε γιατί έγραψαν τις αποφάσεις της κυβέρνησης και τον νόμο εκεί που τα γράφουν πάντα:

«Η Ιστορία δεν προχώρησε με την τυφλή υπακοή του κινήματος στην κάθε κυβέρνηση, προχώρησε με ανυπακοή, κάναμε ανυπακοή.»

Με αυτή τη λογική, αφού «η Ιστορία δεν προχωρά αλλιώς», μπορεί το κάθε κόμμα να κάνει ό,τι και το ΚΚΕ, ήτοι ανυπακοή. Όπου δεν συμφωνεί με τη νομοθεσία, να την καταλύει, να την εφαρμόζει a la carte, να εφαρμόζει ότι του καπνίσει και αν του κάνει όρεξη  και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα θα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα όπως αυτή που έφτιαξαν οι ιδεολογικοί πρόγονοι του κ. Παφίλη στον εμφύλιο, διότι και τότε ανυπακοή έκαναν.

Επίσης  θα μπορεί η Αστυνομία να δέρνει για όσο θέλει όποιον θέλει από αυτούς που παραβιάζουν τα μέτρα κάνοντας ανυπακοή στις εντολές των ανωτέρων για αυτοσυγκράτηση διότι  «η Ιστορία δεν προχωρά αλλιώς». Να πούμε, μια και πιάσαμε τη σχετική κουβέντα,  ότι η Ευρωβουλή  εδώ και καιρό, σε μία αυτονόητη κίνηση,  εξίσωσε και καταδίκασε τον ναζισμό και τον κομμουνισμό για τα εγκλήματά τους ενώ σε μία σειρά από χώρες της ΕΕ που είχαν ζήσει τον «υπαρκτό» στο πετσί τους απαγορεύτηκαν και ο κομμουνισμός ως πολιτική έκφραση και τα σύμβολά του η δημόσια χρήση των οποίων συνιστά ποινικό αδίκημα. Και εκεί αποφάσισαν ότι «η Ιστορία δεν προχωρά αλλιώς» και είπαν να τελειώνουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments