Ελλάδα

Πέθανε ο Κώστας Μπάτραλης

Πέθανε ο Κώστας Μπάτραλης
Κώστας Μπάτραλης θάνατος: Ο γνωστός φίλος του Παναθηναϊκού έφυγε απο τη ζωή, γεμίζοντας θλίψη τους δικούς του ανθρώπους και την Παναθηναϊκή οικογένεια.

Ήθελε να αγωνιστεί για τον Παναθηναϊκό ΑμεΑ, αλλά δεν πρόλαβε. Ο λόγος για τον Κώστα Μπάτραλη, τον εμβληματικό οπαδό του Παναθηναϊκού που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 36 ετών. Τα τελευταία 17 χρόνια βρισκόταν σε αναπηρικό καροτσάκι μετά από σοβαρό τροχαίο. Αυτό δεν τον εμπόδιζε να ακολουθεί τη αγαπημένη του ομάδα, αλλά και να είναι παράδειγμα προς μίμηση για την αισιοδοξία του.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός στο «αντίο» του σε έναν από τους πιο πιστούς φιλάθλους του Συλλόγου μετέφερε και τις τελευταίες σκέψεις που έκανε ο Κώστας Μπάτραλης για να γίνει αθλητής της ομάδας ΑμεΑ.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια για τον χαμό του εμβληματικού οπαδού της ομάδας αλλά και εν δυνάμει αθλητή του Παναθηναϊκού ΑμεΑ Κώστα Μπάτραλη. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να περιγραφεί η αγάπη και η πίστη του Κώστα για το «τριφύλλι» αποτυπώνεται όλη σε λίγα λόγια:

«Στείλε μου τα χαρτιά τι χρειάζεται. Βγάζω δελτίο στον Παναθηναϊκό ΑμεΑ για να παίξω Μπότσια. Είναι το μοναδικό άθλημα που μπορώ να κάνω και δεν έχουμε ακόμα αθλητή εκεί. Κάθισα και το είδα στην τηλεόραση και στο youtube τους κανόνες. Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για τον Παναθηναϊκό μας…». Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ Κώστα Μπάτραλη…».

Αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση κυκλοφόρησε και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους ενός πραγματικού μαχητή της ζωής και της Παναθηναϊκής Ιδέας, του Κώστα Μπάτραλη που έφυγε από τη ζωή. Καλό ταξίδι Κώστα, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

Να σημειώσουμε ακόμα ότι ο παλιός παίκτης του Παναθηναϊκού και από τους αγαπημένους της «πράσινης» εξέδρας, Τζιμπρίλ Σισέ σε ανάρτησή του στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Κώστα Μπάτραλη και έγραψε: «Αναπαύσου εν ειρήνη, φίλε μου Κώστα».

Δείτε την ανάρτηση του Σισέ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments