Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [18/11/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [18/11/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [18/11/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [18/11/20].

Κριός

Οποιαδήποτε συναισθήματα ανασφάλειας που μπορεί να προκύψουν, ίσως να προέρχονται περισσότερο από σένα, παρά από τον εραστή σου. Μπορεί να νιώσεις πως είσαι αυτή που πρέπει ν’ αντιμετωπίσει τις περιττές πιέσεις ή ανησυχίες. Τίποτα όμως δε σε εμποδίζει ν’ ανοιχτείς στο ταίρι σου και να ζητήσεις υποστήριξη. Η δύναμή σου μπορεί να είναι αξιοθαύμαστη μερικές φορές….αλλά αν χρειάζεσαι μια αγκαλιά λίγο περισσότερο τώρα, δεν είναι κακό να τη ζητήσεις.

Ταύρος

Εκεί που νόμιζες πως διατηρούσες τις ισορροπίες στη σχέση σου, έρχεται ο εραστής σου και δημιουργεί ένα ανεπιθύμητο χάος. Μην το αφήσεις όμως να ταρακουνήσει αυτό που φαίνεται σταθερό και ασφαλές μέχρι του σημείου που θα διακυβεύσει τις πρόσφατες προσπάθειές σου. Μπορεί οι προθέσεις του να είναι καλές και χρήσιμες…γι’ αυτό προσπάθησε να τις εντοπίσεις και να τις εκτιμήσεις, σε πρώτη φάση.

Δίδυμοι

Ένα ερωτικό ζήτημα μπορεί να σου δημιουργεί αποφασιστικότητα. Ίσως και οι δύο να έχετε πάρει κάποιες αποφάσεις που είστε αποφασισμένοι να ακολουθήσετε. Όμως κάτι στιγμές σαν αυτή, το πάθος, μπορεί να παρερμηνευτεί. Σεβαστείτε την επιθυμία ο ένας του άλλου για να ακουστεί, αλλά φροντίστε κυρίως, να ακούσετε αυτά που λέτε μεταξύ σας.

Καρκίνος

Η συγκατάθεση ή η δέσμευσή σου σε κάτι μπορεί να χρειαστεί λίγο περισσότερο χρόνο σκέψης πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση. Μπορεί να βρίσκεσαι σε μια περίεργη κατάσταση που σε κάνει να νιώθεις ενθουσιασμένη για μια συγκεκριμένη εξέλιξη αλλά παράλληλα, ιδιαίτερα προσεκτική. Αν υπάρχει ένα σενάριο του τύπου «όποιος καεί από το χυλό φυσάει το γιαούρτι» τότε πάρε το χρόνο που χρειάζεσαι. Άφησε τη διαίσθησή σου να σε βοηθήσει να αποφασίσεις, αν ή πότε συμβαίνει κάτι ή προχωρά.

Λέων

Δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο ο συναισθηματικός σου κόσμος ή η σχέση σου δεν μπορεί να σου προσφέρει την άνεση και την ηρεμία που χρειάζεσαι. Εξελίξεις εκτός της προσωπικής σου σφαίρας θα σε κάνουν πιο σκεπτική. Η συμπαράσταση σου εραστή σου, θα σε βοηθήσει να επεξεργαστείς τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Η περιφρούρηση της καρδιάς σου έχει σημασία τώρα. Η ζεστασιά και η διαβεβαίωση που χρειάζεσαι, μπορεί να προέρχονται απ’ αυτό.

Παρθένος

Θα λάβεις μια καθησυχαστική απόδειξη ότι με το ταίρι σου βρίσκεστε στην ίδια σελίδα. Αυτό δεν σημαίνει όμως, πως ο παθιασμένος συγχρονισμός σας, δεν είναι κουραστικός. Η προσοχή που με το ταίρι σου δίνετε σε ένα συγκεκριμένο θέμα θα κυμαίνεται μεταξύ της σοβαρότητας και της ανάλαφρης αντιμετώπισης. Αν η πρώτη αρχίσει να ξεπερνά τη δεύτερη, τότε μπορεί να βοηθήσει ένα «time out». 

Ζυγός

Θα είσαι εξαιρετικά αποφασισμένη για κάποιο θέμα, αλλά θα βρεις αντίσταση από το ταίρι σου. Ωστόσο, αυτό θα σας προσφέρει την ευκαιρία να γίνετε καλύτεροι στην τέχνη του συμβιβασμού. Μπορεί η ρίζα του προβλήματος να βρίσκεται στη σύγκρουση προτεραιοτήτων σας. Η προσπάθεια κατάπαυσης του πυρός ή η ενθάρρυνση περισσότερης ευελιξίας και από τις δύο πλευρές μπορεί να διατηρήσει τα πράγματα σε ισορροπία.

Σκορπιός

Αν θέλεις ν’ αναλάβεις τα ηνία ή ένα μεγαλύτερο έλεγχο σε ένα ρομαντικό σενάριο, τότε αν το κάνεις τώρα θα σου φανεί… και έγκαιρο και ευκολότερο. Απλά να ξέρεις, πως η προσπάθεια που καταβάλλεις μπορεί να θεωρηθεί υπερβολική ή βαριά από το αντικείμενο του πόθου σου. Υπενθυμίζοντας σ’ αυτόν που αγαπάς πως ό, τι κάνεις, το κάνεις και για τους δυο σας, μπορεί να είναι μια καλή αρχή. Θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο αν χρησιμοποιείς πιο συχνά τη λέξη «εμείς» από «εγώ».

Τοξότης

Ξέρεις πως ο στόχος σου είναι αληθινός και οι προθέσεις σου καλές όταν προσφέρεις συμβουλές ή την υποστήριξή σου σ’ αυτόν που αγαπάς. Προσπάθησε όμως να καταλάβεις, πως αν μιλάς περισσότερο από όσο ακούς μπορεί να φανείς αυταρχική. Γι’ αυτό προσπάθησε να βοηθήσεις το ταίρι σου να σου μιλήσει για ό,τι χρειάζεται. Αυτό θα διασφαλίσει πως η συμμετοχή σου δεν θα ξεπεράσει τα όρια – και ο αγαπημένος σου θα σε εκτιμήσει ακόμη περισσότερο, γι’ αυτό! 

Αιγόκερως

Όσον αφορά τα ερωτικά σου τώρα, μπορεί να υπάρχουν ένα ή δύο ζητήματα που καλύτερα να μην τα συζητήσεις, τουλάχιστον προς το παρόν. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποια άβολα θέματα πρέπει να τα αγνοήσεις ή να τα υποβαθμίσεις. Όμως μπορεί να έχετε φτάσει κάποιες φορές σε αδιέξοδο με μερικές συζητήσεις, και τώρα χρειάζεται να τ’ αφήσεις για λίγο. Το να κρατάτε τα πράγματα ανάλαφρα, βοηθά στη διατήρηση της εστίασης στο μέλλον σας και όχι στο παρελθόν. 

Υδροχόος

Μπορεί να μην φταίει αυτό που σου λέει ο εραστής σου, που αγγίζει ένα ευαίσθητο νεύρο σου, αλλά ο τρόπος που το λέει. Όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να καταπολεμήσεις τη φωτιά με τη φωτιά. Πριν απαντήσεις, σκέψου αν υπάρχει κάποια ένδειξη αμυντικής διάθεσης ή κακίας σ’ αυτά που θα πεις. Αν μη τι άλλο, το ν’ αντιμετωπίσεις με ευαισθησία την κακή διάθεση του εραστή σου, θα είναι η καλύτερη κίνηση.

Ιχθύες

Θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τα ερωτικά σου με ρεαλισμό σήμερα. Αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία να υπενθυμίσεις στον εαυτό σου, τι φαίνεται σταθερό ή ασφαλές και πού μπορεί να χρειαστούν βελτιώσεις. Γι’ αυτό αξιοποίησε αυτό το διάστημα και συλλογίσου τις παθιασμένες δυνατότητες της σχέσης σου. Μπορεί να διαπιστώσεις, ότι η εκτίμηση των επιθυμιών σου βοηθά τη σεξουαλική σου φαντασία, να γίνει κάτι περισσότερο από ένα απλό όραμα!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments