Lifestyle

The Voice of Greece: Βρέθηκε η σωσίας της Φαίης Σκορδά – Είναι μια κούκλα

The Voice of Greece: Βρέθηκε η σωσίας της Φαίης Σκορδά – Είναι μια κούκλα
The Voice of Greece: Ο Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που παρατήρησε την εκπληκτική ομοιότητα.

Ο πιο δημοφιλής μουσικός διαγωνισμός παγκοσμίως «The Voice of Greece» συνεχίζεται για πέμπτη χρονιά στον ΣΚΑΙ. Ο μουσικός διαγωνισμός που κατέκτησε το κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο αναζητά την καλύτερη φωνή της Ελλάδας μέσα από τον γνωστό τηλεοπτικό σταθμό. Οι τέσσερις coaches του «The Voice of Greece» παίρνουν τις θέσεις τους και σκοπεύουν και πάλι να διεκδικήσουν για τις ομάδες τους τις πιο ξεχωριστές φωνές της χώρας.

Χιλιάδες αγόρια και κορίτσια από όλη τη χώρα και την Κύπρο είναι έτοιμα να ενθουσιάσουν με τις φωνές τους, να συγκινήσουν και να κάνουν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τον Πάνο Μουζουράκη, την Έλενα Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβά, να γυρίσουν την καρέκλα τους και να φωνάξουν «Σε θέλω!». Στο δέκατο λοιπόν, blind audition έκανε την εμφάνισή της και η «σωσίας» της Φαίης Σκορδά. Μια γλυκύτατη νεαρή που θυμίζει σε πολλά την καλλονή παρουσιάστρια με την ιδιαίτερη αγάπη για τη Θεσσαλονίκη.

Το όνομά της είναι Κέλλυ Κατσούλη και το πόσο μοιάζει, ως προς την εξωτερική εμφάνιση με τη Φαίη Σκορδά– είναι μοναδικό. Μάλιστα, ο παρουσιαστής του σόου, ο Γιώργος Λιανός, είναι εκείνος που παρατήρησε την απίστευτη ομοιότητα με την παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1.

Βέβαια, στον Γιώργο Λιανό δεν έκανε μόνο εντύπωση ο αέρας της αλλά και το γεγονός ότι έμοιαζε αρκετά με τη Φαίη Σκορδά λέγοντας της ότι μπορεί να κάνει και για παρουσιάστρια. Όμως, σύμφωνα με ό,τι αποκάλυψε η ίδια, ήρθε στο «The Voice of Greece» για να διεκδικήσει το όνειρό της. Η όμορφη και συμπαθητική Κέλλυ τραγούδησε το «I Love You» στη σκήνη του «The Voice of Greece» και η τρυφερή της ερμηνεία κέντρισε το ενδιαφέρον.

Μάλιστα, το κουμπί πάτησαν δύο εκ της κριτικής επιτροπής και όχι μόνο ένας όπως φάνηκε στην αρχή. Από τη μια λοιπόν, είχαμε τον Σάκη Ρουβά και από την άλλη την Ελεονώρα Ζουγανέλη η οποία αποφάσισε να πατήσει την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή που είχε να κάνει η Κέλλυ ήταν μονόδρομος και διάλεξε για coach της τον Έλληνα τραγουδιστή.

Δείτε το βίντεο με την εμφάνιση της «Φαίης Σκορδά» στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments