Video

Κατερίνα Λένη σχέση: Δεν θα γίνω μια Barbie για να έχω έναν άντρα δίπλα μου – Τι είπε για το MasterChef

Κατερίνα Λένη σχέση: Δεν θα γίνω μια Barbie για να έχω έναν άντρα δίπλα μου – Τι είπε για το MasterChef
Κατερίνα Λένη σχέση: Πέρα από τα επαγγελματικά της, απάντησε και σε ερωτήσεις για τα προσωπικά της.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» την εκρηκτική Κατερίνα Λένη. Η πρώην παίκτρια του «MasterChef 4» που έγινε viral με τις κόντρες, τις δηλώσεις και τις επικές ατάκες της, συνάντησε για πρώτη φορά τον καταξιωμένο παρουσιαστή.

Στη συνέντευξή της λοιπόν, στην πετυχημένη βραδινή εκπομπή του ΑΝΤ1, απάντησε μεταξύ άλλων, για το πώς είναι η προσωπική της ζωή. Έτσι, σχετικά με τη σχέση της με τους άνδρες η Κατερίνα Λένη δήλωσε το εξής: «Δεν ξέρω αν λατρεύτηκα από τους άντρες, αλλά πιστεύω πως σίγουρα με φοβούνται. Οι φίλοι μου μού λένε, λίγο να γλυκάνεις, να ηρεμήσεις… Γιατί να γλυκάνω; Να γίνω μια Barbie για να έχω έναν άντρα δίπλα μου; Δεν θέλω. Ποτέ να μην έχω. Δεν είμαι αυτό…».

Σημειώνεται πως η Κατερίνα Λένη αυτό το διάστημα εμφανίζεται στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου και μαγειρεύει live για το τηλεοπτικό κοινό. Ανάμεσα στις ερωτήσεις που της έθεσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ήταν και μερικές για τους πρώην συμπαίκτες της από το δημοφιλές ριάλιτι μαγειρικής του STAR, ξεκαθαρίζοντας γιατί δεν θέλει να λύσει τις διαφορές της με κανέναν από εκείνους.

«Αν γύριζα τον χρόνο πίσω θα έλεγα τα ίδια και χειρότερα πράγματα μέσα στο MasterChef. Είμαι ένας πολύ δίκαιος άνθρωπος και όσοι με γνωρίζουν θα πουν ότι είμαι και ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος. Με τους ευγενικούς, παρακαλώ. Με αυτούς που δεν είναι ευγενικοί αλλά είναι δήθεν, κουτοπόνηροι, ανήθικοι και ανέντιμοι, δεν μπορώ. Μου γυρίζουν τα μάτια. Δεν θα ήθελα να μιλήσω με κανέναν από τους παίκτες».

«Γιατί εκεί που φτύνω, δεν γλείφω ξανά. Δεν θα πω εύκολα κάποια πράγματα ούτε είμαι ένας άνθρωπος παρορμητικός. Έχω ζυγίσει, τα έχω ξαναζυγίσει τα πράγματα αλλά για να πω ότι εσύ δεν μου κάνεις σαν άνθρωπος, θα έχει τελειώσει», συμπλήρωσε. «Σε ένα παιχνίδι θεωρώ, ναι, ότι βγαίνουν οι πραγματικοί χαρακτήρες. Εάν φοράς μια μάσκα, πόσο θα την φορέσεις;» αναρωτήθηκε επίσης, η πρώην παίκτρια του MasterChef.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments